Şimdi Ara

Sentry vs Dr.Doom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Seed Sentry

Sentry nin zayıf yönü yoki yapsın
    İlla zayıf yöne gerek yok ki. Galactusun çokmu zayıf yönü vardı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Seed Sentry kullanıcısına yanıt
    1m güneş gücü ile hangi duvara vuruyormuş :D
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    normal duvar :D

Duvara normal vursada olurda 1m güneş gücünde vurmak aşırıya kaçmış gibi geldi :D
  • Green_Lantern kullanıcısına yanıt
    Böyle zeki karakterler in savaşacak kişilerin zayıf yönünü bularak savaşır diye biliyorum. Dr.Doom da öylemi bilmem

Zayıf yöne gerek yok. Rakiplere göre silah yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Seed Sentry

Sentry nin zayıf yönü yoki yapsın
    Galactus'a,Beyonders'a bir şeyler yapabildiğine göre Sentry'e herşeyi yapar silver surfer ın gücünü çaldığı gibi Sentry nin gücüne de çalar onu Sentry yapan serum gibi bir serum daha üretir Sentry'i tekrar normal bir insana çevirir onu yok edebilecek kadar güçlü silahlar yapabilir bu arada bunları red richards da yapabilir

Öyle olsa üstünde bulundukları galaksi veya bir çok solar system yok olurdu.

Zayıf yön işini genellikle batman kullanır. Reed ve doom bu işi silah yaparak çözüyor. Yoksa ss'in, galactusun ne zayıf yöne olucak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

Zayıf yön işini genellikle batman kullanır. Reed ve doom bu işi silah yaparak çözüyor. Yoksa ss'in, galactusun ne zayıf yöne olucak :D
    Kozmik güç hocam nasıl kullanılacağını ve onlardan almanın yolunu bularak Galactusu ve SS i madara edebilir

Ayrıca Sentry ile ilgili mesela forumda söylendi Sentry nin bir formu vardı negative zone dan güç alıyor demişlerdi o boyuttaki gücün kontrolünü ele alarak enerjisini değiştirerek o Sentry formuna karşı kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 31 Ekim 2018; 16:54:12 >
  • Galacusun cosmıc gücü az buz bir şey değil. Dr.doom nasıl teknoloji yaptıysa galactusu bile yeniyor.

Dr.doom show
  • quote:

Galacusun cosmıc gücü az buz bir şey değil. Dr.doom nasıl teknoloji yaptıysa galactusu bile yeniyor.

Dr.doom show
    Marvel ın en sağlam kötü karakteri ve zeki karakterlerinde biri olduğu için featleri var baya adam team buster

• quote:

Galacusun cosmıc gücü az buz bir şey değil. Dr.doom nasıl teknoloji yaptıysa galactusu bile yeniyor.

Dr.doom show
    Dr Doom un en güçlü özelliklerinden biriside iradesidir başa çıkamayacağı bir şey üstesinden gelemeyeceği bir zorluk yok bazen ne kadar saçmada olsa hazırlıklı olduğu zaman her şeyi yapıyor işte

İyiki Dr Doom Batman kadar Popüler değil Batman Supermani yendi JL yi yenicek planlar yaptı diye Batmani allah katına çıkardılar birde Doom o kadar populer olsa featlerini görseler artık onu nerelere çıkarırlardı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 31 Ekim 2018; 17:5:47 >
  • Beyler o zaman Galactus omniscience felan değil. Geçmişi,geleceği göremez. Silver surfer da göremez.

Öyle olsa Doom un yapacaklarını bilir ve önlem alırlardı.

Galactus omniscience mi bilmiyorum o yüzden onun hakkında bir şey söylemicem ama Sılver surfer geçmişi ve geleceği görebiliyor bunun kanıtları da var.

Hikayede doom onunda önlemini almışdır onun için de bir şey düşünmüş olabilir yani. Tabi hikayeyi bilmiyorum sadece tahmin yürütüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green_Lantern

Beyler o zaman Galactus omniscience felan değil. Geçmişi,geleceği göremez. Silver surfer da göremez.

Öyle olsa Doom un yapacaklarını bilir ve önlem alırlardı.
    Aslında çok mantıklı bir soru

bence sebeplerini sıralamadan önce bildiğim kadarıyla bu omniscience olmanın düzeyleri var her omniscience OAA gibi her boyuta her evreni tüm omniverse'e hakim değil bir karakter galaksi seviyesinde omniscience olabilir evrensel ölçüde olabilir çoklu evrensel falan gider böyle yani herşeyi biliyor ama ne kadar alanı kapsıyor

Şimdi benim düşüncelerime gelirsek

1.Gerçek bilgi ninde dedıği gibi önlemini alıyor olabilir

2.Zayıflıklarından ya da zayıf oldukları anlardan faydalanıyor olabilir

3.Yazarlar çok kasmıyor yazıp geçiyor olabilir

4.Çizgi roman evreninde açıklaması olmayan çok daha fazla tutarsızlik ve mantık hatası var bu da onlardan biri olabilir

Ama bence en guzel cevap şu olurdu:

Yazarlar bazen çok kasmadan herşeyi bir şeye baglamadan bazı kısımları okuyucuların kendisinin hayal edip doldurmasını istiyor olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 31 Ekim 2018; 18:14:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Aslında çok mantıklı bir soru

bence sebeplerini sıralamadan önce bildiğim kadarıyla bu omniscience olmanın düzeyleri var her omniscience OAA gibi her boyuta her evreni tüm omniverse'e hakim değil bir karakter galaksi seviyesinde omniscience olabilir evrensel ölçüde olabilir çoklu evrensel falan gider böyle yani herşeyi biliyor ama ne kadar alanı kapsıyor

Şimdi benim düşüncelerime gelirsek

1.Gerçek bilgi ninde dedıği gibi önlemini alıyor olabilir

2.Zayıflıklarından ya da zayıf oldukları anlardan faydalanıyor olabilir

3.Yazarlar çok kasmıyor yazıp geçiyor olabilir

4.Çizgi roman evreninde açıklaması olmayan çok daha fazla tutarsızlik ve mantık hatası var bu da onlardan biri olabilir

Ama bence en guzel cevap şu olurdu:

Yazarlar bazen çok kasmadan herşeyi bir şeye baglamadan bazı kısımları okuyucuların kendisinin hayal edip doldurmasını istiyor olabilirler

Alıntıları Göster
    @Doom Evet mesela Odin evrensel ölçüde omniscience idi yanlış hatırlamıyosam.

Gerçek bilginin dediği olamaz çünkü omniscience biri önlem alırsa yine kimse yenemez :D (Üst düzey omniscienceler hariç)

Cevaba ben de katılıyorum :D

@Gerçek bilgi

E bende göremediğini kanıtlayabilirim. Mesela Thor'un Galactus a saldıracağını bilemedi. Bilse Galactusu deşmesini engellerdi.

Örnekler çoğaltılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Green_Lantern

@Doom Evet mesela Odin evrensel ölçüde omniscience idi yanlış hatırlamıyosam.

Gerçek bilginin dediği olamaz çünkü omniscience biri önlem alırsa yine kimse yenemez :D (Üst düzey omniscienceler hariç)

Cevaba ben de katılıyorum :D

@Gerçek bilgi

E bende göremediğini kanıtlayabilirim. Mesela Thor'un Galactus a saldıracağını bilemedi. Bilse Galactusu deşmesini engellerdi.

Örnekler çoğaltılabilir.

Alıntıları Göster
    Odin evrensel omniscience dır belki ama geçmiş zama bilgeliği yok sadece gelecekte olacakları öngörebiliyor mesela RKT de geçmiş zaman bilgeliğide var gelecek geçmiş tamamen biliyor

Senin gibi düşünürsek lt de thanosun hotuyu alacağını göremedi o zaman lt de mi geleceği göremiyor ? Yada thanos Ig'i toplatken eternity filan bunu farketmedi o da mı geleceği göremiyor.

Bazı hikayelerdeki yan karakterler ezilebilir o hikayenin yıldızı thordur da thor galactusa saldırabilmiştir.

Yani Ss'in geçmişi,geleceği ve şimdiki zamanı aynı anda görebildiği kabul edilmiş bir bilgidir. Ayrıca sadece görmekle kalmıyor başkalarına da gösterebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.