Şimdi Ara

Server 9 açıldı Herkesi Bekliyoruz. Büyük Birlik kurulcaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaceraAdam -- 6 Temmuz 2009; 20:31:20 >

• yaw arkadaşlar yapmayın şunu ya travian bölümüne takılan herkes bunu yapmayı akıl edemiyo da salak mı insanlara adam gibi bana yardımcı olmak istiyorsanız buradan üye olun deseniz gayet normal ama bu kandırmaya çalışmak tamamen çakalca

• Kadeşim eğer böyle bir link koyuyorsan sana gelecek yararlarıda söylemen gerekli
  • özel bilgiler falan mılletı nıye kandırıyosun

burdan kayıt olarak bana yardımcı olabılırsınız dıyebılırsın
  • Türkiye'de arıza çok derlerdi de inanmazdım.

Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum. Sayın güllerim , bu linkten üye olan olursa elbet benim faydama olacak. Bende bunun karşılığında bu forumda bana özelden soracağı travian oyunu ile ilgili bütün sorularına elimden geldiğince yardımcı olucam. Kim kimi kandırıyor anlamadım. Sen beni sev bende seni seveyim. Mantık bu.

saygı ve sevgi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaceraAdam

Türkiye'de arıza çok derlerdi de inanmazdım.

Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum. Sayın güllerim , bu linkten üye olan olursa elbet benim faydama olacak. Bende bunun karşılığında bu forumda bana özelden soracağı travian oyunu ile ilgili bütün sorularına elimden geldiğince yardımcı olucam. Kim kimi kandırıyor anlamadım. Sen beni sev bende seni seveyim. Mantık bu.

saygı ve sevgi.

ama bunu ilk mesajda belirtmen gerekiyordu

saygı ve sevgi.

)hakedene(
  • Mevki Verirmisin - Güney Doğu Vs..
  • arkadaşım bu bölüme takılan herkes üye olmasını biliodur zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.