Şimdi Ara

Server Arıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karekter ve monster testi için yardımcı olabilecek bir server arıyorum. Karekter ve monster testi yapmam için yardımcı olabilecek bir server var ise lütfen bana özel mesaj atsınlar yada msn adresimi ekleyebilirler

extreme@vip-section.net

• Neden kendi bilgisayarına local bir server kurup denemiyorsun?
    Hem daha etkili bir sonuç elde edersin...
  • Akrepe Katılıorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?AkRep?

Neden kendi bilgisayarına local bir server kurup denemiyorsun?

Nasıl kurulacağı hakkında bi topic var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstract

quote:

Google amca ne güne duruyor?
  • quote:

quote:

Forumdaki bir çok kişi server kurmayı biliyor eminim arkadaşlarının içinden server kurmayı bilen biri çıkar...
    Ama hiç kimse yardım etmese bile google amcamıza MuOnline Server Kurulumu yazsan bile bir sürü bilgi çıkar...

http://www.game-helper.com/forumdisplay.php?f=18 linkinde videolu anlatım dahil bir çok bilgi var...

Dipçik: @Luci , Google Amca' yı benden önce yazmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman Sercan ERBEK -- 15 Ağustos 2009; 20:57:55 >

• quote:

quote:

olmazmı. Kurulum Yazıp 1111'e Gönderin. Kurulum Resimli ve Videolu Olarak Yüklensin.
    Turkcell : 16sms veya 32 kontür olarak degelendirilcektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istersen burdan faydaanabilirsin ben burdan öğrendim videolu olarak analtmışlar mu online hakkında bir çok şey varhttp://www.frmdestek.com/frm/Forum-mu-online
  • ben sizden server kurmak için bilgi istemedim. eğer serverında test yapmama izin vericek olursa bana pm atsın dedim.

neden bana önerilerle geliyorsunuzki test için yardımcı olmayacaksanız yazmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

ben sizden server kurmak için bilgi istemedim. eğer serverında test yapmama izin vericek olursa bana pm atsın dedim.

neden bana önerilerle geliyorsunuzki test için yardımcı olmayacaksanız yazmayın lütfen.

Bizde kendi serverında daha rahat deneme yapabilirsin diye sana öneride bulunduk zaten...
    Hem butün imkanlar senin elinde olur istediğin şekilde imkanları kullanabilirsin...
    Misal edit char yapman gerekebilir ne biliyim item basman gerekebilir kendi local serverında yaparsan bunları daha iyi sonuç elde edersin...
  • Karekter ve monster testi için yardımcı olabilecek bir server arıyorum. Karekter ve monster testi yapmam için yardımcı olabilecek bir server var ise lütfen bana özel mesaj atsınlar yada msn adresimi ekleyebilirler

extreme@vip-section.net

bunun dışında kimse başka bir öneride bulunmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

Karekter ve monster testi için yardımcı olabilecek bir server arıyorum. Karekter ve monster testi yapmam için yardımcı olabilecek bir server var ise lütfen bana özel mesaj atsınlar yada msn adresimi ekleyebilirler

extreme@vip-section.net

bunun dışında kimse başka bir öneride bulunmasın.

Pfff çok artist gördüm canım seni
  • Mu Türkiyem Season3 Episode2 +S4 Full item Herkes Gelsin Full Event Yapılacak--------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı :Mu Türkiyem
    Versiyon : Season3 Episode2 +S4 Full item
    Dedicated evet
    Up Time :Full Açık
    Websitehttp://188.40.208.33/
    Forum :www.frmdestek.com
    Üyelik Alımı :http://188.40.208.33/index.php?op=register

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp:750x
    Drop :%80
    BB no
    Reset Level :400
    Max Level :400
    Event : Her gün Event olacaktır...
    Max Stats :32767
    Pointler kalıcı

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight :5
    Dark Wizard :5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7
    Dark Lord :7
    Summoner: 6

...:::Admin & GM:::..

Admin : AYH@N,SeVK@N

Game Master :Henüz yok

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.megafileupload.com/en/file/114306/mupier-Full-Client-0-02-rar

Patchhttp://188.40.208.33/index.php?op=register
    Oyun ile ilgili istek ve şikayetlerinizi forumumuzda paylaşabilirsiniz.. İyi Oyunlar
    GEL BIZIM OYUNA BEKLERIM AYHAN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.