Şimdi Ara

Server Adminlerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar serverde bless soul satmıyosunuz güzel itemler satmıyonuz daha da zorlaştırıyonuz
    biraz düzeltin ayrıca boş topic diyenler seslerini kessinler bu topikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba02 -- 5 Temmuz 2006; 19:11:52 >

• Hangi server bu ???
  • Bütün serverler akışlarını bozdu girdiğimden çıkıyom shop lar güzel deil zorlaştırıyorlar bi çeki düzen versinler
    zor olsun bari soul bless satılsın
    itirazı olan sölesin tamam zor olsun bari shoplarınızı düzenleyin daha yeni 10 servere baktım hepsi aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba02 -- 5 Temmuz 2006; 19:18:48 >
  • Bende sana katılıyorum server zor olsun ama jewel lar satılsın ki zor server da üstümüze set giyelim.Zaten kolay server da giydiğin setin pek bi anlamı yok,agility almış başını gitmiş,set giysen ne olur giymesen ne olur,ama zor server larda defensi yükseltmenin tek yolu güzel bi set giymek.Bunun içinde jewel lar ve drop oranının normal olması şart...

• Arkadaşım bende onu diyom set bile yapamıyoz araki bulan onu bulana kadar server kapanır
  • Bende zaten sana katılıyorum dedim başka bişey demedimki
    Ama işin şakası bi yana çok hakılsın.İnşallah bu feryadımızı bi duyan olurda bişeyler yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 5 Temmuz 2006; 19:25:27 >

• herkes senin gibi kolay sevmiyebilir mesela benim bi serkan abim var 100 exp üstü serverlerde oynamıyo
  • Yaw ben kolay olsun yada zor SHOPLARı düzenlesinler biraz zorda oynarık kolayda
    Anlayacağın soul bless satılsın ama 20 ml olsun diyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba02 -- 5 Temmuz 2006; 19:28:52 >
  • alın size server ne çok zor nede çok kolay site: Mu SensozNet
    bless soul satılıyor
  • 1.00L KestelMu test te su an isterseniz açarım ya da 97d açabilirim ve halen de devam ediyor üstelik funserver çok kolay lag da yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: RE5P3CT

1.00L KestelMu test te su an isterseniz açarım ya da 97d açabilirim ve halen de devam ediyor üstelik funserver çok kolay lag da yok

helal olsun çok hızlı açıp kapatıyorsun. Gençlikten olsa gerek. 1.00L iyi tuttu galiba..

--
  • bencede tuttu muahhahahhaa
  • Bakın serverler güzel çünkü shoplar düzgün
  • alibaba hic bir server senin istedigin sekilde olmaz bunu kafana sok begenmiyorsan sen ac biş server ama sunuda bilki gercek mu online in keyfi fun da deil zor serverlarda cıkar bi soul dilenmek bile zevkli hem zor serverlarda arkdaslıklar oluyor fun da res at cık res at cık hic guzel deil
  • Kardeş iyi oku bak ne diyom shoplar düzgün olsun serverde açacam yakındazor olsun ama shoplar düzgün olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibaba02

Arkadaşlar serverde bless soul satmıyosunuz güzel itemler satmıyonuz daha da zorlaştırıyonuz
    biraz düzeltin ayrıca boş topic diyenler seslerini kessinler bu topikte

serverlarda donater item die birsey var. guzel set istiosan satin alabilirsin. bence shoplarda satilmasi mantiksiz. benim serverimda bless soul gmler tarafinda daitilio zaten. asiri olmamak sarti ile. kundum +4 +5 eventlerindede cikabilecek en iyi itemler cikiyor zaten. daha ii si olmaz bence.

www.bestgamezone.org
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.