Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu+silikonsuz+3çip+RGB de YENİ YIL ÖZEL ŞOK FİYAT!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
13.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

sanal pazar a bakıyorum arkadaşlar çözemedim

üyelik açtım email telefon tc dogrulama vs vs ok.
    ürün satın a girdim
    bireyselden devam ettim son noktaya kadar

ama benden satışta gelecek tutarın aktarılacagı yeri hesap ın bilgisini istemiyor.
    şimdi bir arkadaş satın alı şeçse ve alsa ödedigi rakam nereye gidecek çözemedim :))

dükkan olarakmı açmam gerekirdi acaba .

Bana Özel>Hesabım>Banka Hesaplarım

oraya banka bilgileri girmemiz yeterlimi hepsi bumu.

buysa tek orda gece oldu sanırım kafam arıdı HESAP adı bölümüne kafam takıldı. bu nedemek bireysel hesap vs vs bu mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

birşey sormak istiyorum. bu ledlerin uzunluğunu söylesek siz adaptörünü takıp kullanıma hazır halde gönderebiliyormusunuz ? tesisat işlerinden hiç anlamıyorum da...

adaptör basit korkacak bişey yok.

egerki siz metrajlar şunlar olacak
    bu metrajlara göre uçları bunlara göre baglayın derseniz yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

Sanal Pazarı çözerseniz ben de teklif bekliyorum sizden

10 mt RGB 5050 SMD Silikonlu almak istiyorum . 5cm de 3 ledli olan herhalde 3 çipli denilen oluyor. 5mt sinde 300led oluyor. Uygun bir fiyat söylerseniz hemen sipariş verebilrim.

Bir de kumandalı kontrol lerden var mı sizde ? 44tuşlu sistemden arıyorum.

satış olarak agırlıklı
    silikonsuz 60 led ve silikonlu 60 led üzerine

rgb adaptör ve 3 çip fiyatlarım piyasa ile aynı yada üstünde olabilir.

hatta o an stok sıkıntısıda olabilir.

rgb olarak silikonlu verebilecegim rakamda 5 metre 40 tl olur. 8 tl den gelir. inannın şuan piyasada ne fiyat onu dahi bilmiyorum.

silikonsuz şerit led ve silikonlu şerit led olarak devam etmek istiyorum.

neden olarakta ne t olarak yazayım her bir ürünü
    silikonsuz renkler
    silikonlu renkler
    rgb silikonlu
    rgb silikonsuz
    rgb modül
    3çip silikonlu
    3çip silikonsuz
    12.v adaptörle
    gerçekten çok büyük bir bütçe gerektiriyor.
    bu nedenle agırlık silikonlu ve silikonsuz led
    bir ürünü ucuz satabilmek o ürüne fazla yatırım yapmanız gerekir.

isteyen arkadaşlar
    msn olarak atik_digital@hotmail.com euro_usd@hotmail.com ve ilk mesajdaki face adresimi ekleyebilir.

• Şehir neresi belirtseniz enazından aynı şehirde olanlar direk sizle irtibat kurup alabilirler..Örneğin ben Slikonlu 3 çipli beyaz 5 metre ledi hemen almaya hazırım.
    Birde madem bu işin içindesiniz bilgi rica edeyimsiz satıyorsunuz yada satmıyorsunuz o ayrı ama bu led lerde en iyi ve güçlü ışık hangi markada biz amatörler böyle bir şey alacak oldukmu neye dikkat etmeliyiz asıl olarak mesela ben teknede aydınlatmada kullanacagım gece alırken ne almalıyım ve nelere dikkat etmeliyim.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

konuyu baltalamak gibi bir niyetim yok ama yaklaşık 1 hafta önce bu arkadaştan almıştım.

kargo dahil 5 metre şerit led 20 liraya... kampanyayla 10 lira ödemiştim.

http://www.sanalpazar.com/Beyaz-Serit-Led-5-Metre-Silikonsuz-Ic-Mekan__isp4987592

eğer bu arkadaşta böyle ilan açarsa bu mesajı silebilirim..

Teşekkürler fairstars ben de sanalpazar'daki 10 TL yi nasıl değerlendirsem diye düşünürken mesajınızı okudum ve siparişi verdim...
    Oldukça hesaplı görünüyor umarım işimizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

konuyu baltalamak gibi bir niyetim yok ama yaklaşık 1 hafta önce bu arkadaştan almıştım.

http://www.sanalpazar.com/Beyaz-Serit-Led-5-Metre-Silikonsuz-Ic-Mekan__isp4987592

Teşekkürler fairstars ben de sanalpazar'daki 10 TL yi nasıl değerlendirsem diye düşünürken mesajınızı okudum ve siparişi verdim...

metrede kaç led var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet macit

quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

metrede kaç led var acaba?

Satıcıya sordum 5cm de 3 adet led varmış. Ayrıca şunuda ilave edeyim, 5 mt led kargo dahil fiyatı 20 TL. Mavi olandan sipariş verdim. Linki veren arkadaşa teşekkür ederim. Bende mavi ledin linkini vereyim.http://www.sanalpazar.com/Mavi-Serit-Led-5-Metre-Silikonsuz-Ic-Mekan__isp4987627

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet macitmetrede kaç led var acaba?

Satıcıya metrede kaç led var diye sormak hiç aklıma gelmemişti neyseki sen sormuşsun 5 cm de 3 led yeterli galiba
    Ben satıcıya 2.5 mt beyaz 2.5 mt başka bir renk gönderebilme imkanınız varmı diye sormuştum ama maalesef böyle bir imkan yokmuş beyazın siparişini verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimone -- 23 Aralık 2012; 21:06:46 >
  • ARKADAŞLAR BENİM AÇTIGIM BİR KONUDA neden başkasının satışının linki var ve bu konuda yorum yapılıyor bunu çözemiyorum

5 metre silikonsuz 20 tl ise kargo dahil

10 METRE SİLİKONSUZ 31 TL KARGO DAHİL SANAL PAZAR ÜZERİNDEN BUGÜNDEN İTİBAREN ALIM YAPABİLİRSİNİZ.

SANAL PAZAR LİNK LERİ İLK MESAJ VE SON MESAJDA VERİLECEK.

VE LÜTFEN BAŞKASININ FİYATINI BAŞKASININ SAYFASINDA DEGERLENDİRİN.

VE ÜSTÜNE BASARAK YAZIYORUM KONU BELLİ SİLİKONLU VE SİLİKONSUZ ŞERİT LED.

RGB ADAPTÖR VE 3ÇİP YAZMIYOR. DESTEK VE ALIMLARINIZI DEVAM ETTİRDİGİNİZ SÜRECE EN KISA ZAMANDA EN UYGUN RGB 3 ÇİP VE ADAPTÖR FİYATI VEREBİLECEGİME EMİN OLUN.

BUNUN İÇİN İLK ÖNCE SANAL İNTERNET ÜZERİNDEN SİLİKONLU VE SİLİKONSUZ ÖZELLİKLE STOK DURUMUM SİLİKONSUZ ŞERİT LED DE SATIŞALARIMI DEVAM ETMEK.

YAKINDAN TAKİP EDENLER FACE DEN TAKİP EDENLER EN KISA SÜREDE İNANILMAYACAK RAKAMLARI VERECEGİME EMİN OLDULAR VE OLACAKLAR.

lütfen konu dışında başka link vs vs istemiyorum

adaptör 3çip rgb almak isteyenler bu ürünlerin fiyatı
    kaç amper adaptör
    kaç metre ve ne renk 3.çip şerit led
    ve kaç metre rgb kullanacaklarını belirterek PM ATSINLAR yada face de yazsınlar mutlaka dönüşüm olacak

ŞERİT LED SİLİKONSUZ 2.25 TL
    ŞERİT LED SİLİKONLU 2.99 TL

10 METRE SİLİKONSUZ KARGO DAHİL SANAL PAZAR 31 TL!! OLARAK ŞUAN BU ÜRÜNLER GÜNCEL

SANAL PAZAR LİNKLERİNE FACE VE BURADAN BELİRTİLECEK. face ve burada göstermiş oldugunu ilgiye tekr
    ar teşekkürler.

• sanal pazar linkleri 1 mesaj a eklendi.

ürünler faturalıdır

5 metre 20 tl lik eklemedim isteyen olursa ekleyebilirim

SANAL PAZAR LİNK

http://www.sanalpazar.com/Serit-Led-Silikonsuz-10-Metre-3m__isp5657952

10 METRE SİLİKONSUZ KARGO DAHİL 31 TL.

http://www.sanalpazar.com/Serit-Led-Silikonlu-10-Metre-3m__isp5658151

10 METRE SİLİKONLU KARGO DAHİL 38 TL

• fiyatlar gerçekten güzel ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • sanalpazar linkinde 3m yapışkan bant yazıyor bu ne anlamda ledlerin komple altı yapışkan degilmi
  • ben bunları aslında
    kare yapıp arabaya sis yapmayı düşünüyorum olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

sanalpazar linkinde 3m yapışkan bant yazıyor bu ne anlamda ledlerin komple altı yapışkan degilmi

slm
    led lerin altındaki yapışkan bant ın markası arkadaşım.
    kısaca isim yapmış bir bant var altında
  • bana 5 metre sikonsuz lazım 2 ye bölecegim bunun içinde 2 adet adaptör lazım elinizde adaptör mevcutmu eger mevcutsa bu istediklerimi sanalpazar üzrinden ilan acarmısınız
  • 5 Metre Beyaz Led Almak İstiyorum..

Silikonlu ve Silikonsuz arasındaki fark nedir ? Ona göre seçim yapacağım..

Bu arada çalıştırabileceğim bir-iki adaptörle beraber istiyorum. Birde açma - kapama düğmesi istiyorum fişe takıp çıkarmakla uğraşmamak için..

Bunu nasıl yapacağız ?? Çok mu şey istiyorum ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

5 Metre Beyaz Led Almak İstiyorum..

Bu arada çalıştırabileceğim bir-iki adaptörle beraber istiyorum. Birde açma - kapama düğmesi istiyorum fişe takıp çıkarmakla uğraşmamak için..

Eğer Led'i sıvı ile temas yapabilecek bir yere monte edecekseniz silikonlu modelden almalısınız. Sıvı ile temas ederse ledler patlar.

Ama mesela Tv arkasına , yatak başına ya da salonda vitrinin içine vs koyacaksanız silikonlu almanıza gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jr1907

quote:

Eğer Led'i sıvı ile temas yapabilecek bir yere monte edecekseniz silikonlu modelden almalısınız. Sıvı ile temas ederse ledler patlar.

Ama mesela Tv arkasına , yatak başına ya da salonda vitrinin içine vs koyacaksanız silikonlu almanıza gerek yok.

Bilgi için teşekkürler muhtemelen sıvı olmayan bir yere koyacağım..

Diğer sorularımıda satıcı arkadaş cevaplarsa sevinirim.

• quote:

slm

12 v 4amper bir adaptör le 10 metre ledi rahat çalıştırırsınız.

adaptörden led e giden kısıma ufak bir anahtarda ekleyebilirsiniz.

adaptör hep açık olmasın derseniz. anahtarı adaptörle elektrik fişi arasına ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 24 Aralık 2012; 20:09:41 >

• Merhaba,
    Ben ürünü mutfak tezgahı aydınlatması yapmak icin düşünüyorum.
    Mutfak tezgahım yaklasık 3.50mt. Şimdi Ben 10 metre alacağım bunun 3.50mt sini kesip mutfakta diğer geri kalanını da 1-2 parça halinde başka yerde kullanabilirim değil mi?

Eğer öyle ise sipariş vereceğim aksi taktirde pek bir işime yaramaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.