Şimdi Ara

Şerit led sisteminden anlayanlar bakabilirse. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbluemre

@TheWorking
    Zaten şuan dediğin gibi yapılı fakat sesi %50'nin üstüne almadığım surette ledler yanmıyor :)

Kırmızı ledleri denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dendman

quote:

@TheWorking
    Zaten şuan dediğin gibi yapılı fakat sesi %50'nin üstüne almadığım surette ledler yanmıyor :)

Evet denedim bir sonuç alamadım seste düşüş var fakat yeteri kadar değil gündüz rahat açabiliyorum %30-40 sesi fakat gece pek mümkün olmuyor :)
  • quote:

quote:

quote:

@TheWorking

Evet denedim bir sonuç alamadım seste düşüş var fakat yeteri kadar değil gündüz rahat açabiliyorum %30-40 sesi fakat gece pek mümkün olmuyor :)

Daha güçlü bir amfi lazım o zaman

• quote:

quote:

quote:

@TheWorking

Sesin birazını yiyor tabi

• quote:

Öncelikle selamun aleyküm kolay gelsin.

Hiç uzatmadan sıkmadan direk yapmak istediğimi ve sorunumu açacağım.
    Son zamanlarda led aydınlatmaya bayağı merakım çoğaldı ve bi kaç yerde gördüm " ses sistemine bağlı olarak " led aydınlatmanın bass'a göre yanıp sönmesi hoşuma gitmedi değil hani neden yapmıyayım dedim ve yaptım. Sorun şu ki sesi %50 üstüne almadığım takdirde led'de kımıldama dahi olmuyor malum led'in gündüz bana bi faydası olmıyacağı için gecede fazla sesi açamıyorum " subwoofer'a bağlı " ben bunu direk hoparlör girişine bağlamak istiyorum ( HOPARLÖRÜN KALBOSUNU KESİP LEDLE BAĞLAYIP TEKRARDAN BİRLEŞTİRSEM Bİ SONUÇ ALABİLİRMİYİM? ) müziğin ritmine göre yanıp sönmesini istiyorum internette bir çok devre gördüm fakat fazla bi bilgiye sahip olmadığım için son çare olarak buraya konu açmaya karar verdim.
    Bu konuda bilgi sahibi olanlar yardım edebilirse çok sevinirim.

Aranızdan bir kaç kişi çıkacak forumdaki konulara baktınmı gibisinden konuşmaya başlayacak başktan söliyeyim forumdaki neredeyse bütün konulara baktım çözüm bulamadığım için açıyorum.

Olmaz o iş hoporleye baglayamassın subwooferada baglanma sebebi bass a elektrik veriyor ondan ledler yanıyor
    yalnız hoporlerde olmaz ben denedim we faydası yok hoporlerde led yakma istersen 1 yolu vardır oda şu ''Hoporlerinde bass olması lazım''

• mavi iyidir mavi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.