Şimdi Ara

Serdar Kesimal süresiz kadro dışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şans bulduğu maçlarda kötü performans gösterdi çoğu zaman,beğendiğim bir defans oyuncusuydu
  • Bizde yerli defans oyuncusu olarak ihtiyaç var aslında, alabilsek güzel olur, yaşı da genç sanırım
  • Bi cacık olmayacak odunları oynatmak yerine bu adama 1 yıl düzenli şans verilseydi keşke. TR'nin top tekniği en iyi defans oyuncusuydu,çokta iyi kademe yapıyordu önde basıp top kaptığı ve defalarca kontra yarattığı pozisyonları hatırlıyorum. Fenerbahçe'de çıktığı ilk 5 maçta yeni lugano dendi harika bir performansı vardı sonra takım kaybetmeye başladı berbat futbolun faturası orta sahada 2 pas yapamayan oyuncular yerine Serdar'a kesildi ve bir dahada şans verilmedi.
  • Kendini ispatlaması için gereken şansların verildiğini ve Serdar'ın bunları yeterince iyi kullanamadığını düşünüyorum.Yüksek hata yüzdesiyle oynadı genelde.
  • Gördüğüm en kötü stoperlerden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

fener bi topçuyu daha harcadı, darısı alpere

Allah korusun

• Adamın ismini unutmuştuk be.
  • Kiralanır umarım kadro dışı bırakılacak o kadar kişi var ki Serdar'a kadar...
  • takımda stoperde düşünülen isimler arasınd bekirden yobodan egemenden hatta stoper kadlecten sonra geliyorsa hatayı birazda kendinde araması gerekir aklı baısna gelir umarım.
  • Biraz güçlenip sert oynasa, stoper oyuncusuna göre çok yumuşak oynuyor
  • bizim süper yönetim serdarı bedavaya yollarlar gittiği takımda süper oynar milli olur . seneye gs alır gs ı şampiyon yapar. tıpkı servet gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Gördüğüm en kötü stoperlerden biri.

+1
  • Bize geldiğinde en iyi maçı sanırım Trabzonspora karşıydı Burak Yılmazı silmişti maçtan çok ümitliydim kendisinden amaaan neyse biz Bekir'i Selçuk'u oynatalım neyimize bizim oyuncu yetiştirmek
  • Adam bi palladium midpointte bi cafecaddede yanina da Omer Sismaoglunu transfer etmis.

Geldiginde cok guveniyordum ama.

• Gerçek midir yoksa fake midir,eğer gerçekse kadro dışı kalmasının sebebi bu fotoğraf mıdır bilmiyorum ama şöyle bir fotoğraf dolaşıyor.

Serdar Kesimal süresiz kadro dışı
  • samsunsporla olan maçta serdar gekas ı tutamamıştı, sanırım 3-0 bitmişti maç da.. ondan sonra da bi daha oynayamadı istikrarlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Kayseri'nin kitlediği hangi adamdan hayır geldi ki bundan gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bi cacık olmayacak odunları oynatmak yerine bu adama 1 yıl düzenli şans verilseydi keşke. TR'nin top tekniği en iyi defans oyuncusuydu,çokta iyi kademe yapıyordu önde basıp top kaptığı ve defalarca kontra yarattığı pozisyonları hatırlıyorum. Fenerbahçe'de çıktığı ilk 5 maçta yeni lugano dendi harika bir performansı vardı sonra takım kaybetmeye başladı berbat futbolun faturası orta sahada 2 pas yapamayan oyuncular yerine Serdar'a kesildi ve bir dahada şans verilmedi.

+1.. En çok ümit veren topçuların başında geliyordu bana göre..Yazık olduBlica'nın batırdığı GS maçından sonra.1 senelik sakatlığının ardından çıktığı bursa maçında harika oynamış,Ondan sonra ki trabzon maçında pique'den farksız oynamış ve formunu 2-3 maç devam ettirdikten sonra kaybedilen maçlarda fatura Serdar'a kesildi..Halbuki stoper dediğin adam hata yapar, tecrübe kazanarak yetişir.Serdar daha 23-24 yaşında.Örneğin Dante.Bayern'e gelene kadar adama 2.lig topçusu diye bakılıyordu,Adam bayern'de 30 yaşında patlama yaptı.Umarım kendini geliştirebileceği bir takıma gider orada başarılı olup bize karşı mükemmel maçlar çıkarır.O zaman anlarız değerini..

• şu bizim şike ürünü meşhur serdar kesimal değilmi bu

'Şampiyonluğu kaybettiğiniz son iki maçı inceleyin. Eskişehir-Fenerbahçe maçı ve Eskişehir-Trabzonspor maçlarını inceleyin. Bir gazetenin spor yazarı bana mektup yazarak 'Çıkacak haberime dikkat et' dedi. Ben olayları birleştirdiğimde maçların sonuçları tahmin ettiğim gibi çıktı. Çünkü yöntemler hep aynıydı. Yöntem şudur: İçerden bir futbolcu sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylenir ve o oyuncuyla irtibata geçilir. Bir de hatırı sayılır kişilerle irtibat kurularak böylece o maçın sizin istediğiniz şekle dönmesini ve bunun için istediğiniz gibi bir kadro çıkarılmasını sağlarsınız. İçerdeki futbolcu yardım eder. Futbolcu ertesi sene Fenerbahçe'ye transfer olur. Örneğin Eskişehirspor'daki Sezer Öztürk öyle, Fenerbahçe'ye bu şekilde transfer olmuştur.''

cihan oskay

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.