Şimdi Ara

Serpens#I3esT_KinG#Warlock Roque#120Jop Set +10Weap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Char Adı ve Serveri : I3esT_KinG/ Serpens

* Build Bilgisi : 120 LvL - Warlock Roque

* Ödeme Şekli : Banka havalesi & Elden

* E-Mail Onay Durumu: Var (Artık istenildiği gibi değiştirilebilmektedir)

* İletişim: Pm

* GSM: Ciddi olanlara verilecektir.

* TAKAS KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM.

* 13 dg set +5+7. 1.4 m Sp Mevcut .Kasada Skill Sıfırlama Reset itemleri mevcut ve daha cok alacak arkadaşa yararı olacak item ve envanter mevcut.. 3 Tane Avatar, Premıum Pet ve Devil mevcuttur (son 7 Gun). Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

SET

SET 2

JOB SET

SKILLER

SİLAH&SHELD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami6161 -- 31 Ocak 2013; 22:01:06 >

• Cep telefonunu özldn yaz kardş alıcıym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tel no gönderildi.
  • Arkadaslar lutfen ıd pw wer bakayım sen oyunda ol bişey olmaz diye sacma tekliflerle gelmeyin.. bole bı satıs sıstemı kalmadı artık..
  • ekledım ama face?
  • Beyler understorm çarı çalınmıştır. Banka havalesi sırasındaçalıyor çalan arkaşı tebrik ediyorum cahildir güvendık insandır dedık verdık konusurken hemşeriyz fln iyi bir ketenpereye getirdi . 800 tl benm ıcın ole cok buyuk bı para değil insan yerine koyduk alışveriş yapalım dedik ama arkadaş insanlıgını unutmuş bu arkadaş ıd pw alınca herseyi faceyi telefonunu kapatıyor telime cevap vermiyor vermesin sorun değil benim için bu saatten sora parayı versede almam din kardesıyız arkadaş kul hakkını bi mealden acıp okusun ona ricam bu yazıyı okursa benden gitti başkasından calıp da daha fazla kul hakkı almasın nasıl olsa otekı dunyada ben 800 u 200 kat Fazlasını alacam ondan :)
  • Velede teslim ettiniz yine charı kendi ellerinizle , bu cocuk kendimi bildim bileli dh de karakter caliyor ... bide hakla hukukla cozmeye calisiyosunuz sorununuzu bi gidin allah askina. Sizin gibi akillilar oldugu surece bu cocuk boyle devam eder. simdi siz sorarsaniz bana hirsizin hicmi sucu yok diye .. yok kardesim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcılığa git başvur tüm kayıtları çıkartırlar çok rahat
  • yapıyorum telı var elımde aklı basına gelıp eri verrse iyi olr vermessede sıkıntı yok da zararı o görecek zaten az aklı olsa başka telden arardı benı ıslemler başlanıyo pazartesi .İyi akşamlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami6161 -- 12 Ocak 2013; 23:22:07 >
  • az önce serverde charı gördüm çalınmış char site öyle yazıyor dedim adam benle dalga geçiyor hakkaten çalındımı adam oynuyor çünkü
  • calındı peşindeyımm az kaldı ustam.
  • Ben anlamıyorum nasıl bir mantıktır, nakit para ele geçmeden id pw niye verilir. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin, kaldı ki sen hiç tanımadığın etmediğin adama iyi sohbet ettik, memleketten diye güvendim diyorsun. Bu kadar saf olmayın Allah aşkına arkadaşlar.
  • kardesm selamın aleyküm öncelikle seni tanımam bilmem gerçi ama çarının çalınmasına üzüldüm sırf senin için üye oldum foruma mesaj yazabilmek içn geçmiş olsun kardesm şerefli bir insandın şerefsizlere güvendin kaybettin sıkıntı yok kardesm dünyanın öteki alemide var ama senden bir ricam var işin peşini bırakma çocuk ist avp yakasındaysa yakınsa yani bana ben bulurumonu kaybedecek bişeyim yok üzüldüm sana gerçek anlamda ben serdar_wizz yardım lazım olrsa pm at bana buradan
  • Aleykum selam teşekkür ediyorum kardesım böle dusunmen benı cok mutlu ettı. Demekkı kendımızı cevremıze tanıtabılmısız bu bize yeter giden mal olsun onemli olan halsiyettir seref namustur bu hayatta bana göre. Para kazanılır kaybedılır o kadar tamah etmemek lazım Allah başa bela vermesın hastalık vermesın. Cok şukur parasal yonden idare edecek kadar durumum var. Daha ugraşmam kafamıda yormam değmez varsın oynasın otekı dunyada hesaplaşırız o bize yeter :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.