|
Bildirim
İlk oyunu bitirmiştim. Hikaye, ses ve görsellik konusunda oyun gerçekten çok başarılıydı. Özellikle oyunu bitirdiğinizde, oyunun nasıl yapıldığına dair bir bölüm açılıyor ve izleyebiliyorsunuz. --Spoiler olmaz diye düşünüyorum -- Oyunun içinde gördüğünüz görseller, gerçekten hasta tanısı konulmuş vakaların canlandırması. Bu nedenle korkutuculuğunu gerçekten yaşayan birinden benzetim yapıldığı için abartısız bulmuştum.
Oyunu oynarken özellikle kulaklık takmanızı istiyorlar, çünkü çevresel ses konusunda gelişmiş mikrofonlar kullanılmıştı. Düz basit bir oyun işi değil, bu nedenle 2. oyun da güzel olacaktır. 8-9 saat sürecek bir hikaye için fiyatı bence dolar bazında bile yüksek. |
|
|
|
gamepass pc'ye de çıkar umarım. 4070'ti aldık kullanamıyorum. ekran kartına boşa para dökülüyor. |
Kardeşim, RDR2'yi 4K, full detay'da resolution scale'i 1'in üstüne arttır, 4070ti'yi ısıtıcı olarak kış günü kullan |
4k tv yok. ekran 2k. rdr2'yi oynamayı düşünüyorum. bu ara işim var. tek oynadığım dead space remake ve days gone oldu. piyasada oyun yok. |