Merhaba arkadaşlar, Elimde standart bir asus adsl modem var. Bu modem evdeki 4 bilgisayara bağlı. Bağlantı 256 ve şu ana kadar bir anormallik görmedim. Call of Duty 2 oyununu internetten aynı anda 2 bilgisayardan oynayamıyoruz. Sebebi modem olabilr mi diye düşündüğüm için buraya yazdım. Oyun da pingim 50 civarı gezinirken arkadaşım aynı server a giriyor ve 1-2 dakka sonra pinglerimiz 999 oluyor. Daha sonra pingler 60 civarında seyrediyor 1 dakka felan. Oyun sırasında çalışan hiçbir program yok. Sadece xFire var ki oyuna (server'a) bu program ile bağlanıyoruz. Biraz oynadıktan sonra tekrar 999'a çıkıyor ikimizin de pingi. Bu sorun halledilebilir bi sorun mu? Yoksa daha pahalı bi modem mi almak gerekiyor. (Pahalı derken yani bu aradığım desteği sunan gibi mesela) Anlamadığım olay ise sorun varsa nie 1-2 dakka normal oynayabiliyoruz da sonra ping artıyor, sonra tekrar düşüyor. Yardım ederseniz çok seviniriz, teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme