Şimdi Ara

SERDAR ORTAÇ 2008 NEFES ALBÜM ÇIKTIMI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SERDAR ORTAÇ 2008 NEFES ALBÜM ÇIKTIMI ?

•  SERDAR ORTAÇ 2008 NEFES ALBÜM ÇIKTIMI ?

1. Şeytan
    2. Heyecan
    3. Düşman
    4. Bataklık
    5. Ayrı Gitme
    6. Ayrılmam
    7. Nefes
    8. Bu Da Geçer
    9. Hadi Çal
    10. Darmadağın
    11. Çık Git
    12. Gram
    13. Full İhtişam
    14. Sana Değmez
    15. Başıma Bela
    16. Yokluğunda

Albüm ile ilgili diğer bilgiler

"Nefes" almaya hazırmısınız? Uzun ve yorucu geçen kış mevsiminin ardından, bütün bir yaz, derin bir "Nefes" almaya ne dersiniz?

Serdar Ortaç, birbirinden güzel 16 yeni şarkı ile yaza merhaba demeye hazırlanıyor, Türkiye'nin en başarılı aranjörlerinin emek harcadığı ve kayıtları Londra dahil olmak üzere 5 ayrı stüdyoda gerçekleşen albüm, 500.000 dolarlık bütçesi ile, sezonun en pahalı albümü özelliğini de taşıyor.

Albümde ayrıca, Belçika da yaşayan gururumuz, güzel şarkıcı Hadise'nin Serdar'la birlikte seslendirdiği, "Düşman" ve Türkiye’nin ilk bayan Rapçisi "Sultana"nın rap yaptığı "Ayrı Gitme" isimli şarkılar yer alıyor.

Grafik tasarımı ve fotograf çekimlerini Nihat Odabaşı’nın gerçekleştirdiği albüm de,
    Raghav, Beyonce, J-Lo gibi ünlülerin çalıştığı ingiliz aranjör Mushtag Omar’ın bir şarkısıda bulunuyor.

Emre Grafson müzik şirketi tarafından, ilk baskısı, 500.000 adet basılarak piyasaya çıkacak olan yapım, içinde bulunduğumuz korsanla mücadele mevsiminde bile, arşivlik şarkıları ile döneme damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Albüm 3 haziranda çıkacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 31 Mayıs 2008; 12:34:27 >

• iyi hayırlı olsn
  • Evet..Mesafe albümünden kötü!Çok klişe..Beğenmedim..
  • Çıktı İdare eder denilebilecek bi albüm..
  • İlk izlenimim mesafe albümünün yanından geçemez.
  • benzer konuyu ben de açtım :D cidden mesafe albümündeki tad yok :) 2008'de starlarımıza bişeyler oldu. Tarkan'dan berbat bir albüm geldi. hadi dedik Serdar Patlatır şimdi, her albümü olay yaratıyor falan derken, çok hoş bir albüm olmadığı ortaya çıktı... şu rap tarzı okumadan vazgeçip, yine canıma minnetlerin, mesafelerin, yar ayrı gayrın mı varların, ismi lazım değillerin, jet'aime lerin.... gelmesi lazım :) 2 sene sonraki albümde görürüz inş...
    ha dinlenir mi ? elbette. en azından saçma sapan cümlelerden oluşan şarkılar yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de çok kötü bir albüm. Hiç beğenmedim. Gerçi para verip satın almadım ama neyse....
  • Serdar ortaç
  • Vasat bir albüm fakat Hareketli sarkıları cogunlukla yazı dusunerek cıkartmıs herhalde yinede plajlarda rahatlıkla calınır ama ezberlenmez
  • indirdiğime deymedi
  • İlk dinlediğinizde ısınamıyorsunuz ama dinledikçe kulağa alışıyor ve hoş gelmeye başlıyor..Bende ısınamamıştım artık hergün illa dinliyorum.
  • ewt serdar ortaçın yeni albümü çok güzel şşarkıların çoğunluğununn haraketli olması güzel nede olsa yaz geldi içlerinde en çok sevdiğim şarkı "şeytan" herkesin dinlemesini tavsiye ederim
  • Ahh Ahh hala Serdar ortaç albümü indiren var mı ya
  • bende dinledim süper albüm olmus tam beach parçaları ozellikle seytan ve gram cok dinlenecek heyecan'da cok guzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Ahh Ahh hala Serdar ortaç albümü indiren var mı ya

Varmış demekki arkadaşım.
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.