Server Arayanlar ve Serverını tanıtmak İsteyenler;
Merhaba Arkadaşlar, ne kadar çok farklı site de server inceler ya da Serverlerınızın tanıtımını ne kadar çok farklı sitede yaparsanız. o kadar serverdan emin olur ya da o kadar fazla oyuncu kitlesi kazanırsınız. Bu nokta da ben de size yeni güncel bir silkroad pvp server tanıtım sitesinden bahsetmek istiyorum.
Server Arayanlar; Kendinize göre server mı arıyorsunuz? Server aramakta zorlanıyor musunuz? Sizleri serverında görmek isteyen serverler, güncel serverler mı istiyorsanız? Site:www.silkroadpvpserverler.com adresinde bulabilirsiniz.
Siteye giriş yaparak server ekle kısmından serverınızı ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Ekleme işleminden sonra oy kullan butonu altındaki banner kodunu kopyalayarak, serverınızın web sitesinin index ya da default kısmında uygun bir yere yapıştırarak. Siteniz üzerinden serverınıza oy verilmesi salayabilirsiniz. facebook sayfanızdan da serverınızın linkini paylaşarak oy verdirtebilirsiniz.Bu sayede En iyi silkroad serverler kategorisinde sıralamanız üst sıralara yükselecektir. Her ayın 15' inde oylar sıfırlanarak. Serverler arası oy rekabeti sıfırdan başlayacaktır.