Bildirim
Serex İlacı 20 Kilo Aldırdı, Doktor Bıraktırmıyor! (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Receteyle mi aliniyor? Kilo aldiriyorsa ben de kullanayim.
Gecmis olsun bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wewantsome
Receteyle mi aliniyor? Kilo aldiriyorsa ben de kullanayim.
Gecmis olsun bu arada.
Hayır, reçetesiz de alınabiliyor fakat uyuşturucudan beter bağımlılık yapıyor. Saati geçti mi baş dönmesi, aşırı mide bulantısı, titreme yapıyor.
Durduk yere başınıza böyle bir bela almak istemezsiniz, değil mi? -
velorin kilo aldırıyor yani ama iştah açıyor baya. -
o ilaclar temel olarak sana hormon pompolatir seratonin vs. mutluluk verici seuler ki uyku da getirir.( sex sonrasi uyku istegi gibi)
vucudunun kimyasini degistirerek aldigin besini yaga donusturuyor... ama oncelikle psikolojik sorun varsa o ortadan kaldirilmali.
ya da zor ama en etkili seyi yap ve kendon jurtul..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
o ilaclar temel olarak sana hormon pompolatir seratonin vs. mutluluk verici seuler ki uyku da getirir.( sex sonrasi uyku istegi gibi)
vucudunun kimyasini degistirerek aldigin besini yaga donusturuyor... ama oncelikle psikolojik sorun varsa o ortadan kaldirilmali.
ya da zor ama en etkili seyi yap ve kendon jurtul..
Anladım hocam, bilgi için teşekkürler :)
Cinderella Man = Sen kaç kilo aldın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kilo almak istiyodum ama iştahim çok açıldı uykum tamamen düzene girdi 178 boy 58 kiloydum 74 kilo felan oldum 2 ayda ama dengeye gelmişti yani yavaşlamıştı kilo alımı çok zayıftım ondan çok aldım galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cinderella Man
ben kilo almak istiyodum ama iştahim çok açıldı uykum tamamen düzene girdi 178 boy 58 kiloydum 74 kilo felan oldum 2 ayda ama dengeye gelmişti yani yavaşlamıştı kilo alımı çok zayıftım ondan çok aldım galiba.
anonymm= Annem de ilaç değil psikolojik destek görmemi istiyor aslında. Tavsiyeleriniz için içtenlikle teşekkür ederim.
Cinderella Man= Bense ideal kiloda iken gerçekten şişman birine dönüştüm. :( Ayrıca uyku düzenim ilaç yokken hâlâ YOK. :( Sekiz ay olmasına rağmen. Siz kaç ay kullandınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 ay civarı kullandım, 11 de yatıp 7 de kalkıyodum, ders dinleyebiliyodum bi kere uyanınca dinç oluyosun ama yataktan kalkmazsan kalkamıyosun çok zor oluyo kalkman :D -
Hocam o korku problemi bana lise yıllarımda olurdu aynı anlattığınız gibi. Her hangi doktora gitmedim. Kendiliğinden geçti ama hala (20 yaşıma geldim) geceleri korku atakları oluyor. Daha çok duygusal olarak vuruyor beni. Sanki sevdiklerime bir şey olacak da ben bir daha onlarla konuşamayacağım gibi geliyor. Keşke daha çok sarılsaydım falan oluyorum. Ağlıyorum:)
zaten uyku problemim ciddi derecede var. ne zaman uyuyacağımı hiç bilmiyorum. bazen gündüz bazen sabaha karşı uyuyabiliyorum. bazen de akşam 8de . Genelde uykum geldi diyip yattığımda 2-3 saat yatakta dönüp duruyorum.
Doktora gitmeyi düşünmüyorum. geçer diyorum.
Ve bence hapı bırakmalısın zaten etkisi yok. Ayrıca psikolojik olaylar insanın kafasında bitiyor. uyku psikolojik bir olay olmaz genelde. Normal bir doktora gitmelisin. Sinir sisteminde sıkıntı olabilir. Hem duygusal etkiler hem de uyku problemleri yapar. -
o dediğin şeylerin hepsi bende var doktora da gitmedim
ölüm korkusu da var haliyle ama mesele ölmek değil inan bu dünyada boş gitmenin verdiği bir korku
polis asker olup vatan millet aşkı ile ölmek istedim ama kısmet değilmiş.
öğretmen olduk bakalım hayırlısı
geçmiş olsun
müslümansan namaza yönelç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X