Walla beyler kusura bakmayın ben 3 gündür saat 13.00 da a2 giremiyom Bu saatler bi bana mı uymuyoo
a1 ner,de yaw
16-57 x2 veya x3
20 :35 de x3 e tek attım işe yarıo lan
12.30 b3 tek tık
Arkadaslar bazı zamanlar yanlıs olabilir.Cünkü server bos oldugu zaman hep girer.Server dolu oldugu zaman bu devreye girer.Ama bunun dogru oldugunun 2 kanıtı var.1.si oyuna girince sizden sonra 10-15 kisinin girmesi.2.si ise, serverlar eskiden server durumunu tarıyorlardı.Dikkatinizi cekmistir suan connect dediginiz an non-pre cıkıyor.Server durumunu taramıyor, bunun da sadece bu acıklaması olabilir.O da bu.Aynı savasta hapishaneye girmek gibi.Bunun icinde dogruları da var lütfen bir tanesi olmadı diye iki de bir gibi seyler yazmayalım.
walla ben mi giremiom bu satlerde yoksa yanlısmı bilmiom nese dün gece saat 7 den beri ugrastım saat 23:30 oldu 3 kere girdim ücünde de bi sevincle oyuna girip 15 dakka sonra hüsranla dc yedim saat 23 gibi b1 e girdim bi baktım townda 3-5 kişi dolasıo kimse yok tabi gene dc yedim 12 ye kadar ugrastım giremedim adamlar doluluktan diil sırf bizi ugrastırmak için almıolar adiler küfürü bastım yattım artık sabah 6 da kalkıp gircem yatcam tekrar 11 de kalkıp oyna baslıcam baska caresi yok bence sizde böle yapın tabi reset war ama umutlar kırılmasım
nedir lan bu cektiğimiz çile
14.57 o3 tek tık
up bide b1in saatlerini bilen hepsini pls yazar veya pm atarsa memnun olurum şimdiden tşk
agalar şuan saat 15:01 nw zaman gireer
ohooo bunla urasacaıma hiç oynamam daa ii
beyler 14:59 da pathos 1 e tek çektim ama sizde de olurmu bilmem deneyin derim