Şimdi Ara

Seri kitaplar hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya belli bir zamanın geçmesi iyi oluyor aslında ama arka arkaya okunmasında da yanlış bir şey yok yani.
  • Peşi sıra okumak daha iyi zaman geçince bazı detaylar unutuluyor .

Bunun dışında Kara Kule yi tavsiye etmem ben neden dersen adam bu kadar kitap yazdım bir de fantastik yazayım diye yazmış yani , öyle ki adam kitabın gidişatından bir son çıkaramamış ve aptal bir sonla bitirmiş . Kimse demesin koskoca King kitabın sonunu getiremedi diye okuyan bilir yani adamın aklına son gelmemiş salak bir biçimde bitimiş kitabı . Herhangi bir Kara Kule hayranına kalemi versen çok daha iyi bitirirdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Peşi sıra okumak daha iyi zaman geçince bazı detaylar unutuluyor .

Bunun dışında Kara Kule yi tavsiye etmem ben neden dersen adam bu kadar kitap yazdım bir de fantastik yazayım diye yazmış yani , öyle ki adam kitabın gidişatından bir son çıkaramamış ve aptal bir sonla bitirmiş . Kimse demesin koskoca King kitabın sonunu getiremedi diye okuyan bilir yani adamın aklına son gelmemiş salak bir biçimde bitimiş kitabı . Herhangi bir Kara Kule hayranına kalemi versen çok daha iyi bitirirdi .

kara kule de 5. kitaba geçtim ayrıntıların tadını çıkarıyorum,sona gelmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: materhan

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Peşi sıra okumak daha iyi zaman geçince bazı detaylar unutuluyor .

kara kule de 5. kitaba geçtim ayrıntıların tadını çıkarıyorum,sona gelmek istemiyorum

Hocam yazar 7. kitabın sonlarına doğru burdan sonrasını okumayın diyor açık açık okuma sen de . Ciddiyim . Kendi de durumu kavramış yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.