quote:Orjinalden alıntı: silent scream Canlı dinleme imkanım olmuştu çok iyi çalıyo adam gerçekten. Yerinde olmak için neler vermezdim. 5000 kere mail attım İzmir'de çalma durumu yok mu diye bir kere bile cevap yazmadı bee...
yok artık inanmam verdiğin sözlere karşımda ağlasan bile yok asla inanmam ettiğin yeminlere diz çöküp yalvarsan bile ama böylesin sen her zaman işin gücün hep yalan dolan hiçbir zaman pes etmezsin sözüne inanmam senin yalanmış verdiğin sözler karşımda döktüğün diller yeminler türlü vaadler yalanmış yalanmış hayaller yeter artık inanmam döktüğün dillere ayağıma kapansan bile sakın artık uzatma ne yapsan nafile git sabrım taşmadan önce ama böylesin sen her zaman işin gücün hep yalan dolan hiçbir zaman pes etmezsin sözüne inanmam senin yalanmış verdiğin sözler karşımda döktüğün diller yeminler türlü vaadler yalanmış yalanmış hayaller YALAN SERDAR ÖZTOP YIL: 2005
quote:Orjinalden alıntı: Gerko quote:Orjinalden alıntı: silent scream Canlı dinleme imkanım olmuştu çok iyi çalıyo adam gerçekten. Yerinde olmak için neler vermezdim. 5000 kere mail attım İzmir'de çalma durumu yok mu diye bir kere bile cevap yazmadı bee... ozaman bide şunu dinle satriani konseri öncesi çıkmıştı sahneye. Onun üstüne bide 2 saat satriani dinledik
quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Gerko quote:Orjinalden alıntı: silent scream Canlı dinleme imkanım olmuştu çok iyi çalıyo adam gerçekten. Yerinde olmak için neler vermezdim. 5000 kere mail attım İzmir'de çalma durumu yok mu diye bir kere bile cevap yazmadı bee... ozaman bide şunu dinle satriani konseri öncesi çıkmıştı sahneye. Onun üstüne bide 2 saat satriani dinledik niya haber vermiyon la
quote:Orjinalden alıntı: Tarum quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Gerko quote:Orjinalden alıntı: silent scream Canlı dinleme imkanım olmuştu çok iyi çalıyo adam gerçekten. Yerinde olmak için neler vermezdim. 5000 kere mail attım İzmir'de çalma durumu yok mu diye bir kere bile cevap yazmadı bee... ozaman bide şunu dinle satriani konseri öncesi çıkmıştı sahneye. Onun üstüne bide 2 saat satriani dinledik niya haber vermiyon la kardeş konser aylar önceydi. ayriyetten bilet fiyatı biraz kol gibiydi.
yalanın gitar kısmı süper ama sözleri pek sevmedim özgürlüğe doğruyu biri youtube koysa bi de ona baksak
Ben bütün şarkılarına hayranım ama en çok beğendiklerim şunlar: Özgürlüğe Doğru Bir Akşam Esintisi Mutluluğun Gözyaşları Sükut Hasret Günebakan Yansıma Longa & Sirto Medley