Şimdi Ara

Server Açılış Saatleri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
10.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bir vatandaşta aresin giriş saatlerini koysun lütfen...Madem işe yarıyor Ares saatleri lütfen...
  • bende premıum war saten onemı yok
  • oyunun sayfasında birisi şöyle yazmıs:

yeni login sistemine göre serverlara girebilecek kişi sayısı belli . kritik bi nokta var.
    (%80 olayı ) simdi adamın dedigine göre önce bu kritik nokta kontrol ediliyor. eger kritik sayının ustundeyse
    connecting yazmıyo bile. altındaysa giriyo . (bunu zaten hepimiz biliyo :D)

serverlar kendini adamın dedigine gore 5 dakka da bir guncelliyo. eger ki sayı oyuncu sayısı bu kritik noktanın altına dusmusse oyuna girebiliyoz. ama bu 5 dakka icinde bir tarafımızı yırtsak nafile. bu sözünü ettigimiz zamanlar bence buradan cıkıyo. farkederseniz belli zamanlarda oyuna herkes aynı anda giriyo.

bazen server cok yogun olunca oyuncu sayısı server update edilmesine ragmen kritik noktanın altına dusmedıgı ıcın olmuyor.

bu zamanların dogruluk payı var . ama her zaman yemez servera restart gelince hepsi degisir.

benim tavsiyem devamlı deneyin olmazsa alt f4 . sonra yine en sonunda server guncellenecek ve eger sayı kritik noktanın altına dusmusse girersiniz (amma kritik nokta dedim yaw)

• löl
  • up up up düsüo
  • saol ne diim
  • UP!!!
  • La kokoreç Ayda Yılda bi Yararlı Topic açtın valla Tebrikler
  • up!!!!!!!!!
  • arkadaşın dediği doğru her zmn işe yaramıyo olabilir çünkü benim kuullandığım saatlerde bazen girmiyo
  • beyler cidden ne kdr düşmüş UP UP UP UP UP UP UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dostum dene niye biliryormısnnn bence oç ak aq sinde onda

• ares nerde aresi sole pls onceden a1 5 dk da girerdim pre siz simdi a3 e giremiyorm
  • Ben denedim hiç bi işe yaramıyoo ya saatleri tam getiremiyom ama alakası yok gibi geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: leocoaster

oyunun sayfasında birisi şöyle yazmıs:

yeni login sistemine göre serverlara girebilecek kişi sayısı belli . kritik bi nokta var.
    (%80 olayı ) simdi adamın dedigine göre önce bu kritik nokta kontrol ediliyor. eger kritik sayının ustundeyse
    connecting yazmıyo bile. altındaysa giriyo . (bunu zaten hepimiz biliyo :D)

serverlar kendini adamın dedigine gore 5 dakka da bir guncelliyo. eger ki sayı oyuncu sayısı bu kritik noktanın altına dusmusse oyuna girebiliyoz. ama bu 5 dakka icinde bir tarafımızı yırtsak nafile. bu sözünü ettigimiz zamanlar bence buradan cıkıyo. farkederseniz belli zamanlarda oyuna herkes aynı anda giriyo.

bazen server cok yogun olunca oyuncu sayısı server update edilmesine ragmen kritik noktanın altına dusmedıgı ıcın olmuyor.

bu zamanların dogruluk payı var . ama her zaman yemez servera restart gelince hepsi degisir.

benim tavsiyem devamlı deneyin olmazsa alt f4 . sonra yine en sonunda server guncellenecek ve eger sayı kritik noktanın altına dusmusse girersiniz (amma kritik nokta dedim yaw)

valla adam çok haklı ben tam 4 üncü dakkada knighte giriom ve diezde tek atıyom :DD

• olmadı illa pre aldırcaklar bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeWBorN

21.07 E1 E TEK ATTIM

tek atmadan giremessin zaten
  • saat 16:00 civarı a3 18:30 civarı a2 (+/- 5 dk)
  • up
  • UP

bitanede bnden.... saat 16:00 da manes 1 e tek atıo 1 hafta dendim hergün oldu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.