Şimdi Ara

Sercan Galatasaray yolunda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle kazmalara para verilirse yazık olur.
  • Bugun ne goller kacırdı öyle. Guizayı aratmadı valla. Tecrubeli falan da oldugunu dusunmuyorum iyi oyuncu ama kendini hic gelistiremedi son vurusları felaket. Tek artısı hızlı olması ve kolay adam eksiltmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

hemen mundar demeye başlamışsınız.

baros'un ligdeki tek alternatifidir sercan. 3-5 rakamlarından bahsediyorsunuz da 10'dan aşağıya geleceğini sanmam.

ki bursaspor sanki kıytırık bir köy takımıymış gibi, oyuncularını 3'e, 5'e alabileceğimizi sanan medya ile birbirinizi pohpohlarsınız anca.

baros un tek alternatifi lafına katılıyorum aynen
    Türkiye ligi içerisinden alınabilecek en iyi alternatif tabiiki maliyeti ne olur bilinmez.
    M.Batdal Baros un alternatifi olması beklenmez çünkü aynı yapıda adamlar değil
  • Sercanı bursa 6-7m den belki hatta bi ara 10m filan diyorlardı, bu fiyatlar altına galatasaraya bırakmazlar gidipde bu adama o kadar para verilmecegine alt yapıya ve gözlemcilere o para harcansa ne sercanlar ne messiler cıkarlar canım türkiyemden.

Mehmet batdal gelicek olursak galatasarayda çok iyi işler cıkarcağına inanıyorum, aslında galatasarayın tabiki forvet sorunu var ama en büyük sorun bel kemiği olan ortasahada BAM üçlüsü patlamaya hazır bomba vasatın üstüne cıkamıyorlar çoğunlukla vasatın altında oynuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

Fener alacak diye haber çıksaydı kötülerdiniz hemen, GS alcak olunca yok gelişirmiş bilmemneymiş. İnşallah alırsınız,size yakışır böyle adamlar

Tüm Galalatasaray konularına en saçma yorum yapan ödülü kesinlikle sana verilmeli.Gerçek hayattada böyle dar görüşlü ve saçma bir insan mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Bitiricilik ve tecrübesizliği dezavantajları ama o pozisyonlara girmek kolay değil, bu yönü çok iyi zamanla kendini geliştirirse çok iyi olur. Girdiği pozisyonlar çok iyiydi. İlk pozisyonda ayağının içiyle arka direğe kaldırabilseydi, ikinci topdada kaleciyi geçmeyi deneseydi golleri atabilirdi. Ben yinede takımımda görmek isterdim. En azından çakma forvetler yerine Sercan oynar.

Guiza 'da da bir sürü meziyet var . Ama o son vuruş meziyeti olmadı mı olmuyor..
  • dün akşam görüldüki balon yıldırım patladı bursa bu adamı 10 milyona falan satsaydı alan takım iyi kazık yiyecekti bunun yanında volkan şen de büyük bir balon
  • Çoğu kişi kazma veya balon diyor ama ben dün oynadığı oyunu beğendim. Galatasaray'ın yerli forvete her koşulda ihtiyacı var. Gol sorunu bir şekilde halledilir. Yeter ki Galatasaray bir şekilde kadrosuna katabilsin. Bu dediklerim sadece Sercan için değil başka bir yerli forvet alısakta geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Bitiricilik ve tecrübesizliği dezavantajları ama o pozisyonlara girmek kolay değil, bu yönü çok iyi zamanla kendini geliştirirse çok iyi olur. Girdiği pozisyonlar çok iyiydi. İlk pozisyonda ayağının içiyle arka direğe kaldırabilseydi, ikinci topdada kaleciyi geçmeyi deneseydi golleri atabilirdi. Ben yinede takımımda görmek isterdim. En azından çakma forvetler yerine Sercan oynar.

Guiza 'da da bir sürü meziyet var . Ama o son vuruş meziyeti olmadı mı olmuyor..

Bak şimdi bu bahsettiğimiz bitiricilik ve tecrübe bir günde kazanılmaz. Bir sezondada kazanılmaz. Bu zamanla geliştirilir. Şimdi karşılaştırmaya girdiniz madem karşılaştıralım. Guiza 30 yaşında, Sercan 20 yaşında. Guiza'nın ve yaşıtlarının özellikleri artık geliştirilmesi çok güç ve gittikçe düşen bir grafik olur ancak 20 yaşındaki bir futbolcu için tam tersine özellikleri geliştirilmesi olağan ve gittikçe artan bir grafiği olur. İş sadece bitirici vuruşta da bitmez. Maç tecrübesi çok önemlidir. Orada öyle vuruşlar yapmasının sebepleri arasında heyecan, panik, telaş gibi duygular ağır basar, bunu futbol oynayanlar iyi bilir. Bunu 30 yaşındaki bir futbolcunun yaşaması mı olağandır, yoksa 20 yaşındaki bir oyuncunun mu? Kaldı ki birisi İspanya Milli takımı görmüş tecrübeye sahip.

• inşallah Yıldırım Demirören alırda . Kurtarır bizi

Not: Galatasaraylıyım.
  • Bursa'nın istediği gibi 10 milyonluk bir oyuncu değil ama 4-5 belki 6 milyon filan 3 taksit o da alınırsa fena olmaz. Batdal ve Sercan farklı tipta oyuncular, Baros yokken Batdal bu sisteme tam uymuyor. Batdal'ı aktif kullanabilmek için çok baskılı bir oyun oynayıp maçı rakip yarı alana yıkmak lazım. Sercan orta alan mücadelesi olan ya da rakip takımın bastırdığı maçlarda iyi bir alternatif olur.
  • Mehmet Batdal var 10 basar bu anguta dünkü yaptığı salaklıkları gördük her hangi bir amatör oyuncu bile atardı o karşı karşıyaları.
  • Besiktasta iyi is yapar. Gutinin arapaslarina iyi kosar bitiricilik yok ama 40 taneden 3 5tane atsa yeter
  • Gelmesin..
    Bu adam 5 milyon bile etmez.
    Mesut veya Arda icin 15 deniyor.
    Sercan kim 10 milyon nere.
    Hicbir basarisi yok.
    Hizindan baskada bi pogu yok.
  • Herkes ezbere yorum yapıyor.

Yok Sercan sadece hızlıymıi, yorumcular da kontra atak oyuncusu olduğunu sanıyor.

O zaman Villa da bArça öne geçtikten sonra girsin oyuna. Tarz olarak benziyor Sercan'a.

1-2 seneye çok daha iyi olacaktır Sercan. Oyun zekası yüksek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine723

Herkes ezbere yorum yapıyor.

Yok Sercan sadece hızlıymıi, yorumcular da kontra atak oyuncusu olduğunu sanıyor.

O zaman Villa da bArça öne geçtikten sonra girsin oyuna. Tarz olarak benziyor Sercan'a.

1-2 seneye çok daha iyi olacaktır Sercan. Oyun zekası yüksek bence.

Villa tarz olarak sercana benziyor ha

Bari Sercan Villaya benziyor de.Benzememesine ragmen.
    Sercan Villa nin attigi sutlardan bir tanesini atabiliyor mu?
    Gecen sene kac gol atti?
    Simdiye kadar kac gol atmis?

• quote:

Bak şimdi bu bahsettiğimiz bitiricilik ve tecrübe bir günde kazanılmaz. Bir sezondada kazanılmaz. Bu zamanla geliştirilir. Şimdi karşılaştırmaya girdiniz madem karşılaştıralım. Guiza 30 yaşında, Sercan 20 yaşında. Guiza'nın ve yaşıtlarının özellikleri artık geliştirilmesi çok güç ve gittikçe düşen bir grafik olur ancak 20 yaşındaki bir futbolcu için tam tersine özellikleri geliştirilmesi olağan ve gittikçe artan bir grafiği olur. İş sadece bitirici vuruşta da bitmez. Maç tecrübesi çok önemlidir. Orada öyle vuruşlar yapmasının sebepleri arasında heyecan, panik, telaş gibi duygular ağır basar, bunu futbol oynayanlar iyi bilir. Bunu 30 yaşındaki bir futbolcunun yaşaması mı olağandır, yoksa 20 yaşındaki bir oyuncunun mu? Kaldı ki birisi İspanya Milli takımı görmüş tecrübeye sahip.

Hocam espri amaçlı yazmıştım. Madem konuşacağız biz de bir iki cümle yazalım.

Guiza'yı bir kenara bıraktım. Sadece Sercan hakkında yazayım.

TSL' de 2-3, Bank Asya'da da 2-3 sezon oynamış futbolcunun, kendini bu yaşa kadar geliştirmiş olması ve heyacan vb gibi duyguları çoktaan aşmış olması gerekir bence.

Mesela sana Burak Yılmaz desem.
    Benim bildiğim bileli hala son vuruşları kötü olan aynı Burak Yılmaz.

Son olarak Sercan bence 10 M Euro verilipte transfer edilecek bir oyuncu değil.

Not: Amatör olarak futbol oynadım.

• İlk sapaktan geri dönsün bir zahmet.Bu paralara Sercan falan alınmaz, ayrıca bende bitiricilikteki yetersizliğinden yakınanlardanım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.