Bildirim
seroquel xr 300

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
uppppppppppppppppp -
upppppppppppppppppppppppppppppp -
Kullandığınız ilacın en düşük mg olanı hangisiyse ondan alınız, uyku probleminde genellikle atarax laroxyl gibi ilaçlar önerilir diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xr ile normal seroquel çok farklıymış xr hafif ve depresif etkileri daha azmış gün boyuna yayılıyomuş uzanımlı tablet mi neymiş o yüzden 300 mg ama yinede sorayım dedim bilgili vardır diye teşekkür ederim cevabınız için -
xr uyutmaz dostum çünkü ilaç yavaş yavaş uzun zamanlı etki eder .Çok uyumak istiyorsan sana sipraktin şurup tavsiye ederim 2 ölçek iç akşama kadar uyursun -
usta zaten evde başka yok diye şuanlık istedim yoksa atarax yada başka bi ilaç alırdım da şuan bugünlük kullansam diye sormuştum sakıncasını falan -
tek kullanımdan birşey olmaz ama dediğim gibi uyutmazda zaten -
tamam usta sağol
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- savcılıktan hat dökümanı nasıl çıkarılır
- ailemle anlaşamıyorum evden ayrılmak istiyorum
- şırınga ile bademcik taşı temizleme
- arka koltuk emniyet kemeri uyarısı kapatma
- tanışıyor muyuz sorusuna cevap
- 5g nedir zararları
- moonwalker ayakkabı
- bim para sayma makinesi markası
- ets2 türkiye haritası
- ince belli çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X