|
Seramik kaplama çılgınlığı? Olay nedir? (4. sayfa)
-
-
2015 yılında ilk cıkan passatlara akrabam yaptırmıştı. 2 3 yıl sonra boyada çatlaklar oluşmaya başlamıştı. nasıl sattığını bilemedi valla. hemen elden cıkarttı. iyi bir cilalı sampuan alın ayna gibi parıl parıl parlıyor arabalar. bu tuzaklara düşmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 6 Haziran 2022; 11:52:25 > -
bir kere bir heves yaptırma gafletinde bulundum, aracı teslim ederlerken fırça değmesin şöyle yıkatmayın böyle yıkatmayın... ondan sonra araba yıkatacak yer bulamadım... eski nesil boya korumadan farkı yok
-
Amaç aracı korumaksa folyo ile kaplayın daha iyi. Sürtmelerde bile araç çizilmiyor. Ama çooook pahalı. Aynı paraya araba baştan boyanır.
-
Kesinlikle boş işler. Pasta cila varken bu nedir anlamadım. Yaptırmışlığım var. Hiç bir işe yaradığını düşünmüyorum -
hayaller:
bir tane bit kadar şişede bir ilaç varmış
ama işçiliği çok önemliymiş. herkes yapamazmış.
en iyisini gittiğiniz yer yaparmış.
3-5 yıl korurmuş. araba çizilmezmiş.
gerçekler:
pamukla su kaydırıcı sıvıyı sürer, 10dk sonra kurularlar.
arabayı 3 gün yatırırlar.
5000 tl paranı söğüşlerler.
-
son yılların en büyük keriz silkelemesi -
Kapıya koyduğu araba için ph seviyesine dikkat ederek şampuan alan deliler seramik de kaplatır fayans da döşer. -
Arkadaşlar sıfır arabayı güzelce yıkayıp kuruladıktan sonra kapalı garajda (Autofix Auto Ceramix ) ile kendim Seramik Kaplama yapsam olurmu veya sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X