Şimdi Ara

Şerit led mi NEON'MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasa içi ışıklandırma için şerit ledmi yoksa Neon'mu önerirsiniz...

Şerit led mi NEON'MU

Şerit led mi NEON'MU

• Yapay Zekanın Yanıtı

Neon LED mi Şerit LED mi?

Aydınlatma projeleriniz için en uygun seçeneği belirlerken, neon LED ve şerit LED'lerin arasındaki farkları anlamak önemlidir.

Neon LED Nedir?

Neon LED'ler, esnek bir cam tüp içinde neon gazı içeren uzun, ince tüplerdir. Yüksek voltaj uygulandığında, gaz parlar ve parlak bir ışık yayar.

Şerit LED Nedir?

Şerit LED'ler, esnek bir devre üzerine monte edilmiş bir dizi minik LED'den oluşur. Her bir LED, kendi rengi ve parlaklığını kontrol eden bir çip içerir.

?? LED mi Şerit LED mi?

Uygulamaya bağlı olarak hem neon LED hem de şerit LED uygun seçenekler olabilir.

• Büyük Ölçekli Projeler: Geniş alanları veya uzun mesafeleri aydınlatmak için neon LED'ler daha uygundur.
    • Esneklik ve Özelleştirme: Şerit LED'ler esnektir ve çeşitli şekillerde bükülebilir ve şekillendirilebilir, bu da onları daha küçük alanlar veya özel şekiller için ideal kılar.
    • Bakım ve Onarım: Neon LED'ler kırılgan olabilir ve kesilirse onarılamazlar. Şerit LED'ler daha dayanıklıdır ve tek tek LED'ler arızalanırsa kolayca değiştirilebilirler.
    • Maliyet: Neon LED'ler genellikle şerit LED'lerden daha pahalıdır.

Sonuç

Neon LED ve şerit LED, aydınlatma ihtiyaçlarınız için iki farklı seçenektir. Uygun seçimi ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi değerlendirerek yapabilirsiniz. Neon LED'ler büyük ölçekli projeler için idealken, şerit LED'ler esneklik, özelleştirme ve düşük bakım için daha uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şerit Led..
  • Şerit led masraflı olur trafosu 30 40 lira sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearlessPunisher

Şerit led masraflı olur trafosu 30 40 lira sadece

Bilgisayar için kullanıcaksa bağlantı çok kolay. Molex'ten 12 Volt alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCelebi20

quote:

Diğer konuda okudum tam 12 v almak mümkün olmuyormuş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damarlı Kobra

quote:

quote:

Diğer konuda okudum tam 12 v almak mümkün olmuyormuş sanırım

Alıntıları Göster
    Alakası yok. Kendim kullanıyorum Şerit Led. Molex'ten gelen sarı ve siyah kablolara bağlı. Sorunsuz çalışıyor..

• quote:

Alakası yok. Kendim kullanıyorum Şerit Led. Molex'ten gelen sarı ve siyah kablolara bağlı. Sorunsuz çalışıyor..

Alıntıları Göster
    şerit led kesinlikle daha ucuz kullanışlı ve iyi ışık veriyor bakınca insanın gözünü alıyor direk molex in 12v una bağla gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edge led mi yoksa Direkt led mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracorhan

şerit led kesinlikle daha ucuz kullanışlı ve iyi ışık veriyor bakınca insanın gözünü alıyor direk molex in 12v una bağla gitsin

Alıntıları Göster
    Şerit led kullanışlı ve karlı olur sizin için ve bağlantısı çok kolay aşşagıdaki resimde gördüğün gibi bağlarsın bi sıkıntı cıkmaz Allahın izniyle kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu[R]aK

Şerit led kullanışlı ve karlı olur sizin için ve bağlantısı çok kolay aşşagıdaki resimde gördüğün gibi bağlarsın bi sıkıntı cıkmaz Allahın izniyle kolay gelsin

Alıntıları Göster
    neon iyi olur senin açından

• quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

neon iyi olur senin açından

Alıntıları Göster
    arkadaşlar neon daha kolay gibi geldi kit halinde alır direk takar kullanırım çokta iyi ışık veriyomuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

arkadaşlar neon daha kolay gibi geldi kit halinde alır direk takar kullanırım çokta iyi ışık veriyomuş...

Alıntıları Göster
    aralarında pek bir fark yok aslında. yanlıs bilmiyorsam neondada led kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

aralarında pek bir fark yok aslında. yanlıs bilmiyorsam neondada led kullanılıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu şerit led leri nereden bulabilirim 12v luk molex lere bağlanıyorsa neon larda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeert

arkadaşlar bu şerit led leri nereden bulabilirim 12v luk molex lere bağlanıyorsa neon larda olur

Şerit Led Daha ucuz ve daha cok aydınlatır.

Karaköyde Tünelin Karşısında satan bolca dükkan mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 30 Nisan 2011; 20:39:25 >
  • Neon iyi aydınlatır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Neon iyi aydınlatır mı
    neon ile şerit aydınlatması yaklaşık aynı fark ise şu neon kullanım kolaylıgı kullanım yeri yününden zayıf şerit led ise esnek yapıda ve yer sınırlaması olmadan kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

neon ile şerit aydınlatması yaklaşık aynı fark ise şu neon kullanım kolaylıgı kullanım yeri yününden zayıf şerit led ise esnek yapıda ve yer sınırlaması olmadan kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    led daha iyi arkasındaki etiketi çıkar istediğin yere yapıştır ve daha iyi göz alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms13

led daha iyi arkasındaki etiketi çıkar istediğin yere yapıştır ve daha iyi göz alsın.

Alıntıları Göster
    Şerit Led daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacoder

Şerit Led daha iyidir.

Alıntıları Göster
    daha öncede söyledim yine söylüyorum ve hepte söylerim uv katot dışında neon almak mantıksızca bir harekettir.şerit led hem daha ekonomik , hem daha dayanıklı, hem daha kullanışlıdır.direk psu dan molex le 12v alabilirsin.zaten molexde 12v bulunmayan psu sorunludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

daha öncede söyledim yine söylüyorum ve hepte söylerim uv katot dışında neon almak mantıksızca bir harekettir.şerit led hem daha ekonomik , hem daha dayanıklı, hem daha kullanışlıdır.direk psu dan molex le 12v alabilirsin.zaten molexde 12v bulunmayan psu sorunludur.

Alıntıları Göster
    kesinlikle şerit led
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabilenkanguru

kesinlikle şerit led

Alıntıları Göster
    şerit led
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.