Şimdi Ara

SEOUL GS-1180 nasıl bir cihaz çift çanağı ile 150 ytl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ATV EURO 2008 maçlarını uydudan seyredeceklere şifreli verecekmiş. (Mecburen) SEOUL GS-1180 bu şifreyi çözebilecek mi. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

ATV EURO 2008 maçlarını uydudan seyredeceklere şifreli verecekmiş. (Mecburen) SEOUL GS-1180 bu şifreyi çözebilecek mi. Bilgisi olan var mı?

yuppiiii. Başardım. Şifreyi çözdüm.
  • evde hem yumatu hemde seoul s2000 receiver var.tüm çabalarıma rağmen yumatu da atv şifresini kıramadım.ama seoul kendi kendine işi halletti.forever uydudan güncelleme.
  • otomatik güncelleme iyi oluyormuş yaw. evde bir adet seoul s2000 bir adet de sunny 7010 dci var atv ikinci yarıda sanırım keyi değiştirdi tekrar elle key girmek zorunda kaldık sunny ye seoul içinse böyle basit işler ile uğraşmaya gerek yok şifresiz gibi açıveriyor anında. Seoul lerin tek kötü yanı rgb çıkışının olmaması bu nedenle LCD de mecburen Sunny yi kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

otomatik güncelleme iyi oluyormuş yaw. evde bir adet seoul s2000 bir adet de sunny 7010 dci var atv ikinci yarıda sanırım keyi değiştirdi tekrar elle key girmek zorunda kaldık sunny ye seoul içinse böyle basit işler ile uğraşmaya gerek yok şifresiz gibi açıveriyor anında. Seoul lerin tek kötü yanı rgb çıkışının olmaması bu nedenle LCD de mecburen Sunny yi kullanıyorum.

SEOUL lerin Scart çıkışı aynı zamanda RGB destekliyor. Bilginiz olsun. Bende SEOUL GS-1180 var. RGB var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

otomatik güncelleme iyi oluyormuş yaw. evde bir adet seoul s2000 bir adet de sunny 7010 dci var atv ikinci yarıda sanırım keyi değiştirdi tekrar elle key girmek zorunda kaldık sunny ye seoul içinse böyle basit işler ile uğraşmaya gerek yok şifresiz gibi açıveriyor anında. Seoul lerin tek kötü yanı rgb çıkışının olmaması bu nedenle LCD de mecburen Sunny yi kullanıyorum.

SEOUL lerin Scart çıkışı aynı zamanda RGB destekliyor. Bilginiz olsun. Bende SEOUL GS-1180 var. RGB var.

hocam menüde var ama maalesef scart çıkışı sadece cvbs destekliyor zaten kullanım kılavuzunda da yazıyor, yani o bölümde rgb seçsende bir faydası olmuyor, lcd de seyretmiyorsan cvbs veya rbg farkını zaten anlamıyorsun o nedenle benim seoul 1990 model toshiba crt ye takılı rgb desteklemediğini aldıktan sonra öğrendim, zaten ikinci bir cihaz ihtiyacı olduğu içinde çok takmıyorum. benim sunny 7010 dci rgb çalışıyor nasıl olsa ve zaten sadece Türksat'a bakan tek çanakla kullanıyorum sunny i o nedenle ota pek önemli değil, diğer odada hem hotbird hem türksat var ve oda zaten küçük crt yeterli oluyor orada da seoul'u kullanıyorum

• Slm Arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacak

ben evimde seoul gt 5000 kullanıcısıyım makinadan çok memnunum fakat daha önceleri izlediğim kanalları şuanda izleyemiyorum yani makina açmıyor bu genel olarakmı böyle yoksa sadece bendemi açmıyor yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler arkadaşlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlos1903

Slm Arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacak

ben evimde seoul gt 5000 kullanıcısıyım makinadan çok memnunum fakat daha önceleri izlediğim kanalları şuanda izleyemiyorum yani makina açmıyor bu genel olarakmı böyle yoksa sadece bendemi açmıyor yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler arkadaşlar....

Frekanslar değişmiştir. Uydudan güncelleme yap.
  • http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=379

bırde buradan bakın hersey kalıtelı orası kesın......
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabus_34

http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=379

bırde buradan bakın hersey kalıtelı orası kesın......

Reklamları izlediniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.