Şimdi Ara

Şenol Güneşin Dikişleri Sahte Diyenlere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin_92

bu maç hükmen bjk nin dir aksi bi hüküm verilmesi tff nin tarafsız olduğunun sorgunlanmasına neden olur.
    Oo kılıfı hazırlamışsınız şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    ben bjk li değilim tarafsız bi gözden bakıyorum. maç fb lehine gidiyor, ilk maç 2-2 bitmiş, bjk 10 kişi kalmış ve maçı fb nin getirdiği noktaya bakın. oo kılıfı hazırlamışsınız dersiniz ordaki şenol güneşin kafasını yaranlardan hiç bi farkın yok kılıfı uyduran senin gibiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 20 Nisan 2018; 11:47:33 >
  • quote:

ben bjk li değilim tarafsız bi gözden bakıyorum. maç fb lehine gidiyor, ilk maç 2-2 bitmiş, bjk 10 kişi kalmış ve maçı fb nin getirdiği noktaya bakın. oo kılıfı hazırlamışsınız dersiniz ordaki şenol güneşin kafasını yaranlardan hiç bi farkın yok kılıfı uyduran senin gibiler
    Olanların yanlış olduğunu dünden beri defalarca yazdım zaten. Ama daha ortada rapor vs yokken ve hatta görüntüler apaçık ortadayken "hükmen galibiyet verilmezse Beşiktaş'ın hakkı yenir" gibi söylemlerin ne kadar tarafsız, mantıklı ve akılcı olduğu tartışılır.

Dün akşamdan beri yazdıklarını takip etmediğim için bilemem. Bu konuya yazdıklarına ancak bu cevap verilir.

Söylediklerimi sadece sana değil bu olayı basite indirgeyen herkese.

Araba yarışı izlemek için tv yi açtığında arabaların hepsinin birbirine bilerek çarpıp yarışın tamamlanmaması neyse, sınamaya gidip reklamdan filmi izleyememek yada salonda yüksek sesle konuşan biri yüzünden filmi izleyemem neyse, bisiklet yarışında yarışmacıların ve sayircilerin birbiri ile kavga etmesi neyse buda odur. Bunu normalleştirmek akıl tutulmasıdır izahı yoktur. Eskiden de oldu demek kadar saçma bişey yok.

Almaya da İngiltere de Fransa da İtalya da bu olayları görüyor musun? Hadi gördün diyelim peki tekrarlanabiliyor mu? Onlar medeni diye bişey yok onlar bizden daha holigan hatta daha hayvan ama polis ve devlet acımıyor salmıyor.

Ligin yükselen değeri diyoruz yok öyle bişey. Görüyoruz fb gs uzun süre göğüs reklamı alamadı bjk stadı da verdi anca öyle reklam alabildi. Açık kanalda sponsor olan bütün şirketlerin reklamını en iyi ve çok yapacakları bir karşılaşma da karşılaşma tatil ediliyor. Kim niye sponsor olsun kim niye izlesin ki bu maçı açar boks maçı izler.

Hele birde kaçtılar diyen mallar var, sizin ben zihniyetinizi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Aynen hocam ben 12 maç saha kapatma, 1 milyon ₺ para cezası, 25-30 puan silme ve kupadan 10 sene men bekliyorum. Hapis cezalarını söylemiyorum

Her şeyi yapın sonra fetö yaptı ulan bildiğin kendi taraftarıb yapıyo ne fetösü siz futbol terörünün en önde giden takımı şikebahçe

sana laf söyleme bile değmez her haltı yersiniz yok fetö yok kirli eller yok herkes fb yi kıskanıyor
  • quote:

sana laf söyleme bile değmez her haltı yersiniz yok fetö yok kirli eller yok herkes fb yi kıskanıyor
    Bunun bi de "üstümüze oyunlar oynanıyor" versiyonu var hocam unutma onu. Gerçi onu kullanan biz değildik doğru

• dikiş olduğu halde böyle bir açıklık varsa iltihap kapar , böyle bir şey olamaz dikiş orayı kapatmak için atılır bu resim normal değil , inandırıcı hiç değil !
  • Türk halkı kadar gerizekalı bir insan topluluğu yoktur herhalde.Ulan adamın kafasına bir şey atmışsın,adama dikiş atmışlar hala daha yok kan çıkmadı o olmadı bu olmadı.Hadi diyelim Şenol oynuyor ki son iki senenin şampiyon hocası, Türkiye'nin en başarılı hocalarindan birisi ne diye lig kupası için bu itham edilen şeyleri yapar ben cidden anlamıyorum neyse hadi diyelim hepsi tiyatroydu kardeşim senin bütün taraftarın tüm maç eline ne geçtiyse sahaya attı.Daha neyin tatavasini yapıyorsunuz yok şu maçta daha kötüsü olmusta yok ötekinden daha az olay olmuş vsvs hep klasik Türk davranışı yanlısı başka yanlışı örnek göstererek makul göstermek.

Bu maçta olanlar ne ilk ne de son malesef basketbolundan futboluna Türk sporu böyle.Caydirici cezalar gelmeden de düzelmez.Vereceksin ağır cezaları kapıdaki poliste bir dahaki maça adam gibi arayacak fanatik taraftar da kendini dizginleyecek kulüpte bu hayvanları fisleyip içeri almayacak vsvs

• Olay adamın kafasının yarılıp yarılmaması değil yabanncı cisim atılması. Fenerliler diyorki daha öncede daha fazlası atıldığı halde maç iptal edilmiyordu neden şimdi iptal edildi. Yani diyorlarki daha önce nelerini attık göz yumuldu buna niye yumulmuyor. Boş yere tartışmayın sabaha kadar sürer gider bu tartışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Oo kılıfı hazırlamışsınız şimdiden

Alıntıları Göster
    kılıf değil kural. bana kalsa seyircisiz tekrar oynatılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prossi -- 20 Nisan 2018; 13:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

Bu mesaj silindi.
    Bu şey değil mi ya Boluspor'un scout ekibinin özenle seçtiği, Boluspor'un transfer tarihinin en pahalı oyuncusu olan wonderkid kaleci Ertuğrul Neuer Taşkıran?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciganito

Bu şey değil mi ya Boluspor'un scout ekibinin özenle seçtiği, Boluspor'un transfer tarihinin en pahalı oyuncusu olan wonderkid kaleci Ertuğrul Neuer Taşkıran?

Alıntıları Göster
    bak şimdi olcay şahanın devre arasında trabzonspora 200 bin dolara gönderilmesi olayını açtırma bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco190358

Her şeyi yapın sonra fetö yaptı ulan bildiğin kendi taraftarıb yapıyo ne fetösü siz futbol terörünün en önde giden takımı şikebahçe
    hayırdır sen bu fetöcüleri niye savunuyosun, sen onların avukatı mısın?

ayrıca biliyosun şike iddiası fetoculerin iddiası, sen neden şikebahçe yazıyosun ?
  • evet hala sahte diyorum.
    https://youtu.be/kFgWE2NGpV0?t=612
    muhabir de diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdenizhan -- 20 Nisan 2018; 14:23:30 >
  • Şu an etrafta o kadar fazla bilgi kirliliği var ki neye inanacağımızı şaşırdık gerçek olan şu ki bu millet adam gibi maç izlemeyi hala öğrenemedi bu kafayla da zor öğrenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bu mesaj silindi.
    sen tslisin ya yazmaya utanır insan yazmaya direkleri yıkıyp sahaya girmeye çalışan hamsiler sizi.
  • Biz yapmadık FETO yaptı. Bize komplo kurdular. 3 Temmuzun devamı bu olanların hepsi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Biz yapmadık FETO yaptı. Bize komplo kurdular. 3 Temmuzun devamı bu olanların hepsi
    hahahah cevap vermedi nereye bağladı hamsüler 2011 den çıktımı ya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.