quote:Orjinalden alıntı: güzelim_türkiye serverlar açıldı hucummmmmm ya offf herşeyi batırdın bi ben gireyim oyuna sora söle herkese allah allaaah
quote:Orijinalden alıntı: TheRaconteurquote:Orjinalden alıntı: güzelim_türkiye serverlar açıldı hucummmmmm ya offf herşeyi batırdın bi ben gireyim oyuna sora söle herkese allah allaaaharesde oynayan warsa gelin 2 ye kasayım
quote:Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8aresde oynayan warsa gelin 2 ye kasayımAlıntıları Göster off yine dc
quote:Orijinalden alıntı: silifkeli_ejderoff yine dcAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: silifkeli_ejder off yine dc EVET YAAAAA
quote:Orijinalden alıntı: silifkeli_ejderoff yine dcAlıntıları Göster eeee girer girmez dc en iyisi oyurup anelitik geo. çalışmak
quote:Orijinalden alıntı: Eric Cartman.quote:Orjinalden alıntı: silifkeli_ejder off yine dc EVET YAAAAA Alıntıları Göster bu açıldıııı denen 3. topic. peki ya girebildin mi? dc ediyo 1-2-3
quote:Orijinalden alıntı: Eric Cartman.quote:Orjinalden alıntı: silifkeli_ejder off yine dc EVET YAAAAA Alıntıları Göster ya karakter secme ekranına kadar eliyo seçince dc veriyo anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: TheRaconteureeee girer girmez dc en iyisi oyurup anelitik geo. çalışmakAlıntıları Göster boşuna sevindik yaw
quote:Orijinalden alıntı: oknglrya karakter secme ekranına kadar eliyo seçince dc veriyo anlamadımAlıntıları Göster dersi olan dersine çalışsın ne demişler Türk Öğün Çalı$ Güven ama önce çalış
quote:Orijinalden alıntı: dangersmiledersi olan dersine çalışsın ne demişler Türk Öğün Çalı$ Güven ama önce çalışAlıntıları Göster Disconnect Fron Server
quote:Orijinalden alıntı: TheRaconteureeee girer girmez dc en iyisi oyurup anelitik geo. çalışmakAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: by_BLADE eeee girer girmez dc en iyisi oyurup anelitik geo. çalışmak bende oturayımda integral kasayım biraz
quote:Orijinalden alıntı: DovahkiinDisconnect Fron Server Alıntıları Göster açılmadı dostuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm ben giremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: tramtripşİmdİ tekraR açıLLdı serVerLar ama büyük İHtimaLL yine DC olacam tıkladım ve girdiiii oleyyyyyben girdim towndaydım 2 kişiydik sora hep yanıp sönüyodum bende cıktım