Şimdi Ara

++Serdar Turgut: Ben artık ateist değilim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu konularda iki taraf içinde zor(!) sorular sorulabilir ama biliyorsun forumda bunları konuşmak yasak
  • böyle durumlarda söylenmesi gereken ve doğru olduğuna emin olabileceğimiz tek söz:

herkesin inancı kendine

boşuna yorum yapmayalım hepimizin kafası çalışıyor nede olsa , isteyen istediğine inanmakta sonuna kadar özgürdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @tEnDEr -- 3 Ocak 2005, 0:53:41 >
  • beyler bu konu açılmasın lütfen. Kaç kere açıldı hep tartışmalar oldu. Birbirimizin inançlarına saygı duymayı öğrnene kadar tartışmamalıyız belkide bu konuyu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor2

Şimdi bu konularda iki taraf içinde zor(!) sorular sorulabilir ama biliyorsun forumda bunları konuşmak yasak

Haklisin ben simdi jest21 ölye bi soru sorarim ki altindan cikamaz,hani bilime inaniyor ya o yönden.
  • Yozi bizimde soracak 100lerce sorumuz olduğunu biliyosundur ama yeri değil tartışma çıkacak. O yüzden kapansın bu konu ok
  • Şu insanlara hayret ediyorum.doğması elinden gelmez.büyümesi elinden gelmez.yürümesi elinden gelmez.konuşması elinden gelmez.uyuması elinden gelmez.uyanmaması elinden gelmez.duyması elinden gelmez .görmesi elinden gelmez.yemesi elinden gelmez içmesi elinden gelmezdüşünmesi elinden gelmez.yaşlanmayı engelleyemez cildinin buruşmasını engelleyemez.hastalanmamayı engelleyemez.şifası elinden gelmez.ve ölmemek elinden gelmez.bütün bunları yapan gizli gücü inkar eder. oda bütün kainatı yoktan var eden,bizlere sayısız sonsuz nimetler hazırlayan ALLAH TIR.onun huzurunda oldoğumuzu asla unutmayalım.ve kendisine yunus emrenin,gül bahçesinden solmadan gel sözü ile yaşlanıp belimiz bükülmeden onun emir ve yasaklarını öğrenip hayatımızı ona göre şekillendirmemiizin zorunlu oldoğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.saygılarla..

• quote:

Orjinalden alıntı: jest27

seso81 önce karşıt fikirli insanların görüşlerine saygı duymayı öğren demokrasi de burada başlar
    sende tam bi dinci zihniyeti görüyorum. Ben görmediğim şeye inanmam bu inacımdan da kuşkum yok bunun için bu kararımı da değil bugün ölüm anın da bile değişmem çünkü bu benim temel hayat felsefemdir. Fikrim değişmez çünkü ben bilimselliğe inanırım

İyi gene ben seni satanist falan sanıyordum
  • Tartışmamı var hani nerde ben hazırım

• bende ne gördüğün umrumda değil de.sen şu yazdıklarımı bi daha oku istersen senin inanıp inanmamana nasıl bi saygısızlık yapmışım bi yazda bende anlıyayım.
    quote:

seso81 önce karşıt fikirli insanların görüşlerine saygı duymayı öğren demokrasi de burada başlar
    sende tam bi dinci zihniyeti görüyorum. Ben görmediğim şeye inanmam bu inacımdan da kuşkum yok bunun için bu kararımı da değil bugün ölüm anın da bile değişmem çünkü bu benim temel hayat felsefemdir. Fikrim değişmez çünkü ben bilimselliğe inanırım

• vaay vaaay burası tam bi irtica yuvasıymış devam edin bakalım ök lar
  • jest27 öyledir buralar. Saygı saygı diye tuttururlar ne kadar saygı duyarsak duyalım. İnceden laf sokmadan duramazlar. O yüzden bulaşmaya hiç gerek yok. Eğer (genelde) mantıklı bi ateizm tartışması istiyorsan direk bu linke göz atmanı tavsiye ederim 107 sayfadır tartışılıyor bu konu.
    http://www.turkrock.com/ftopic2065.html
  • yobaz(yozi nick imi doğru yaz jest21 değil jest27 ) bennim altından kalkamayacağım soru yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Yozi

quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor2

Şimdi bu konularda iki taraf içinde zor(!) sorular sorulabilir ama biliyorsun forumda bunları konuşmak yasak

Haklisin ben simdi jest21 ölye bi soru sorarim ki altindan cikamaz,hani bilime inaniyor ya o yönden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jest27 -- 3 Ocak 2005, 1:07:36 >
  • irticamı hiç sanmıyorum ayrıca ''görmediğim şeye inanmam''da tam bilimselliğe uyan bi hayat felsefesi.
    ve burda bu konu daha öncede tartışıldı da senin gibisi hiç gelmedi.
    quote:

vaay vaaay burası tam bi irtica yuvasıymış devam edin bakalım ök lar
  • quote:

jest27 tartisma yapacaksan dogrudürüst bilimsel olan biseyler söylesen daha iyi olur,
    Herhalde sadece bunu söylemeyi biliyorsun?
  • yav allah aşkına şu inceden laf sokmayı söylede bende bileyim neymiş bakalım.bu saygısızlık demokrasiye uymayan yazı.söyleyin hangisine bu tepkiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: valthonis

jest27 öyledir buralar. Saygı saygı diye tuttururlar ne kadar saygı duyarsak duyalım. İnceden laf sokmadan duramazlar. O yüzden bulaşmaya hiç gerek yok. Eğer (genelde) mantıklı bi ateizm tartışması istiyorsan direk bu linke göz atmanı tavsiye ederim 107 sayfadır tartışılıyor bu konu.
    http://www.turkrock.com/ftopic2065.html

• jest27 daha doğrusu sergüzeşt burayada irtica yuvası dedin ya irticanın anlamını bilmiyorsun o zaman tıkla
  • quote:

Bu dediğin senin teşrifinlemi oldu...??
  • çoğu atesitin istediği son nokta mason locasına girebilmektir.... gözlem sonucu( yani bana göre)...
  • yok canııım tam tersi!
    quote:

Orjinalden alıntı: webche

quote:

Bu dediğin senin teşrifinlemi oldu...??
  • bi cevap gelmicek herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.