Şimdi Ara

Serkan Kırıntılı ayrıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: semiz-manço

bu güzel oldu hemen baroni'yi de satışa çıkarıp talip takıma serkandan kazanılan para hibe edilmeli

• Darısı ruhsuzun başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derek Hale

Darısı ruhsuzun başına

Hocam dikkat ediyorumda Kespır'a kin besliyosun adami eline verseler oldureceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

quote:

Darısı ruhsuzun başına

Hocam dikkat ediyorumda Kespır'a kin besliyosun adami eline verseler oldureceksin

Hocam sen ne diyosun ya valla elime verseler saçlarını tek tek cımbızlarım, o kaşlarına kolonya döküp yakarım, ayaklarının altını kazırım kızgın kumun üstünde yürütürüm işte o zaman koşar pis hayalet

• quote:

quote:

quote:

Darısı ruhsuzun başına

Hocam sen ne diyosun ya valla elime verseler saçlarını tek tek cımbızlarım, o kaşlarına kolonya döküp yakarım, ayaklarının altını kazırım kızgın kumun üstünde yürütürüm işte o zaman koşar pis hayalet

O potansiyel var sende her Baroni konusunda bu tarz mesajlarin var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Darısı ruhsuzun başına

O potansiyel var sende her Baroni konusunda bu tarz mesajlarin var

Şu adam gitsin yeter takımdaki en büyük pislik bu

• İşe yaramayan adamdan temiz 1 milyon dolar kazanmışsınız zaten sizin kaleci probleminiz yok mert,ertuğrul kaleci bol

• işe yaramaz adamdan 1 milyon kazandık diye herkes sevinmiş peki bu adama 3 yılda kaç milyonlar verdik bilen varmI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Çok iyi bir kaleciydi, istediğiniz kadara tıp tutun. Fakat Mert'in yükselişi ve onun arkasında da bir Ertuğrul gerçeği var. Kendisi için en hayırlısını yapmış.

ben bu adamın Türkiye Kupasında bile çok iyi oynadığı bir maçı hatırlamıyorum
  • Kendisi için hayırlı olmuş. Darısı Caspera. Bedelsiz gitse bile razıyım. Yeter ki Türkiye'ye adımını atmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Çok iyi bir kaleciydi, istediğiniz kadara tıp tutun. Fakat Mert'in yükselişi ve onun arkasında da bir Ertuğrul gerçeği var. Kendisi için en hayırlısını yapmış.

Aynen öyle. Gayet dandik bir kaleciydi. Acıyordum buna verilen paraya gitti neyse ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

işe yaramaz adamdan 1 milyon kazandık diye herkes sevinmiş peki bu adama 3 yılda kaç milyonlar verdik bilen varmI ?

Zararın neresinden dönersen kardır.
  • İyi iyi dolar da yükselmişti zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Aynen öyle. Gayet dandik bir kaleciydi. Acıyordum buna verilen paraya gitti neyse ki.

Ankaraspor günlerinden bahsediyorum zaten. Sanki Fenerbahçe'de 10 maçtan fazla forma giydi.

• Atıp,tutmak veya Fenerbahçeyi doğru,düzgün takip etmiyenler bilemez ama Serkan fena bir kaleci değildi tabii Mert,Volkan kadar iyi değildi ama Volkan gittikten sonra gayet yedek olabilirdi.
  • volkan yada mert olmasa ve serkan kalede olsa ben yine endişe etmem iyi bir kaleciydi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.