ya bi saçmalamayın, Beşiktaşta oynayan hiç bir topçu maç vermez, fenerde yada galatasaraydada, kesiverirler adamı..
quote:
Orjinalden alıntı: kadircan
YA BU NASIL BEŞİKTAŞ RUHUDUR. RESMEN CİMBOMA MAÇI VEREN SERGEN VE CORDOBAYI KORUR HALE GELDİNİZ.SEBA NIN 10 YILDA OLUŞTURMUŞ OLDUĞU BJK RUHU NEREDE.
YÖNETİMDE ÖYLE YAPMADIMI ZATEN CORDOBADA SERGENDE GÖNDERİLMEDİMİ KESİLDİLER
adam göndermek kesilmek değildir.. Böyle camialarda elini kolunu sallaya sallaya maç satacaksın, ondan sonra millet enayi seni sadece gönderecek takımdan..Cordobayı herkez tanyor, ogün çok hata yaptı..bunu bende söyledim. Ama maçı satmadı. Sergen'e gelince Beşiktaşta maç satacak en son adamdır o. Eskiden yaptığı hatalarında farkında..Göreceksiniz Bırakmayacak onu yönetim...
quote:
Orjinalden alıntı: kadircan
YÖNETİMDE ÖYLE YAPMADIMI ZATEN CORDOBADA SERGENDE GÖNDERİLMEDİMİ KESİLDİLER
Yönetim bu kez bir teknik direktörün işine karısmasında hayallerimiz suya düşmesin. Tigana iyi bir hoca,sergen vefakar bir bjk'li. Allah sergenede şifo gibi bir jübile nasip etsin
s
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Hocam abartıyorsunuz...Kulübün menfaatleri her futbolcunun üstünde olmalı bu kim olursa olsun...Vefa falanda anlamam ben açıkçası dünya para vercem 2-3 90dk ancak oynayacak oynamayacak sora gönderince bunun adı vefasızlık olacak..Kimse geçmişi tabiki unutmasın zaten Sergen unutulacak bir futbolcuda değil ama bence bu fiziki durumuyla haketmiyor Beşiktaş da oynamayı zaten kaldıramadığı da ortada...Ben son Beşiktaş a geldiğinde belki düzelir dedim ama yok adamın fiziği artık düzelmiyor da..Hepsi bir yana Teknik direktör istemiyorsa iş bitmiştir...
Hayırlısı olsun
sergenin kim olduğunu fenerliler diğil beşiktaşlılar anlar size 10 yıl hizmet edip boş mukavleye imza atan adamıda yollarsınız siz fenerliler
BİZİ BIRAKMA BUYUK KAPTAN SEN GİDERSEN 10 NUMARAYI KİMSE DOLDURAMAZ
SEBA ZİHNİYETİ İLE DÜŞÜNEN HİÇBİR BEŞİKTAŞLI G.S YE MAÇ SATAN SERGEN VE CORDOBAYI TAKIMDA TUTMAZ.ONLARDA GÖNDERİYOR ZATEN
fenerliler kalmaması için mücadele eder walla
sergen mutlaka kalmalı o sembol bir oyuncudur 10 dakika oynasın yeter varlığı yeter.
gitsin sergen ben istemiyorum onu bu takımda görmeyi artık , yorumumuda bu yönde yaptım.
quote:
Orjinalden alıntı: enemy1980
gitsin sergen ben istemiyorum onu bu takımda görmeyi artık , yorumumuda bu yönde yaptım.
+1 takım oyununda tigananın kafasında kişiler yoktur. Sistemler vardır. Sergen 10 dk da takımı kurtarcaksa hiç cıkmasınlar takır takır topunu oynasınlar ve galip gelsinler ha gelemedilerse de saglık olsun yeterki takım oyunu oynansın . Ben sergene katlanamıyorum . Özel hayatı vs vs sürekli takım içinde cıban gibi oynasa bi dert oynamasa bir dert. Bence sergenin takımdan gönderilmesi şart.
beşiktaşlı arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak bir teklif yapmak isterim bende.
mümkünse sergen'i fb,ts veya gs'a bir şekilde gönderin.ve bir şekilde bu takımlardan birinin,sergen'i bir müddet sonra gözden çıkartmasını sağlayın.
emin olun sayın demirören,geri almak için elinden geleni yapacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: KARAKAY
beşiktaşlı arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak bir teklif yapmak isterim bende.
mümkünse sergen'i fb,ts veya gs'a bir şekilde gönderin.ve bir şekilde bu takımlardan birinin,sergen'i bir müddet sonra gözden çıkartmasını sağlayın.
emin olun sayın demirören,geri almak için elinden geleni yapacaktır
harika ya.haklısın hocam
valla ben sergen gitsin diyenlerdenim.zamanıdna aynısını o bize yaptı ne çabuk unuttunuz.zaten demirörende ''sergen zamanında gerkeni yapmışdı,bizde şimdi gerekeni yapacağız.ona jubile yap dedik ama istemedi.kendi bilir ama yine de son defa konuşacağım''dedi.ahyırlısı olsun.bana kalsa tümerde gitsin sergende.şöyle adma akıllı devamlılığı olan bir kadro kurulsun.
Sergen'i takımda görmek isteyenler son gs maçındaki kontra atağa kalkarken verdiği geri paslarını, takım arkadaşlarına sürekli geri pas vermeyi sağlamak amaçlı el işaretlerini, gereksiz atakları yavaşlatmasını hatırlasın. Bence onun bu takımda yeri yok, sembolmüş filan boşverin bunları fener için çoculuğumda tuttuğum takıma geldim diyen gs ye gidince profesyonelim diyende bu.
Şuan dönse bile katkı sağlar 10 numara eksiğimiz var.
quote:
Orijinalden alıntı: unbeliviable
Şuan dönse bile katkı sağlar 10 numara eksiğimiz var.
napıyosun sen ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme