Şimdi Ara

Serik Boğazkent nasıl bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar birkaçgün içinde antalyaya tatile gidiyoruz arkadaşlarla.
    hepimiz 20 22 li yaşlardayız 5 kişi boğazkentte bir villa kiraladık
    nasıl sizce oralar bize uygunmudur market büfe falan olanakları nasıldır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum..
    teşekkürler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bRs*

merhaba arkadaşlar birkaçgün içinde antalyaya tatile gidiyoruz arkadaşlarla.
    hepimiz 20 22 li yaşlardayız 5 kişi boğazkentte bir villa kiraladık
    nasıl sizce oralar bize uygunmudur market büfe falan olanakları nasıldır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum..
    teşekkürler ..

gittiniz mi nasıl bir yer
  • Güzeldir. Her ihtiyacınızı karşılayacak dükkan ve marketler ve lokantalar vardır. Çarşamba pazarı olur çok renklidir. Son yıllarda sahil kısmı otellerle doldu 1994 ten beri yazlığımız olduğundan eski keyfi kalmadı. Ama Antalyada yaşayıp hafta sonu kulladığımızdan bize iyi bir nefes alma şansı verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Güzeldir. Her ihtiyacınızı karşılayacak dükkan ve marketler ve lokantalar vardır. Çarşamba pazarı olur çok renklidir. Son yıllarda sahil kısmı otellerle doldu 1994 ten beri yazlığımız olduğundan eski keyfi kalmadı. Ama Antalyada yaşayıp hafta sonu kulladığımızdan bize iyi bir nefes alma şansı verir.

bizde tatile oraya gıtmeyı dusunuyoruz ınsallah bekledıgımız gibidir pisman etmez beklentimiz cıvıl cıvıl degilde biraz daha sakin olması :)
  • Sakin. Şu an oradayım. Tatil anlayışınız ya da beklentiniz nedir bilmiyorum ama benim tatil tercihim olmazdı. Muhtemelen sıkılmışımdır buradan. Ev kiralayacaksanız denize uzaklığı ve havuz imkanlarına bakın. Bizim site denizden sonraki parsel ama denizden 2km uzak sitelerde var. Öğlen sıcağında havuz iyi tercih olur. İyice araştırın, gelmeden önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Sakin. Şu an oradayım. Tatil anlayışınız ya da beklentiniz nedir bilmiyorum ama benim tatil tercihim olmazdı. Muhtemelen sıkılmışımdır buradan. Ev kiralayacaksanız denize uzaklığı ve havuz imkanlarına bakın. Bizim site denizden sonraki parsel ama denizden 2km uzak sitelerde var. Öğlen sıcağında havuz iyi tercih olur. İyice araştırın, gelmeden önce.

araştırdım orda evim gayrımenkulun denız kenardakı evlerden tuttuk bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Tuzla nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.