Şimdi Ara

serçe parmak nasıl güçlendirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar parmaklar nasıl güçlendirilir?
    bildiğiniz doğal ve aletsel yolları yazar mısınız,
    özellikle serçe parmağımı çok güçsüz hissediyorum ya da genelde mi böyledir acaba..

masturbasyon demeyin sakın
    başka çözümler bekliyorum çünkü

• Serçe parmağına bi dumble al : P... evet saçmalama günümdeyim bugün.
  • ya dumbıl evde dolu var ama hiç sevmiyorum kullanmayı çok üşengicimdir böyle hiç yormayacak bir şey lazım elle sıkılan sert bi halka var ama pek faydasını gördüm denmez,daha çok bileğe yarıyor
  • abi nasıl bi konu buya
  • @Empyrium Allah başka dert vermesin.Ne güzel dert üstü murat üstü bir arkadaş.Her şey tamam bide serçe parmağı güçlense...

Çözüm: Asansörde düğmelere serçe parmağınla bas.Klavyede enter tuşuna hep serçe parmağınla bas.Kapıları serçe parmağınla aç.Bilumum işleri serçe parmağınla yap.

Allah şifa versin.
  • neden asabileştin yav.
    derdim olmadığını kim söyledi
    etraf şenlensin istedim ve benim için serçe parmağın hayati önemi var.bilgilerin için de sağol
    karı-kız topicleri artmaya başladı yine gına geldi..

neyse başka çözümler istiyorum..ciddi tabi
  • gitar çal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilek Nasıl kalınlaştırılır?
    16 yıl önce açıldı
    AYAK MANTARI NASIL GEÇER ??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet saçmalaya başladı iyicene. Bögghh geldi, kal geldi ne varsa geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 30 Kasım 2006; 17:21:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

neden asabileştin yav.
    derdim olmadığını kim söyledi
    etraf şenlensin istedim ve benim için serçe parmağın hayati önemi var.bilgilerin için de sağol
    karı-kız topicleri artmaya başladı yine gına geldi..

neyse başka çözümler istiyorum..ciddi tabi

Yok be hacı ne asabisi benim avatar yaratıyo o etkiyi

• Serçe parmağına ağır bir yüzük tak kaslansın
  • bol bol burnunu karıştır serçe parmağınla
  • masturbasyon yap

demiyorum tamam

valla doktora danış en iyisi
  • Aslında Ortaçağ'da yaşasaydık serçe parmağın muhakkkak güçlü olacaktı veya ölecektin.

Kılıç kullandığın için ellerin, parmakların güçlü olmak zorundaydı. Güçlü olması için neler yapabilirsin? En basitinden şu klasik beden eğitim dersindeki her pozisyonda açma-kapama hareketini yapabilirsin. Sadece o değil tüm parmakların gelişir. Bilgiyarar başında yazı yazarken onu da kullanmaya çalışırsın. Benim ki çok gelişmiştir mesela iddiaya girdiğim adamın istersem parmağını bile kırabilirim.
  • ARA?TIR diycem.Ama nerde yazar ki.. çoK SAÇMA KONUUUU.............
  • gitar çal
  • scary movie deki serce parmagı guclu adam gibi mi olmak istiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaTTaRa61 -- 30 Kasım 2006; 17:56:18 >
  • hacı hayırdır folklore mi başlıycan halay falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

hacı hayırdır folklore mi başlıycan halay falan

abi yok ya ne folklorıborçlarda bitti ya bugün noktayı koyduk onun sevinciyle topic açayim dedim

şaka bi yana gitar çalıyorum zaten ve onun için güçlenmesini istiyorum aslında

• quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

hacı hayırdır folklore mi başlıycan halay falan

abi yok ya ne folklorıborçlarda bitti ya bugün noktayı koyduk onun sevinciyle topic açayim dedim

şaka bi yana gitar çalıyorum zaten ve onun için güçlenmesini istiyorum aslında

O zaman güçlendirme işlerine falan hiç girişme.Deforme edersin parmağı en güzel yöntem parmak egzersizidir.

• Medikal marketlerde (tıbbi cihaz satan yerler) lastikler var. Sırf el ve parmaklar için. Farklı renkleri var. Renklere göre sertlikleri, gücü direnci değişiyor. Onlarla aynı diğer yerlerde nasılsa tekrarlı egzersizler yapabilirsin. Bir de el topu ve el hamurları var ama küçük parmak için bunlarla çalışmak çok kolay olmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.