Şimdi Ara

[SATILDI] Series X - Çift Kol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Series X - Çift Kol
    Selamlar Dostlar
    MediamMarkt aldığım garantisi yenisi bitmiş olup tertemiz titizlikle kullandığım gerektiğinde içine hava bile sıkıp tozunu aldıgım cihazı konsol değişikliği yapmak için satıyorum. Birde PS5 bakalım nasıl bişimiş diye yoksa bi sıkıntısı yok. Ekstradan gamepass üyeliğimi de vericem, içinde oyunlar satın aldım. Isınma yok Fan sesi yok stabil calışmakta. Şehir içinden ortak bi yerde makul olursa satışı gerçekleştirebiliriz. Yanlış anlaşılmasın, sehir dışına kargo yapmam. Sonra cihazın başına bişi gelir. Ben üzülürüm sen üzülürsün hiç uğraşmayalım. Tesekkürler okuduğunuz için iyi günler

[SATILDI] Series X - Çift Kol [SATILDI] Series X - Çift Kol [SATILDI] Series X - Çift Kol [SATILDI] Series X - Çift Kol [SATILDI] Series X - Çift Kol
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[SATILDI] Series X - Çift Kol
    Fiyat : 11500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aynı yanılgıya düştüm,

Xbox Series X'i sattım, PS5 digital edition aldım

Xbox'ta 2 yılda anca yeni yeni başlayan fan sesi, PS'de ilk haftada daha vardı.

nacizane şahsi fikrim :) yine de sen bilirsin, ben pişman olmuş gibiyim

• veyselshen kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes aynı şeyi söylüyor, yani mevzum. Xbox da oyunlara doydum. Ps5 de oyunları oynayım tekrar dönerim herhalde ("

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Series x vardı onu satıp ps5 aldım vr olayına kapıldım ama her türlü xbox gömer sony'yi neyi var gow horizon gt7 neyse hindik ben :) series x bakıyorum ps5 in yanına ama ankaradayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.