thekingdom öyledir. tobecontiuned artistin tekidir. thekingdoom eskiden beri insanları sömürdü claındaki adam boss kesti drop aldı clan başkanı el koydu onlar hep öyledir.
quote:
Orjinalden alıntı: 4holydagger
sorun ne sen kesemezsen adam keser tabi alla alla
ben küçüğüm sen bendendemi küçüksün?? konu şu bu adamlar trollking kesiyor we kndini akllı sanan bir clanın elemanları bunların üzerine öcü cekiyor öcü de bunları yiyo yutuo sonra bunları yetmiouş gibi kötü adam bunları yeniden canlandırıyo ama az taşa bunlarında cok tecrübe puanı gidiyor.
senin dilinde anlatmaya çalıştım umarım anlamışsındır
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
quote:
ben küçüğüm sen bendendemi küçüksün?? konu şu bu adamlar trollking kesiyor we kndini akllı sanan bir clanın elemanları bunların üzerine öcü cekiyor öcü de bunları yiyo yutuo sonra bunları yetmiouş gibi kötü adam bunları yeniden canlandırıyo ama az taşa bunlarında cok tecrübe puanı gidiyor.
Ark cok güzel açıklamış hoşuma giti valla
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
quote:
sen en iyisi öqretmen ol
bazewn böle ş. sizlikler oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: xblacktigerx
Maalesef Oyunda Böyle i.nelerde var
+1
bukadar olur ya oyunu nereye getirdiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme