Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT! KDV BİZDEN!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
35
Favori
80.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu hakkında pek bilgim yok mutfak setinin tezgah üzerindeki dolabın altına 2mt beyaz şerit led yapmak istiyorum..N11.com'da 10 tl'ye 3m satılıyor alınırmı ve ekstradan neye ihtiyacım var ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Bu konu hakkında pek bilgim yok mutfak setinin tezgah üzerindeki dolabın altına 2mt beyaz şerit led yapmak istiyorum..N11.com'da 10 tl'ye 3m satılıyor alınırmı ve ekstradan neye ihtiyacım var ne yapmalıyım?

slm

mutfak tezgah altına sıvı teması olacak durum yoksa silikonsuz led kullanabilirsiniz

burada önemli olan
    yüksek ışık istiyorsanız SMD 5050 yazan modellerden almanız gerek
    orta halli bir ışık istiyorsanız SMD 3528 modelini alacaksınız

smd 5050 modelleri smd 3528 yazan modellerden 3 kat daha fazla ışık gücüne sahiptir.

ayrıcı bu ürünün yanında kullanacagınız metraj a göre adaptör yada trafo kullanmanız gerekmektedir.

SİLİKONSUZ SMD 3528 (METRESİ 2.5 TL ) VE 5 METRE MAKARA HALİNDE
    SİLİKONSUZ SMD 5050 ( METRESİ 6 TL ) VE 5 METRE MAKARA HALİNDE

silikonlu modellerde smd 3528 3.5tl smd 5050 7 tl

metre fiyatlarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 27 Ağustos 2013; 0:47:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Bu konu hakkında pek bilgim yok mutfak setinin tezgah üzerindeki dolabın altına 2mt beyaz şerit led yapmak istiyorum..N11.com'da 10 tl'ye 3m satılıyor alınırmı ve ekstradan neye ihtiyacım var ne yapmalıyım?

slm

mutfak tezgah altına sıvı teması olacak durum yoksa silikonsuz led kullanabilirsiniz

burada önemli olan

smd 5050 modelleri smd 3528 yazan modellerden 3 kat daha fazla ışık gücüne sahiptir.

ayrıcı bu ürünün yanında kullanacagınız metraj a göre adaptör yada trafo kullanmanız gerekmektedir.

metre fiyatlarıdır

Ben açıkcası bir kaç yer için düşünüyorum..

1- Mutfak için 2m (silikonlu olabilir).

2- Tv arkasına.(Turkuaz istiyoruz ama olmadığından mecburen mavi)

3- 3 metre kartonpiyer arkasına.(Yine mecburen mavi)

Soru:

1- Kartonpiyer yakınında elektrik alabileceğim bir yer yok, mecburen hat çekmek zorundamıyım..

2- şerit ledi kurduk yaptık diyelim bildiğimiz fişe takıpmı çalıştırıyoruz.Herhangi bir anahtar yada benzeri harekete duyarlı bir sistem yapılabilirmi( mutfak için)

3- Sizden bu istediklerimi alsam kurulumunu yapıp bana gönderebilirmisiniz ve fiyatı ne olur ?

Teşekkür ederim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

slm

burada önemli olan

metre fiyatlarıdır

Ben açıkcası bir kaç yer için düşünüyorum..

1- Mutfak için 2m (silikonlu olabilir).

2- Tv arkasına.(Turkuaz istiyoruz ama olmadığından mecburen mavi)

3- 3 metre kartonpiyer arkasına.(Yine mecburen mavi)

Soru:

1- Kartonpiyer yakınında elektrik alabileceğim bir yer yok, mecburen hat çekmek zorundamıyım..

2- şerit ledi kurduk yaptık diyelim bildiğimiz fişe takıpmı çalıştırıyoruz.Herhangi bir anahtar yada benzeri harekete duyarlı bir sistem yapılabilirmi( mutfak için)

3- Sizden bu istediklerimi alsam kurulumunu yapıp bana gönderebilirmisiniz ve fiyatı ne olur ?

Teşekkür ederim..

1: elektrik olmadan çalışma imkanı yok sonuçta elektrik şart illaki bir kablo çekeceksiniz

2: şerit led ve şehir şebekesi arasında 220 volt u 12 volta düşüren ufak bir adaptör kullanacaksınız. fişe takınca çalışır. yada rgb kontrol kartı alacaksınız kumanda tek renk e baglayacaksınız ve kumanda ile kapatıp açabilirsiniz. ama unutmayınki trafo yada adaptör deki akım kumandadan kapatılınca kesilmez. yada basit bir anahtar alıp şehir şebekesi ve led arasına koyacaksınız. yada bir sensör devresi alacaksınız

3: kurulumun kendisi basit ama sensör devresi yada anahtar yada kablo gibi ürün satışımız yok. bu nedenle kendiniz yapmanız gerek . yada bir elektrikçi arkadaşa izah edip gereken parçaları almanız gerek ( harekete duyarlı yada aç kapa şeklinde olması için )

• Mutfak icin 5 mt tek renk beyaz
    Kumanda+adaptor+baglanti aparati ucreti nekadar?
    Link gonderebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoploss30

Mutfak icin 5 mt tek renk beyaz
    Kumanda+adaptor+baglanti aparati ucreti nekadar?
    Link gonderebilirmisiniz?

sanalpazar linklerini akşam aktif edecem

siz silikonlu mu silikonsuzmu smd 3528 mi smd 5050 mi düşünüyorsunuz bunuda belirtmeniz gerek
  • hocam duvara nasil monte edebilirim?

• 3528 yeterli olur sanirim.silikonluya gerek yok diye dusunuyorum
    @LED TOPTAN

• quote:

Orijinalden alıntı: rynell

hocam duvara nasil monte edebilirim?

silikonla
  • Yavuz bey gayet ilgili biri kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. Alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar varsa gözü kapalı yapabilirler kendisinden hem led hemde güç kaynağı aldım 2 kere ürünlerle ilgili sorun yaşadım ancak kendisi beni hiç madur etmeden sorgusuz sualsiz yeni ürünleri gönderdi. Forumda böyle güvenilir insanları görmek gerçekten sevindirici tekrar tekrar çok teşekkür ederim Yavuz bey.

buarada evinde led aydınlatma kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiye olması için evde bütün odalarda aydınlatma olarak led şerit kullandım. hem çok estetik bir görüntü oluşuyor hemde enerji tasarrufu konusunda avantaj sağlıyor diye düşünüyorum. evini yeni tasarlayan arkadaşlar varsa led şeritin önüne şeffaf pleksi kullandıklarında ciddi anlamda aydınlık bir görüntü oluşturuyor. evimin salonu ve girişinden örnek resimleri paylaşıyorum detay almak isteyen arkadaşlar olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Yavuz bey gayet ilgili biri kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. Alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar varsa gözü kapalı yapabilirler kendisinden hem led hemde güç kaynağı aldım 2 kere ürünlerle ilgili sorun yaşadım ancak kendisi beni hiç madur etmeden sorgusuz sualsiz yeni ürünleri gönderdi. Forumda böyle güvenilir insanları görmek gerçekten sevindirici tekrar tekrar çok teşekkür ederim Yavuz bey.

buarada evinde led aydınlatma kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiye olması için evde bütün odalarda aydınlatma olarak led şerit kullandım. hem çok estetik bir görüntü oluşuyor hemde enerji tasarrufu konusunda avantaj sağlıyor diye düşünüyorum. evini yeni tasarlayan arkadaşlar varsa led şeritin önüne şeffaf pleksi kullandıklarında ciddi anlamda aydınlık bir görüntü oluşturuyor. evimin salonu ve girişinden örnek resimleri paylaşıyorum detay almak isteyen arkadaşlar olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

allah mesut etsin tekrardan

gerçekten güzel olmuş
    yorumlarınız için ayrıca teşekkürler.

resimleri örnek resim olarak kısa süre sonra wep siteme alacam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stoploss30

3528 yeterli olur sanirim.silikonluya gerek yok diye dusunuyorum
    @LED TOPTAN

sizin yazınızı görmemişim

mutfak için 3528 yeterli
    ama zevk sizin tabiki
  • Tam set icin link verirmisiniz.beyaz renk icin

• 3 ve 5 amper şerit led için metal adaptör fiyatlarınız ne kadar acaba?
  • Slm, evin salon ve koridoruna havuz alcipan yaptirdik, koridora 16 metre salona 25 metre olctum, gunisigi rengi hangi serit led tavsiye ederseniz baska ne tur malzeme gider ? Tskler

• Sanalpazar linki var mı güncel?
  • Merhaba,

Banyoda aynanın etrafına (3 kenarına döneceğim tek kenar dolap) şerit led takmak istiyorum.. nedeni banyoda 4 adet 220V 35W lık ampul spot var ve bu hat fan a bağlı.. banyodaki kısa süreli işlerde hem 4 ampul yanmasın hemde fanın gurultusu olmasın diye aynanın etrafına takacagım serit led ile banyoyu aydınlatmak istiyorum. banyonun yerler kahverengi duvarlar alt yarı kahve üst yarı krem rengi..
    aynanın etrafına Kullanacagım toplam 250 cm serit..
    ayrıca lavabonun altındaki dolabın altı 20 cm kadar yerden yuksek onunda altına 1 mt kadar takmayı dusundum aydınlatma miktarını arttırmak icin...
    ışık rengi olarak günışığı - ılık beyaz düşünüyorum..

5050 mi kullanayım yoksa 3580 mi?
    iki tip led içinde bu uzunluk için 2A lik güç kaynağı yeter mi?

Teşekkürler.
  • sormak istediğim. Ortalama 20m. uzunluğundaki led şerit kaç watt elektrik çeker?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 2 Eylül 2013; 17:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrctr

Merhaba,

Banyoda aynanın etrafına (3 kenarına döneceğim tek kenar dolap) şerit led takmak istiyorum.. nedeni banyoda 4 adet 220V 35W lık ampul spot var ve bu hat fan a bağlı.. banyodaki kısa süreli işlerde hem 4 ampul yanmasın hemde fanın gurultusu olmasın diye aynanın etrafına takacagım serit led ile banyoyu aydınlatmak istiyorum. banyonun yerler kahverengi duvarlar alt yarı kahve üst yarı krem rengi..
    aynanın etrafına Kullanacagım toplam 250 cm serit..
    ayrıca lavabonun altındaki dolabın altı 20 cm kadar yerden yuksek onunda altına 1 mt kadar takmayı dusundum aydınlatma miktarını arttırmak icin...
    ışık rengi olarak günışığı - ılık beyaz düşünüyorum..

5050 mi kullanayım yoksa 3580 mi?
    iki tip led içinde bu uzunluk için 2A lik güç kaynağı yeter mi?

Teşekkürler.

slm
    ışık gücünün birz yüksek olmasını istiyorsanız smd 5050 olmalı
    hafif yeterli derseniz 3528 olmalı

smd 5050 kullanırsanız ortalama metre başı 0.70---1.0 amper baz alarak hesap yapmalısınız

smd 3528 derseniz 0.30--0.35 mah hesap etmeniz gerekmekte

yani toplamda 3 metre sanırım ortalama ihtiyacınız 3 x 0.35 : 1amper smd 3528 için yeterli
    smd 5050 yaparsanız 3 x 0.70 --1.0: 2.1 amper kısaca 3 amper olursa daha iyi olur.

• boylum kullanıcısına yanıt
    slm

20 metre için 3528 düşünürsek 8 amper çok rahat fazlası ile yeter buda eşittir 92 wat
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.