Şimdi Ara

ŞERİT LED RGB (şerit LED smd 3528) (smd 5050) RAKİPSİZ FİYAT! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
41
Favori
29.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar evimin koridorunda asma tavan var bu asma tavana 2 adet 50 x 100 buzlu cam bölme yapmış mütahit cam bölmelerin içerisine florosan koydurmuş ve bunlar hareket sensörlerine bağlı olarak çalışmakta. 2 ay geçmeden bozuldurlar. ben bunları iptal edip led döşemek istiyorum içerisine bana ne gerekir? yardımcı olur musunuz?
  • smd 5050 silikonsuz beyaz 10 metre

smd 5050 silikonsuz günışığı 10 metre

12V 10 A güç kaynağı 2 adet için fiyat verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikaback

merhabalar evimin koridorunda asma tavan var bu asma tavana 2 adet 50 x 100 buzlu cam bölme yapmış mütahit cam bölmelerin içerisine florosan koydurmuş ve bunlar hareket sensörlerine bağlı olarak çalışmakta. 2 ay geçmeden bozuldurlar. ben bunları iptal edip led döşemek istiyorum içerisine bana ne gerekir? yardımcı olur musunuz?

slm
    2 ayda floresanların bozulması normal olan bişey degil. orda bir sıkıntı var elektrikcinize gösterseniz iyi olur.

smd 5050 beyaz renk silikonsuz kullanabilirsiniz.
    yine bir elektrikci ile mevcut olan sensör devresine trafolsrı bsglıysbilirler.

son olarakta 5 metre ve katları olarak alım yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenba555

smd 5050 silikonsuz beyaz 10 metre

toplam 20 metre smd 5050 metrede 60 led metresi 6 tl x 20 : 120 tl
    12v 10 amper :29x 2 : 58 tl

genel toplam 188 tl tutar ( eft havale sanalpazardan +%5 komisyon farkı )
    ptt kargo ile ücretsiz
    kargo dahil olarak yollayabilirim.
  • Hocam bana mutfak dolabı altına (tezgah aydınlatma için) 50 cm civarında uygun fiyatlı led panel çubuk ya da slim led aydınlatma lazım. Ne önerirsiniz?
  • silikonsuz 5 metre rgb geldimi hocam?
  • 1X1 silikonsuz led. akyaryum için. dolap rafının altına yapıştırılacak dolayısıyla suyla temas yok. fakat uzun ömürlü olması için altı aluminyum üstüne ise cam mika kapak korumalı olabilir. 2A güç var. fiyat alabilir miyim. gerekir ise 1X1 + 1.5 X 1.5 toplam da 5m gün ışığı led olabilir. teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: jenba555

smd 5050 silikonsuz beyaz 10 metre

toplam 20 metre smd 5050 metrede 60 led metresi 6 tl x 20 : 120 tl
    12v 10 amper :29x 2 : 58 tl

genel toplam 188 tl tutar ( eft havale sanalpazardan +%5 komisyon farkı )
    ptt kargo ile ücretsiz
    kargo dahil olarak yollayabilirim.

peki hocam elinizde avizeleri kontrol etmek için kullanılan 3 yollu rf kumandalardan varmıdır ?
  • Hocam ev için tavandan yere duvara sabitleyerek 2,60 cm'lik 2 tane şerit led döşemek istiyorum. yaklaşık 12 m2'lik odaya bu ledler aydınltır mı?
    birkaç renk formasyonunda olması için hangi led kodunu öneriyorsunuz? ( gün ışığı, mavi beyaz mor gibi renklerin tek şeritte olması mümkün müdür?
    Fiyat ne kadar tutar?
  • bana sadece led lazım beyaz renkli ve aydınlatma amaçlı
    evde avize yok sadece spot ve mavi led dönmüş mütahit ve loş bi ortam
    oluyor bu mavilerin yerine beyz led döşeyecegim sanırım 2 oda için 10 metre yeter
    sadece led fiyatı alabilirmiyim en fazla beyaz ışık veren hangisi ise ondan istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

bana sadece led lazım beyaz renkli ve aydınlatma amaçlı
    oluyor bu mavilerin yerine beyz led döşeyecegim sanırım 2 oda için 10 metre yeter
    sadece led fiyatı alabilirmiyim en fazla beyaz ışık veren hangisi ise ondan istiyorum

Aynı durum bende de var. Mavi led'in yerine beyaz renk indoor led şerit almam. Henüz ölçüm yapmadım ancak tahminime göre 20-30mt vardır, buna göre mt fiyatı alabilir miyim?
  • hocam 5 metre RGB slikonsuz metrede 60 led + adaptör + kumanda fiyatı alabilirmiyim. 2 şer adet olacak ?
  • Evde asma tavan var burada aydınlatma amacı ile kullanmak istiyorum malum halojen spotlar çok yakıyor. 10 mt alacak olsak

beyaz veya gün ışığı hangisi daha çok aydınlık olur.

lambanın elektrik kablolarına direk bağlayabilirmiyiz yoksa aparat vs. ne gerekir ve fiyat ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-miharbi -- 30 Ocak 2014; 16:08:35 >
  • merhaba

smd 5050 beyaz renk silikonsuz 2 tane 5er metrelik

ayrıca 2 adet 5A trafo için toplam ne kadar havale yapmam gerekiyor.

biran önce dönerseniz bugün sipariş vermek istiyorum.
  • merhaba

p10 panellerde neye dikkat etmelidir.Hangi renkler tercih edilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Hocam bana mutfak dolabı altına (tezgah aydınlatma için) 50 cm civarında uygun fiyatlı led panel çubuk ya da slim led aydınlatma lazım. Ne önerirsiniz?

slm
    ürünlerimiz sadece şerit led
    diger ürünlerden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

silikonsuz 5 metre rgb geldimi hocam?

slm
    bu hafta sonu stokta olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgoze1

1X1 silikonsuz led. akyaryum için. dolap rafının altına yapıştırılacak dolayısıyla suyla temas yok. fakat uzun ömürlü olması için altı aluminyum üstüne ise cam mika kapak korumalı olabilir. 2A güç var. fiyat alabilir miyim. gerekir ise 1X1 + 1.5 X 1.5 toplam da 5m gün ışığı led olabilir. teşekkürler..

slm
    5 metre ve katları olarak alabilirsiniz
    su temas ı kesinlikle yok ise silikonsuz model alabilirsiniz
    su teması olma ihtimali var ise silikonlu takım almanız gerekmekte

silikonlu takım + 2 adet adaptör +2 adet kontrol kartı alıp
    fazla gelen kısmı mutfaf dolabı tv arkası vs vs gibi bölümdede kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Hocam ev için tavandan yere duvara sabitleyerek 2,60 cm'lik 2 tane şerit led döşemek istiyorum. yaklaşık 12 m2'lik odaya bu ledler aydınltır mı?
    birkaç renk formasyonunda olması için hangi led kodunu öneriyorsunuz? ( gün ışığı, mavi beyaz mor gibi renklerin tek şeritte olması mümkün müdür?
    Fiyat ne kadar tutar?

slm
    RGB olan modeller aydınlatma degil tamamen görsellik amaçlıdır
    kısaca aydınlatma yapmaz. ama loş bir ortam katar

smd 5050 model beyaz renk kullanmanız gerekmekte yanlız toplamda 2.60 + 2.60 5 metre bu da tam olarak yeterli olmaz.

aydınlatma yapacagınız için beyaz renk tavsiyemdir SİLİKONSUZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

bana sadece led lazım beyaz renkli ve aydınlatma amaçlı

slm
    kullanmanız gereken smd 5050 model silikonsuz led
    metresi 6 tl
    toplam 20 x 6 : 120 tl

yanlız mevcutta kullandıgınız TRAFOLARDA yeterli gelmez. mevcutta şuan muhtemel smd 3528 kullanıyorsunuzdur tafoları ufak olur bunların smd 5050 için yeterli olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.