Ya belli bir zamanın geçmesi iyi oluyor aslında ama arka arkaya okunmasında da yanlış bir şey yok yani.
Peşi sıra okumak daha iyi zaman geçince bazı detaylar unutuluyor .
Bunun dışında Kara Kule yi tavsiye etmem ben neden dersen adam bu kadar kitap yazdım bir de fantastik yazayım diye yazmış yani , öyle ki adam kitabın gidişatından bir son çıkaramamış ve aptal bir sonla bitirmiş . Kimse demesin koskoca King kitabın sonunu getiremedi diye okuyan bilir yani adamın aklına son gelmemiş salak bir biçimde bitimiş kitabı . Herhangi bir Kara Kule hayranına kalemi versen çok daha iyi bitirirdi .
quote:
Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR
Bunun dışında Kara Kule yi tavsiye etmem ben neden dersen adam bu kadar kitap yazdım bir de fantastik yazayım diye yazmış yani , öyle ki adam kitabın gidişatından bir son çıkaramamış ve aptal bir sonla bitirmiş . Kimse demesin koskoca King kitabın sonunu getiremedi diye okuyan bilir yani adamın aklına son gelmemiş salak bir biçimde bitimiş kitabı . Herhangi bir Kara Kule hayranına kalemi versen çok daha iyi bitirirdi .
kara kule de 5. kitaba geçtim ayrıntıların tadını çıkarıyorum,sona gelmek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: materhan
quote:
Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR
kara kule de 5. kitaba geçtim ayrıntıların tadını çıkarıyorum,sona gelmek istemiyorum
Hocam yazar 7. kitabın sonlarına doğru burdan sonrasını okumayın diyor açık açık okuma sen de . Ciddiyim . Kendi de durumu kavramış yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme