< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
En kötü Hagi mi olurdu?
Sergen Galatasaray'da oynarken Hagi'nin yedeğiydi. Tekrar yazıyorum 28 yaşındaki Sergen, 35 yaşındaki Hagi'nin yedeğiydi Sergen ağzıyla kuş tutsa Hagi olamazdı ki olamadı da zaten. |
Canli izlemeyene inandiramazsin. Ben bircok dunya yildizini izlemis biriyim Turkiye ve Avrupanin cesitli yerlerinde. Sergenden iyisi gelmedi. Hagiden fln iyiydi. Haginin futbolcu oldugu yillarda yasadigim Romanyada komunist sistem yuzunden asiri bir disiplin vardi yetenegi olan Hagi potansiyeline ulasabildi Barca Real yapti basarili olamasada, Steua Bukres o yillarda ruyamizda goremeyecegimiz sampiyonlar ligi sampiyonu oldu dusun Gs UEFA yi aldi hala 50 yillik olayla gurulaniyoruz kendimizce. Jimnastikciler Rumen milli takiminin durumu yildizlari vs dusunun bu demek istedigimi. Sergen oyle disiplinli bir yapida yetisseydi karsilastircagimiz tek oyuncu Maradona olurdu.
Sahada yaptigi seyler inanilmazdi Sergenin bi insanin yan pasi bile farkli olur mu ya? Canli izleyenler ve oyuncu potansiyelini okumayi biraz bilenler demek istedigimi anlar. 95 sonrasi doganlar gelip yorum yapmaya kalkmasin ayrica. |
|
Öncelikle yaşı 35-36 dan az olan bu konuya yazmasın. Ben Sergen'i Beşiktaş'ta ilk oynadığı seneden beri izledim.
Doğal yetenek denen bir şey var. Örn: Messi Bir de çok çalışmayla kendini olağanüstü geliştirmek var. Örn: Ronaldo Sergen 1. kategoridedir. Yani doğal yeteneklidir. Benim çıplak gözle yaşımın yettiği kadarıyla Türkiye'de gördüğüm en yetenekli Türk Sergen'di. Yabancı Hagi. Şimdi gelelim sorunun cevabına. Eğer Sergen'de Messi'nin iş disiplini + hırsı olsaydı bence doğal yetenekler içinde Messi'den sonra bu fakirin gördüğü en iyi 2. oyuncu olurdu. Not: Maradona'nın son senelerini gördüm. Son senelerinde düşüşe geçmişti. O yüzden Maradona'yı Messi'nin önüne koyamam. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando! -- 9 Nisan 2020; 13:20:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyouKai -- 29 Mayıs 2020; 11:4:25 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|