Şimdi Ara

Serdar Aziz Galatasaray'da (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tam bir embesil o herif aziz iyi yapiyor bu malaklari tesise sokmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan ve furkan nasil oyuncular gelecegi olan yeteneklerse yazik etmisler

• hangi futbolculari verdik simdi kesin?

• İşin komik yanı, takımda teknik direktör yok. Transferi direktörün istekleri doğrultusunda yapılması gerekiyorken, yönetim yapıyor. Yarın bi td gelince ben bu futbolcuyu istemiyorum derse ne olacak? Tamamen amatörce iş yapılıyor.

Keşke şu Dursun defolup gitse ya

• O değil 400 tl verdik timsah arenada kombine aldık bu Bursa bize kimleri izlettirmeyi vad ediyo merak ettim?ne var ne yok sattınız şimdi necid, dzudcak ,sivok performansları iyi deyip euro 2016 dan sonra satın da dımdızlak kalsın takım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfagvn

sercan ve furkan nasil oyuncular gelecegi olan yeteneklerse yazik etmisler

İkisi de Galatasaray'da oynayabilecek durumda değil. Yeteneksiz futbolcular diyemeyiz fakat bu takımda da yerleri yok.

Furkan bedavaya alınmıştı. 3 sene boyunca kiralandı ve toplam 1.050.000 € para kazandırmış kulübe. Satmaya kalksan 500.000 / 750.000 € arası bir fiyata rahat rahat alıcı bulurdu.

Keza Sercan Yıldırım geçen sene Bursaspor'a kiralandı. Geçen sezon Bursa da 1000 dakika forma şansı bulup 4 gol atmış 6 asist yapmış. 750.000 € opsiyonu vardı. Bursaspor satın almak isterse 750.000 € ödeyecekti yani.

Bilal Kısa'ya gelirsek geçtiğimiz sezon kötü bir performans sergilemedi Galatasaray'da. Akhisar performansı da ortada. Her ne kadar yaşı ilerlemiş olsada, ligin orta sıralarında mücadele veren takımlar için çok iyi bir oyuncu. Satmak istesek 500.000 / 600.000 € veren olurdu.

Bu açıdan bakarsak bu oyunculardan para kazanmadık. Yani ortalama 1.500.000 / 2.000.000 € luk bir gelir elde edilebilirdi fakat takasta kullanıldılar.

Bu bağlamda Serdar Aziz'in toplam maliyeti 4.500.000 € + 1.500.000 desek toplam 6.000.000 €

Yıllık en az 1.500.000 € / 2.000.000 € arası maaş ödeyeceklerdir. 4 yıllık sözleşme ile toplam maaş yükü bence en az 8.000.000 € civarı olacaktır.

Amacım oyuncuyu kötülemek yada yerin dibine sokmak değil. Çıkar kendisine verilen görevi layıkıyla yaparsa ne ala. Benim sıkıntı yaptığım durum bu kadar paraya Serdar'dan çok çok daha iyi onlarca oyuncu alınabilirdi. Galatasaray için 1. sınıf tercihler vardır. 2. sınıf tercihler vardır. 3.sınıf tercihler vardır. Bana göre bu paralara yapılabilecek en saçma transferlerden biridir. İsteyen katılılır istemeyen katılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canok

Adam iyi oyuncu biz de istiyorduk almayı da. şimdi şöyle birşey var. verdiginiz para çok uçuk bir rakam. gs nin böyle bir bütçesi var mı ki _?

Galatasaray'ın kasasında yaklaşık olarak 3 yıllık gelir yatıyor buna geçen yıl kazandığımız kupa+şampiyonlar ligi gelirleri vs eklenirse baya dolu bir kasası var bakkal dursun özbek'in açıklamasında sadace şampiyonluk sonrası kasada 15 milyon euro var diye bildirmişti bunun üzerine melo+telles+bruma gibi adamları sattı,kiraladı şuanda fenerin kasasından daha doludur fakat burada kritik nokta şu bonservissiz oyuncu alamıyorsun yasak uefa yasakladı yada limitin var 60 milyon euro bu kısıtlamada ya mevcutu satıp o değerde alacak yada bonservissiz oyunculara yönelecek.

Bu parası olmayan klüp bu yıl bence fenerbahçedir oda mevcutları satıp alabilir ancak.

• Bu paraya Necid' i alsalar çok daha iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de Fatih Hocam ın haberi vardır

• Serdar net terim transferi. İnşallah sakaltıklarını tamamen atlatır eğer sık sık sakatlanmaya devam ederse yararlı olmaz. Ama sakatlanmazsa sık sık gayet iyi transfer. Serdar güçlü,agresif,hava toplarında etkili,tecrübeli bir oyuncu tek sorun sık sık sakatlanması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Serdar net terim transferi. İnşallah sakaltıklarını tamamen atlatır eğer sık sık sakatlanmaya devam ederse yararlı olmaz. Ama sakatlanmazsa sık sık gayet iyi transfer. Serdar güçlü,agresif,hava toplarında etkili,tecrübeli bir oyuncu tek sorun sık sık sakatlanması.

'' Serdar güçlü,agresif,hava toplarında etkili,tecrübeli bir oyuncu tek sorun sık sık sakatlanması.''

• "İyi ki Galatasaray'a gitti yeağğ çok pahalı"

Birde böyle kıskanç tipler var. Halen daha bonservis muhabbeti yapanlar var ki artık gereksiz, zaten futbolla ilgili çok konuşacak şeylerinin olduğunu sanmıyorum o yüzden giden parayı konuşmaya devam ediyorlar.

• O hesap malesef öyle olmuyor .

1.si sercan opsiyonunu bursa kullanmıyacagını ve 200bin euro önerdigini yazdı heryer. yani burda 750 verip bile almadı sercani bedava istedi.
    2-Furkan 300bin euro bile vermediler buda bedava istendi gs den. Kayseride 29 maç oynadı ligde kayseri son hafta düşmekten kurtardı 1sezonda 1tane gol atmış vasat bir oyuncu kayseride adam kalmadıgı için oynuyordu kimse bunu almaz.(not: aslındafena adam degildi bu ama yuttgumuz oyunculardan oldu.
    3-34 yaşına geldi şuan gençlerbirliği 600bin euro üstü maaş bile vermiyoruz diyor. Konya başak aldıgı oyuncuların hepsi bedava ve bilalden cok daha iyi oyuncular misal osmanlının getirdikleri şuan kendi eski hocası dısında kimse 34 yasına gelmiş 1sene daha oynucak adama 500 600bin vermez .

Eğer bizim beceriksizler nasıl akıl ettiler bilmiyorum ama bu 3 oyuncuyu itelemeselerdi hepsi karşılıklı fesh edip yollayacaklardı eğer sen hesaplara maaşları katarak hesaplarsan

Sercan 700.000 euro+furkan 750bin euro+bilal 750bin euro para ödenecekti 2.2 euro burdan kar serdar bize gelişi bonservisi 2.3 milyon euro olur.

Yani hesap yapılırken oyuncunun alacagı yıllık maliyet katılırsa gidenlerde kalsa ne olurdu katılması lazım furkan bedava sercan 200bin euro bilal bedava teklifler geldi kimse yazdıgınız rakamların yarısını bile teklif etmedi etmez.Şuan kiradan gelen bruma dzemali vs gibi oyunucuların maaşlarının yarısını bile biz ödüyoruz adamlar gittiginde direk maaş+ yazılıyor.

Stoper seviyelerini 3 e ayırırsak 1.seviye yani thiago silva david luiz vb. adamlar zaten alma şansın 0. 2.seviyedeki Kjaer vb adamlar 3.seviye serdar
    1.seviye alma şansımız olmadıgı için direk 2den başlarsak

kjaer sadece 4 yıllık imzaladıgı sözleşmenin değeri serdarın 4.5milyon bonservis+4 senelik (yılda 2milyon) dan daha fazla sadece yıllık parası +7.5 da bonsversi yani nerdeyse 2.5 serdar parası eden bi adam. bu paralara serdardan daha iyi bir oyuncu almanız mümkün degil. 7 bile verseniz şuan bulmak cok cok zor yani kjaer büyük bir şans kolay kolay tutmuyor gelenler. Yabancı alırkende kimse elimizdeki çöpleri takasla almıyacagı için bizim beceriksizlerin geldiklerinden beri en doğru yaptıkları iş oldu.

Yanlış anlama tartışma için değil bilgi vermek amacıyla yazdım yani siz bu paralara yurtdısı iyi ve 25 yaşında bir stoper getirmeniz %0.1 ihtimali yok getircegimiz pedro franco gibi olur alınırken 2sene sonra 30 milyon euro denir sonra arjantine gider :) Serdarın 25 yaşında olduguda unutulmaması gerek.

- yani sadece sakatlanması.

Bu arada yukarda kontratı bitmiş oyuncular alalım yazmışl bazı arkadaşlar , beyler biraz ilgim oldugu için yazıyorum siz yabancıların bedavaya geldigimi sanıyorsunuz? imza parası adı altında bonservislerini kendileri alıyorlar.

Fbli Diego 5.5 milyon euro imza parası 4senelik sözleşme senelik 3.5milyon euroda kendine.Menajerde babası :)
    Enbasiti bizim çöp donk aldıgı imza parası vs. yani bedava olanların hiçbiri bedava degil hepsinin ya imza parası ya sözleşmesi cıkartıyoralr aynı parayı atıyorum almayanda 500bin euro oynuyor burda 2.5milyon alıyor ama bonservisi yok. 1milyon yıllık onu ekleyip 4-5sene sözleşme istiyor alsana bonservis. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfagvn

tam bir embesil o herif aziz iyi yapiyor bu malaklari tesise sokmuyor

Valla pek tanımıyorumda

http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2016/06/23/sira-neustadterde

Bunu okudum daha 1-2gün önce Neustadter rusyada çok tepki aldı rezalet futbolu yüzünden halk ayaklandı gs anlaşmıstı ama bu futboldan sonra vazgeçti diye haber geçti aynı site (şuanki haberi yazan emre bol gene :) oncekileri kimin bilmiyorum)

Bugun fener alıyor yazıyorlar ayıp ya gerçekten. Yahu tamam rakipsin vs de ortalıgı kızıstırıp Türk takımların parasını daha fazla kaybetmesini sağlayan bir Türk medyası olurmu. Fb mi alıyor bırak alsın 1gün öyle 1gün böyle yazma 1.5 attırsın imza bunu yapıyorlar 2.5 başkası almaya calısıyor..

• Bonservisine gelince, zaten yurtdışından gelen teklifler 4m falan konusuluyordu, Besiktas 3,5m + 1 oyuncu önermişti. O açıdan düşünüldüğünde uçuk bir para değil 4,5 milyon.

Verilen 3 oyuncuya gelince Furkan ve Sercan çöp zaten. Bilal gitti diye ağlıyor millet onu da anlamak güç. Bilal 33 yaşında, seneye 34 olacak. Geçen sene iyi katki verdi ama gitti diye ağlamaya da gerek yok rotasyon oyuncusuydu. Onun yerine Jose forma şansı bulsun, genç en azından kendini gelistirebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

O hesap malesef öyle olmuyor .

1.si sercan opsiyonunu bursa kullanmıyacagını ve 200bin euro önerdigini yazdı heryer. yani burda 750 verip bile almadı sercani bedava istedi.
    2-Furkan 300bin euro bile vermediler buda bedava istendi gs den. Kayseride 29 maç oynadı ligde kayseri son hafta düşmekten kurtardı 1sezonda 1tane gol atmış vasat bir oyuncu kayseride adam kalmadıgı için oynuyordu kimse bunu almaz.(not: aslındafena adam degildi bu ama yuttgumuz oyunculardan oldu.
    3-34 yaşına geldi şuan gençlerbirliği 600bin euro üstü maaş bile vermiyoruz diyor. Konya başak aldıgı oyuncuların hepsi bedava ve bilalden cok daha iyi oyuncular misal osmanlının getirdikleri şuan kendi eski hocası dısında kimse 34 yasına gelmiş 1sene daha oynucak adama 500 600bin vermez .

Eğer bizim beceriksizler nasıl akıl ettiler bilmiyorum ama bu 3 oyuncuyu itelemeselerdi hepsi karşılıklı fesh edip yollayacaklardı eğer sen hesaplara maaşları katarak hesaplarsan

Sercan 700.000 euro+furkan 750bin euro+bilal 750bin euro para ödenecekti 2.2 euro burdan kar serdar bize gelişi bonservisi 2.3 milyon euro olur.

Yani hesap yapılırken oyuncunun alacagı yıllık maliyet katılırsa gidenlerde kalsa ne olurdu katılması lazım furkan bedava sercan 200bin euro bilal bedava teklifler geldi kimse yazdıgınız rakamların yarısını bile teklif etmedi etmez.Şuan kiradan gelen bruma dzemali vs gibi oyunucuların maaşlarının yarısını bile biz ödüyoruz adamlar gittiginde direk maaş+ yazılıyor.

Stoper seviyelerini 3 e ayırırsak 1.seviye yani thiago silva david luiz vb. adamlar zaten alma şansın 0. 2.seviyedeki Kjaer vb adamlar 3.seviye serdar
    1.seviye alma şansımız olmadıgı için direk 2den başlarsak

kjaer sadece 4 yıllık imzaladıgı sözleşmenin değeri serdarın 4.5milyon bonservis+4 senelik (yılda 2milyon) dan daha fazla sadece yıllık parası +7.5 da bonsversi yani nerdeyse 2.5 serdar parası eden bi adam. bu paralara serdardan daha iyi bir oyuncu almanız mümkün degil. 7 bile verseniz şuan bulmak cok cok zor yani kjaer büyük bir şans kolay kolay tutmuyor gelenler. Yabancı alırkende kimse elimizdeki çöpleri takasla almıyacagı için bizim beceriksizlerin geldiklerinden beri en doğru yaptıkları iş oldu.

Yanlış anlama tartışma için değil bilgi vermek amacıyla yazdım yani siz bu paralara yurtdısı iyi ve 25 yaşında bir stoper getirmeniz %0.1 ihtimali yok getircegimiz pedro franco gibi olur alınırken 2sene sonra 30 milyon euro denir sonra arjantine gider :) Serdarın 25 yaşında olduguda unutulmaması gerek.

- yani sadece sakatlanması.

Bu arada yukarda kontratı bitmiş oyuncular alalım yazmışl bazı arkadaşlar , beyler biraz ilgim oldugu için yazıyorum siz yabancıların bedavaya geldigimi sanıyorsunuz? imza parası adı altında bonservislerini kendileri alıyorlar.

Fbli Diego 5.5 milyon euro imza parası 4senelik sözleşme senelik 3.5milyon euroda kendine.Menajerde babası :)
    Enbasiti bizim çöp donk aldıgı imza parası vs. yani bedava olanların hiçbiri bedava degil hepsinin ya imza parası ya sözleşmesi cıkartıyoralr aynı parayı atıyorum almayanda 500bin euro oynuyor burda 2.5milyon alıyor ama bonservisi yok. 1milyon yıllık onu ekleyip 4-5sene sözleşme istiyor alsana bonservis. :)

Öncelikle yazdıklarımı dikkate alıp düzün bir üslupla cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

Ancak yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum.

1-) Gazeteleri ve interneti,medyayı takip etmek lazım. Söylediklerine bakmak lazım. Fakat ne söylüyorlarsa genellikle tersine inanmak gerek. (İstisnalar vardır fakat yüksek çoğunlukla bu böyledir)

Açmak gerekirse

Daha geçenlerde Mehmet Demirkol %85 Lucascu Galatasaray'da diyordu mesela.

Burak Yılmaz' a kimsenin Galatasaray'da aldığı maaşı vermeyeceği söyleniyordu. O zamanlar 8.000.000 € ya talibi var, üstelik yıllık 7.000.000 / 8.000.000 € ücret teklif ediyorlar dense kimse inanmazdı lakin veren çıktı. Ama menajer pazarlamasıyla ama sponsorla... Veya başka bir şekilde. Elden çıkarıldı mı? Evet.

Ben diyorum ki Sercan satılmaya çalışılsa 500.000 € ya çok rahat satılırdı. Bu Bursa olur yada Adanaspor olur.

2-) Furkan Özcal'ı Kayserispor geçen sene ne kadar ücret ödeyerek kiraladı? 500.000 € Benim düşüncem şudur ki satılacak olsa 300.000 /500.000 € veren takım çıkar. Lakin bu adamlar da ligde mücadele veren yerli teknik direktörlerin bir kısmının yakından tanığı ve beğendiği isimler. Mesela Hikmet Karaman.

3-) Gençlerbirliği örneği absürt olmuş. Lakin geçen sene adamlar İsveç liginden vasat bir kaleciye 1.000.000 € bonservis ödediler. Mesela Trabzonspor 28 -29 yaşındaki Özer için geçen sene 1.500.000 € bonservis ödedi. Önceki senelerde de bunun çokca örneği var. Bu ligde 600.000 € üstü maaş vermeyen takım varsa oyuncusuna yıllık 3.500.000 € civarı para veren anadolu takımı da var.

Bilal Kısa 33 yaşında ve son 3 sezonda 100 maç oynamış. 16 gol 23 asist katkısı var. Benim fikrim satılacak olsa 300.000 / 500.000 € bir rakama satılırdı.

Aslında son kısımda yazdığın şekilde yani o açıdan da bakılabilir olaya. Bu adamları takasta verdik maaş yükünden kurtulduk diye de düşünülebilir fakat bence bu biraz iyimser bir bakış açısı. Nedenini yukarıda yazdım.

Son olarak farkındaysan ben Galatasaray için 1. sınıf tercihler vardır, 2. sınıf tercihler vardır, 3.sınıf tercihler vardır dedim. Stoperleri genel olarak sınıflara ayırmadım.

Bana sorarsanız Galatasaray'ın tercih listesinde olması gereken 1. sınıf stoper örnek olarak Chiellini'dir. Alınır alınamaz o ayrı mevzu. 2. sınıf tercihler Miranda,Mehdi Benatia,Subotic,Skrtel,Glik,Ogbonna,Garay,Adil Rami,Vida,Corluka,Rakitsky... gibi isimler olmalı.

Simon Kjaer konusuna gelelim. Yaşlı olmamasına rağmen oldukça tecrübeli bir oyuncu. İtalya liginde oynadı. Almanya liginde oynadı. Fransa liginde oynadı. Fransa'da son 2 sezonunda 79 maç oynamış bir adam Kjaer. Çok istikrarlı ve takımının vazgeçilmezi konumunda. (Lille) 2013 - 2014 sezonunda ligi PSG ve Monaco nun ardından 3. sırada bitiren takımın stoperi. O sezon 22 lig maçında gol yemedi Lille.

Ek olarak milli formayı 60 kez giymiş bir futbolcudan bahsediyoruz burada. Lille bu adama 2.500.000 € ödeyip aldı. Serdar ile kıyaslanması son derece saçma. Kjaer gibi bir adamı Fransa liginden buraya, Fenerbahçe gibi birçok olumsuz olayla gündeme gelmiş bir takıma 5.000.000 e ya alacak değilsin.

Mesela Adil Rami örneğini vereyim sana. Temmuz 2015 de 3.500.000 € bedelle Milan'dan Sevilla'ya gitti. Yıllık ücreti de 2.000.000 $ civarı.
    Şampiyonlar liginde mücadele edecek olan Galatasaray pekala 4.000.000 € civarı bir bonservis ile alabilirdi. O zaman ki bahaneler belli. Para yok. Transfere ihtiyaç yok.

Bir örnek daha. Victor Ruiz. Bonservisi 2.500.000 €

Yazdığım 2 oyuncunun ortak özelliği şu. Bu iki oyuncu takımları ile Avrupa liginde yarı final oynadı. Hatta Adil Rami takımıyla final mücadelesinde de boy gösterdi. Şampiyon takımın as stoperi.

Transfer böyle yapılmalı. Türkiye liginin orta sıra takımlarının vasat yada vasat üstü oyuncularına milyonlar saçtığınız müddetçe daha çok fair play uyarısı yer, üstüne uzun vadede başarısız olup,aynı mevkiye yeni adamlar arayıp, milyonlarca euro saçıp daha da bataklığa sürüklenirsiniz.

• Bence bu transfer.Fatih Terim'in Galatasaray'a hoca olacağının işaretidir.
  • Chedjou ve Serdar çok iyi ikili olurlar.

Umarım Serdar ile Semih'i yan yana oynatmazlar çünkü Semih bu adamın da başını yer.

Chedjou kademeyi iyi yapıyor, Serdar defans olmasına rağmen baya hızlı bir oyuncu. Hava toplarında ikisi de iyiler.
    Tek sıkıntı ikisi uyum yakalayamazsa çok başımız ağrır.
  • Bu oyunculara bu paraları verirsen UEFA'dan da cezası yersin tabi.
  • Hocam tersten başlıyım bu sefer :)

Şimdi rami ruiz vs bunlar iyi adamlar olabilir ama yanıldıgınız nokta şunlar.

1-Misal rami 1sene milanda 1 maç yapmış 30 yaşına gelmiş adam bunu alıp içinden ne cıkacagını bilmek cok zor bu tarz durumlarda %10 falandır iyi çıkması alsalar çöp cıksa yazılcak ki 1sene 1 maç oynayan adamı mı aldınız :)

2-En önemli yanıldıgınız nokta şu Transferde Türkiye oldugu zaman işler değişiyor ister şampiyonlar ligine gitsin ister uzay ligine hiçbir önemi yok olay bu ülkeye gelmesi siz milanda valenciade oynamış adamı selcuk inanın 3milyon euro kazandıgı yerde o paranın altına oynatma şansınız 0. 2.si iş Türkiye olunca bonservisde 2 kat maaşda 3 katına cıkıyor.

Yani atıyorum ben arfa bizim ülkeye gelirse maliyeti 15 milyon euro ingiltereye giderse 5milyon euro oluyor ordaki sistem böyle bonservise para veriyorlar ancak oyuncuların alacagı maaşlar belli.Bu yüzden dediginiz olması mumkun degil .

Burak olayı ise şöyle burak lazio vs birçok istenen kulup oldu formu iyi iken hiçbirine gitmedi cunku aldıgı maaşın yarısını veriyorlar vergi binince bu yuzden burak kaldı elde ve çine gitti. Çin ayrı bir olay burdak pazarlama vs yok çinde para çok sağa sola saçıyorlardı burağı şansa aldılar yoksa burağın başka kuluplere ne sponsorla ne reklamla gitmeis mümkün degil en tepe yıldızlar dısında avrupanın cok iyi oyuncuları bizim burdakiler kadar kazanmıyor malesef .

Yazdıgınız stoperlerin hiçbirini gs alamaz onların bonservisleri 8 10 dan başlıyor.Önceki mesajda yazmıstım siz milandan sevillya giden valede getafe giden adamlara bakmayın bu yanlış bakış açısı onlar kendi içlerinde öyle oluyor şunu düşünün stancu ile bizm mersin takımı ilgileniyor bonservisi 300bin euro kiralık 1.5 milyonda satın alma mersine fazla geliyor bundan 1-2ay sonra gs 5milyon euro bonservis ile alıyor haginin gs kazıgı. Yani siz sevillanın verdigi parayı verip oyuncu alma şansınız yok orda farklı piyasa burda farklı bütün transferlerde bu böyledir.Bizim oyuncularımızın satılmama sebebi burda aldıkları yıllık ücret.Bruma kiralıyorlar maaşının yarısından fazlasını biz ödüyoruz suan , dzemali kiralıyorlar maaşının yarısından fazlası bizde yani olay farklı hocam avrupada bu para yok.

Anadoluda (ts saymıyorum ts öernegi vermişsinizde ts para harcadı ve 4büyükten biri şimdiki halleri ortada ts verip alır ben anadolu kuluplerini baz aldım) eto dışında yazdıgını parayı veren 1 takım bile yok onunda başkanını kovdular :) gerisi 300 500 oynuyor. Kimse o paraları vermedi hocam işte sıkıntı burda sercanı bursaspor opsiyonu kullanıp almadı 500veren adam 700de verir adamlar 200 önerdi diyorum yıllardır kiralanıyor adam her gittigi yerden yolladılar bedava istiyorlar kimse para vermez bu adamlara.

Bilalin istatikleri yersiz 34 yaşına geliyor akhisarda yaptıgının önemi yok bilal 28 olsa tamam adam 1sene daha oynucak birakcak bedava istediler onuda . yukarda yazdıgım stancu olayı falan başakanların canlı yayınlarda anlattıgı şeyler yani yazılara bakarak konusmuyorum bedellerin hepsi resmi rakamlar sallama yazmıyorum yani :)

Maaş şöyle siz serdar maaşını hesaplayıp bukadar oluyor derseniz ozaman bu adamlar bizdeki maaşından kurtuldugumuz için serdar 2 milyona geldi olur bize aynı mantık yani. Sizin dediginiz gibi olsun en iiy ihtimal sercan bilal furkan hepsine en yüksek bonservis 500den verdiler 1.5 milyon bursa başkanın kendi kulagım ile duyudgum 6milyon euro bonservisden aşşag inmeyeceğiz kesin net dedi adam 3 sattık 1.5 milyon geldi 4.5 da biz verdik aynı para.Sonucta aynı şeyler olacaktı yani 3 oyuncu verdigimiz için serdar 4.5 :)

Yazdıgınız defanlsar güzel olsada hem tr gelmezler gelirlerse de yıllık maaşları serdar bonservis+maaşından fazla olacagı %100 garantili.Para olduktan sonra gelir ben serdar parasına göre hesap yapıyorum şuan Türkiye içnide oynayan en iyi 3stoperden biri en iyi Tr içindeki Türk stoper milli takımın 1.stoperi 4.5milyon yıllık 2milyon normal.daha düşük para alma şansı yoktu zaten hamza hoca bursada olmasa bizim çöpleri takasla asla kabul ettiremezdik .

Yani siz rami alsanız 30 yaşında 2sene sonra bitti serdar min 7 senesi var raminin bonservis ve yıllık ücreti serdar 2katı olacak 2-3sene oynayıp gidecek serdar en kötü 5 sene kafadan oynucakbence serdar cok doğru ve yerinde bir transfer oldu bu adam sakatlık sorunu olmasa rami vs hepsini şimdiye geçmiş ve avrupada banko oynayan bir oyuncu olmuştu.

Bu arda mehmet demirkol ülkede ender iyi yorumcu gazetecilerden biri benim için.Lucescu gs gelecekse çıldırmış olmalıda diyor, lucescu tr gelmez hep aynısı oluyor da diyordu o aldıgı bilgileri söyluyor bizim yöneticiler görüşüyor luce bekleyin diyor bunlar gazeticilerle paylasılıyor lucescu 1hafta %85 gs de 1hafta %85 fb de oluyor :)) ama zenite gitmeden önce bütün yorumcular lucescu gelmez diyordu fbliler hariç oınlar kesin anlaşma saglandı diyordu benim izledigim Gelirse fb gelir onu şampiyon yapamadı vs hikayeleri.

Bu arda yanlış anlasılmasın yazdıgınız isimler fena değil ama onlar buraya gelmiyor işte yazdıgınız rakamlara glikle bjk anlaşamada ücretten dolayı ogbonna daha juve gitmeden gs almak istedi terim kendi acıklaması hasan şaşın alamadı bunları sizin erken alam şansınız 0 bıuyuklere gidince 30larına gelmeden gelmiyorlar. skrtel maaşı van persi ile aynı onlar gelmez kimse boşa beklmesin derim yani para saçmayacaklarsa. 31 yaşına gelmiş 2 sene oynama zamanı kalmış adama maliyeti 20milyon eurodan fazla. serdar 25 yaşında 5-7sene oynar maliyeti 12 milyon euro.kendini birazdaha geliştirirse fiziksel olarka o isimlerin cogu ile kafa kafaya oynar. Unutamyalım daha 1 sezon önce fb 7milyon euro serdari alamadı yani bonservis şuan için normal zaten piyasası en düşük olsa 3 milyondan aşağ serdar gibi bir oyuncu alma şansınız yok aradaki farkda büyütülcek birşey degil serdar 28*30 arası olsa tamam ama daha onunde üst düzey oynayabilecegi 7 sene toplam oynucagı 9 10 sene olan bir oyuncu ile kariyeri bitmiş Tr tatile gelicek 2sene oynayıp gidecek oyuncaya daha fazla vermek gereksiz herkes ufaluji gibi degil oda ilk geldiginde neden aldınız bu adamı yaşlı şöyle böyle dedi bütün herkes sonra iyi çıktı ama öyle 20 oyuncu geliyor 2 tane iyi çıkıyor zar atmak gibi.

Uzun lafın kısası ben bu beceriksiz yönetimin gs geldiginden beri yaptıgı en iyi şey diyebilirim bu maliyetlerde serdarı alıp 3 çöpü de itelemek oda hamza hocanın cok büyük etkei var cunku başkan ben takas oyuncu istemiyorum dedi assporda hocoya danısmamız lazım dedi kendi ağzından canlı yayında söyledigi .İnşallah sakatlık yaşamaz ozaman değeri de katlanan bi oyuncu olur. daha bizim takıma 3-4 oyuncu lazım min direk oynayacak.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.