Şimdi Ara

Serbest Kıyafet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üniversitelerede tek tip kıyafet gelsin. Mutlu olacaksanız. Çıkarın artık şu gözlüklerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRŞ-ı aZaM -- 8 Eylül 2013; 11:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

@AloneKral bunu okulunuza danışmanız lazım.
    @ManUnitedTv anket tarihi hakkında tam bir bilgim yok.Eğitim Öğretim Hizmetleri Birimi bilebilir,ben İnsan kaynaklarındayım.
    Ayrıca

MADDE 1 – 26/11/2012 tarihli ve 2012/3959 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmeliğin 3 üncü maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(2) Öğrenciler, okul, sınıf ve şubelerde tek tip kıyafet giymeye zorlanamaz. Ancak, okul yönetimi ve okul-aile birliğinin koordinatörlüğünde, 4 üncü maddede yer alan sınırlamalara aykırı olmamak kaydıyla, velilerin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati alınarak ilgili eğitim-öğretim yılı için okul kıyafeti veya kıyafetleri belirlenebilir. Bu fıkranın uygulanmasına dair usûl ve esaslar Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yönerge ile belirlenir.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

sağol yardımcı oldun

• Insallah ceket gomlek olur. Biz az cekmedik lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse kufur etcektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.