yarım saat önce falan busy di bende ama şu an sıradayım son 15 dk
Boşuna deneme 1,5 saat 1,5 saat sıra bekledim ikisinde de Server Busy dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: seurse
sizdede boylemı ?
bugün serverlarla ilgili 123123. konuyu açtığın için sana 100win ip boost hediye ediyoruz iyice riot eu forumuna dönmeye başladı burası
ne alaka ben sadece sızdede busy mı dıye sordum sımdı neden gereksız post kasıyorsun sıkyatet ede bılırım senı suan
bu ne yav 50dk bekledim 5dk kala server busy please try later dedi. 350 rp vermeleri lazım boost'tanda geçtim
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL
bu ne yav 50dk bekledim 5dk kala server busy please try later dedi. 350 rp vermeleri lazım boost'tanda geçtim
Oldu. Bide dönsünler istersen
quote:
Orijinalden alıntı: seurse
ne alaka ben sadece sızdede busy mı dıye sordum sımdı neden gereksız post kasıyorsun sıkyatet ede bılırım senı suan
post kasmanın bir manası yok 100000000 postu olana bi şey vermiyorlar veya o kadar postu olan daha bi adam sayılmıyor sonuçta. serverlarda sıkıntı olabilir ben de yaşıyorum aynısını ama herkes konu açsa nasıl bi forum olur burası? hiç riot eu forumuna baktınız mı bilmiyorum ama general discussion bölümünde şeytan yavrusunu kaybetse bulamıcak durumda ağlama duvarı olmuş iyice. evet bunu alaycı bir üslupla dile getirmiş olabilirim ama şikayet edilecek bir mesaj olduğunu düşünmüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme