Bildirim
Şerit Led Modifikasyou (12/10/2014 Güncelleme + Video)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam emeğinize saygı gerçekten profesyonelce bi iş çıkarmışsınız tebrik ederim hayırlı bayramlar bu arada :) en büyük hobimdir ledler ve sese duyarlı aydınlatmalar güncelleme bekliyoruz :) -
Elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım :) . Teşekkür ederim sizede iyi bayramlar sürekli erteliyordum böyle birşeyler yapmayı sonunda zaman bulup yaptım aklımda bir tane güncelleme var ileride biraz daha şerit led eklemek istiyorum ama müziğe duyarlı mı olsun yoksa normal mi olsun ona karar veremedim. -
keske baglanti semasida olsaydi...
edit. imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 28 Temmuz 2014; 18:45:09 > -
-
-
O kadar çok renkli olmasını düşünmüyorum biraz daha sadelikten yanayım :) Bundan sonra kullanacağım renklerde yine mavi veya beyaz olur ama söylediğiniz fikir güzelmiş başka arkadaşlara ilham olur umarım :) -
aynen hocam mavi ve beyaz sadelikte başı çeker uyumlu renkler çok soft olur beklıyorum :) -
hocam inşallah bende yapıcam bişiler bu arada çok güzel olmuş geliştir hocam güzel şeyler çıkar daha -
Teşekkür ederim aklımda bişeyler var udak tefek zaman bulabilirsem yapacağım -
-
Video eklesen tadından yenmezdi yahu ..quote:
Orijinalden alıntı: leqvar -
1 0 2 nin farkı ne ?quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz_01
Video eklesen tadından yenmezdi yahu ..
Alıntıları Göster -
Ken Block
Guzel hocam. -
En yakın zamanda eklemeye çalışırım :) -
1 0 2 anahtarı mavi led için kullanıyorum 0 konumda kapalı 1e aldığın zaman sürekli yanıyor 2. konumda ise müziğe duyarlı bir şekilde yanıp sönüyor -
Teşekkürler :) -
Bendede var guzel olmusquote:
Orijinalden alıntı: 59sercan
Bendede var guzel olmusquote:
quote:
1 0 2 anahtarı mavi led için kullanıyorum 0 konumda kapalı 1e aldığın zaman sürekli yanıyor 2. konumda ise müziğe duyarlı bir şekilde yanıp sönüyor
kaça mâl oldu ?
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- laptop soğutucu öneri
- sıvı metal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X