Şimdi Ara

Server Açarsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yılbaşından sonra server açmayı planlıyorum ama şöyle bir projem olacak öyle isteyen herkes oynayamacak karakter alımları bizzat görev alan arkadaşlar tarafından verilecek. Uygun bulunmayanlar kabul edilmeyecek. beni tanıyanlar bilir ve sizlerden destek istiyorum en maddi hem manevi interneti 4mphs yapacagım %50 ye yakını playerlar tarafından ödenirse server hep açık kalır. Ne dersiniz?

• Millet doğru dürüst muonline oynamıyor artık kaldıki senin kuracağın ücretli bir oyunda ise
    kimsenin buna pek olumlu gözle bakacaklarını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

Millet doğru dürüst muonline oynamıyor artık kaldıki senin kuracağın ücretli bir oyunda ise
    kimsenin buna pek olumlu gözle bakacaklarını sanmıyorum
    Katiliyorum Free Server İsityor herkez :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyun-DesteK

Katiliyorum Free Server İsityor herkez :))

Alıntıları Göster
    ozaman at çöpe gitsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukitasi

ozaman at çöpe gitsin :D

madem server kurmaya niyetlendin aç 1.01e vers exp 9999 drop 90 bak server nasıl doluyor
    benden söylemesi
  • quote:

Arkadaşlar Yılbaşından sonra server açmayı planlıyorum ama şöyle bir projem olacak öyle isteyen herkes oynayamacak karakter alımları bizzat görev alan arkadaşlar tarafından verilecek. Uygun bulunmayanlar kabul edilmeyecek. beni tanıyanlar bilir ve sizlerden destek istiyorum en maddi hem manevi interneti 4mphs yapacagım %50 ye yakını playerlar tarafından ödenirse server hep açık kalır. Ne dersiniz?

Proje iyi güzelde Mu Online ' nin eskisi gibi fazla playeri yok ve yılbasından sonra sanırsam Ko ya chaos pacht geliyormus ve bütün online oyun oynayanlar merak edip bakmak isteyecektir şuan piyasada 1-2 tane Mu Online serveri var bunlarda ztn yeterli Mu ya kimsenin para verecegini zannetmem (server açanlar hariç) yani eğer açarsan 1-2 aya kapanır gibime geliyor.Yine de senin bilecegin bir şey.Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: aSeRR

quote:

Arkadaşlar Yılbaşından sonra server açmayı planlıyorum ama şöyle bir projem olacak öyle isteyen herkes oynayamacak karakter alımları bizzat görev alan arkadaşlar tarafından verilecek. Uygun bulunmayanlar kabul edilmeyecek. beni tanıyanlar bilir ve sizlerden destek istiyorum en maddi hem manevi interneti 4mphs yapacagım %50 ye yakını playerlar tarafından ödenirse server hep açık kalır. Ne dersiniz?

Proje iyi güzelde Mu Online ' nin eskisi gibi fazla playeri yok ve yılbasından sonra sanırsam Ko ya chaos pacht geliyormus ve bütün online oyun oynayanlar merak edip bakmak isteyecektir şuan piyasada 1-2 tane Mu Online serveri var bunlarda ztn yeterli Mu ya kimsenin para verecegini zannetmem (server açanlar hariç) yani eğer açarsan 1-2 aya kapanır gibime geliyor.Yine de senin bilecegin bir şey.Saygılar...
    Açma seni rakip olarak karşıma almak istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

ozaman ortak olarak alırsın :D
  • quote:

quote:

ozaman ortak olarak alırsın :D

Alıntıları Göster
    Düşünebilirim.
  • quote:

Düşünebilirim.

Alıntıları Göster
    Adama bak ulaa benden iyisimi var şu piyasada :D sen bilirsin :D

• quote:

Adama bak ulaa benden iyisimi var şu piyasada :D sen bilirsin :D

Alıntıları Göster
    Eger 3-4 Sene Önceki Gibi Server AÇARSAN BEN GELİRİM :D BİLİRSİN BENİ... Açmanı isterim Vallaha. çünkü bu zmana kadar ''SERVER KURUANLAR Y.ANLAMAYINDA'' ADAM GİBİ Bİ SERVER BULAMADIM... Bİ BULUYOM EXP MAX, Bİ BULUYOM +5 KUNDUM SATILIYO, Bİ BAKIYOM LAG WAR HACK WAR KARMAN ÇORMAN SERVER AÇIYOLAR... BAYADAN BERİ OYNAMIYODUM AMA SEN AÇARSAN BENİM GELCEGİM GARANTİ :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Eger 3-4 Sene Önceki Gibi Server AÇARSAN BEN GELİRİM :D BİLİRSİN BENİ... Açmanı isterim Vallaha. çünkü bu zmana kadar ''SERVER KURUANLAR Y.ANLAMAYINDA'' ADAM GİBİ Bİ SERVER BULAMADIM... Bİ BULUYOM EXP MAX, Bİ BULUYOM +5 KUNDUM SATILIYO, Bİ BAKIYOM LAG WAR HACK WAR KARMAN ÇORMAN SERVER AÇIYOLAR... BAYADAN BERİ OYNAMIYODUM AMA SEN AÇARSAN BENİM GELCEGİM GARANTİ :D

Alıntıları Göster
    Bakalım Xobi ile bir görüşeyim belki ortak bir server gelir...
  • quote:

Bakalım Xobi ile bir görüşeyim belki ortak bir server gelir...

Alıntıları Göster
    GLOBAL MUONLİNE ARKADASLAR FREE HEMDE SUAN %300 BONUS VAR VALHALLA SERVERİNDE EXP GORULMUSUN COK USTUNDE 1 GUNDE 50 60 LVL OLUOSUNUZ KACIRMAYIN YILLARDIR DC BILE VERMEYEN Bİ SERVER MUONLİNE BİLENLER BİLİR :d

http://muonline.webzen.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: SqWeK

GLOBAL MUONLİNE ARKADASLAR FREE HEMDE SUAN %300 BONUS VAR VALHALLA SERVERİNDE EXP GORULMUSUN COK USTUNDE 1 GUNDE 50 60 LVL OLUOSUNUZ KACIRMAYIN YILLARDIR DC BILE VERMEYEN Bİ SERVER MUONLİNE BİLENLER BİLİR :d

Alıntıları Göster
    Tamam herkez anladi sen kasiyorsun die herkezi kastirmak için Flood atip durma foruma
    Biraz relax konu başlıgına bak yazdigina bak olmuyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyun-DesteK

Tamam herkez anladi sen kasiyorsun die herkezi kastirmak için Flood atip durma foruma
    Biraz relax konu başlıgına bak yazdigina bak olmuyor ama

Alıntıları Göster
    İmzasındaki bayrakdaki gibi Forum Korsanı bu sanırım. Her konunun altında bunun bir yazısı cıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CH€

İmzasındaki bayrakdaki gibi Forum Korsanı bu sanırım. Her konunun altında bunun bir yazısı cıkıyor.

Alıntıları Göster
    Bu isteğinin olabilmesi içi bence ilk baş dedicated olması lazım (soft layer benim onerim dedicated için)
    2. olarak Teknik destek on numara olması lazım bide season 4 surumu olursa daha iyi olur(0 bug vs.)
    3. olarak parana kıyıp bir site yaptırmalısın insanları çekicek
    4. olarak sadece turkiye deil dunyadan player topluycak sekilde sistem kurulması gerekir BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

Bu isteğinin olabilmesi içi bence ilk baş dedicated olması lazım (soft layer benim onerim dedicated için)
    2. olarak Teknik destek on numara olması lazım bide season 4 surumu olursa daha iyi olur(0 bug vs.)
    3. olarak parana kıyıp bir site yaptırmalısın insanları çekicek
    4. olarak sadece turkiye deil dunyadan player topluycak sekilde sistem kurulması gerekir BENCE

Alıntıları Göster
    İş güven işi. Bedavayken millet kapanır diye korka korka oynuyoz haklıyızda, paralı olsa çok az kişi güvenecek 5-6kişi ondan sora 6 kişi vardiye kapancak.
    Daha farklı bi sistem lazım bence premium/reklam

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

İş güven işi. Bedavayken millet kapanır diye korka korka oynuyoz haklıyızda, paralı olsa çok az kişi güvenecek 5-6kişi ondan sora 6 kişi vardiye kapancak.

İş güven işi ise 3yıldır online olan server var daha ne istiyorsunuz ki. Güvenden kastınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mu01

quote:

İş güven işi ise 3yıldır online olan server var daha ne istiyorsunuz ki. Güvenden kastınız nedir?

Peki göster ozaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mu01

quote:

Peki göster ozaman.

Alıntıları Göster
    PM attım.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.