Şimdi Ara

Sensör pixel'inin video için önemi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar; dvd kayıtlı bir video kamera almak istiyorum fakat kameralarda fark olarak genelde hep CCD sensörün megapixel'lerinde farklılık olduğunu gördüm.

800 K , 1 MP , 2 MP CCD sensörler mevcut fakat bugün bir yerdeki görevli bu megapixel'in sadece fotoğrafta fark ettiğini söyledi. Dediğine göre tümünde görüntü kayıt kalitesi DVD standartlarında ve 800 x 600 imiş.

Eğer öyleyse kalkıp da megapixel için onca para vermeye gerek yok diye düşünüyorum çünkü amacım fotoğraf değil video.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim; saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: raydek
    Merhabalar; dvd kayıtlı bir video kamera almak istiyorum fakat kameralarda fark olarak genelde hep CCD sensörün megapixel'lerinde farklılık olduğunu gördüm.

800 K , 1 MP , 2 MP CCD sensörler mevcut fakat bugün bir yerdeki görevli bu megapixel'in sadece fotoğrafta fark ettiğini söyledi. Dediğine göre tümünde görüntü kayıt kalitesi DVD standartlarında ve 800 x 600 imiş.

Eğer öyleyse kalkıp da megapixel için onca para vermeye gerek yok diye düşünüyorum çünkü amacım fotoğraf değil video.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim; saygılar...

Kesinlikle önemli ama üzerinde 3mp 6mp falan olan o fotoğrafları ilgilendiriyor, video çekimi dediğin ise 800*600=480 000 piksel eder yani 0,48 mp dir.

Aiptek Action HD - 1080P, A-Hd+ 1080P HD video kamera 1280x720 60fps HD Bu kamera ise 0.92 piksel dir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23965066/mpage_1/tm.htm
    Sana tavsiyem HD kamera al.. Aiptek i gg.com dan alabilirsin..
    350 ytl
    http://arama.gittigidiyor.com/?ssi=6f3e2c85f7&aramafiyat1=&aramafiyat2=&aramabolge=&aramayeni=&aramabitecek=&aramabitmis=&aramasatici=&search_type=detail&ara.x=0&ara.y=0&ara=Tekrar+ara&search_type=detail&aramakelime=aiptek&aramakategori=&aramasira=eda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 28 Temmuz 2008; 23:44:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.