Bu konuyu bu saatte buraya yazmamın sebebi Serenis Hotel dir. Olurda bir daha başkasının başına birşey gelirse resepyona kolayca ulaşabilsin diye. Gecenin saat 3 ü kendini bilmez bir tur şirketi bu otelin kapısının önünde 20 dk dır gır gır gır gır gır gır gır gır gır dır dır dır otogar gibi otobüs çalıştırıyor. Gece vakti uyuyan mı var dinlenen mi var çocuk mu var yaşlı mı var düşünen yok. Gelirsin yolcunu indirirsin veya bindirirsin gidersin motor çalışır beklemenin derdi nedir? Otelin ne suçu var doğrudan suçu yok tabiki ama boş beleş Bi aracı 20 25 dk beklemesine neden izin verir? Oteli arıyorsunuz çağrı merkezi mi yaptılar neyse artık hizmet vermiyormuş bu saatte. Hizmet vermiyorsun da çevreyi rahatsız ediyorsun gır gır gır gır. Resepsiyona ulaşmak için telefon numarası bulmak zor. Daha da zor olsaydı gecenin 3 ünde janfarmalık olacaktık artık. Neyse resepsiyona ulaşmak gerekirse serenis Hotel resepsiyon numarası 02427561500 bu numara direkt resepsiyona ait. Olurda bir şekilde birisi aramak isterse serenis, Hotel, resepsiyon, numarasını, 02427561500 dan kolayca ulaşsın diye yazıyorum buraya da. Sinirli ve uykulu halimle nasıl buldum numarayı bilmiyorum ama duruma şaşıran resepsiyonist orada çay kahve içen şoförü uyardı da 3 dk sonra otobüs hareket edip gitti. Ne bir yolcu aldı nede başka bir şey. Olan bizim uykuya oldu anlıcanız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 30 Ağustos 2022; 3:25:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim