Şimdi Ara

..::Server I CluP::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar tüm server 1de oynayanları bekliyorum ben yeni başlıcam viximon açıcam isteyen gelebilir herkeze kapımız açık....

çok kişi olursak fun clup olarakta kurabilirim...

• bırak 2 de oynasın tüm türkler neden oraya geçip bölmeye çalışıyorsun ki bizi ?

ayrıcalıklarını söylermisin bir de ne farkı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

bırak 2 de oynasın tüm türkler neden oraya geçip bölmeye çalışıyorsun ki bizi ?

ayrıcalıklarını söylermisin bir de ne farkı var ?
    ben bölmeye çalışımyorum eğer öle düşünüyorsan söle ben sadece istiyen gelebilir dedim bi ayrıcalığı olduğunuda söylemedim....
  • ayrıcalık yoksa türkler varken yabancıları tercih eden varsa geçebilir server 1 e
  • quote:

ayrıcalık yoksa türkler varken yabancıları tercih eden varsa geçebilir server 1 e
    server2de türkler varda noluyo isz orda onur murat yilmaz felan efecan güçlendiniz kendiniz takılıyosunuz dier insanlarda oraya geliyo ama yardım göremiyolar benim bildiğim ve duyduğum kadarıyla ben limden geldiğince kasıyorum herkezi ama bu yüzden bende lvl atlıyamıyorum..server2de bizde çok yardım ediyoruz yeni gelenlere diyosna o ayrı bi konu karışmam o zaman tmmmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece-Nur

server2de türkler varda noluyo isz orda onur murat yilmaz felan efecan güçlendiniz kendiniz takılıyosunuz dier insanlarda oraya geliyo ama yardım göremiyolar benim bildiğim ve duyduğum kadarıyla ben limden geldiğince kasıyorum herkezi ama bu yüzden bende lvl atlıyamıyorum..server2de bizde çok yardım ediyoruz yeni gelenlere diyosna o ayrı bi konu karışmam o zaman tmmmı...

Alıntıları Göster
    ben gelecem ece-nur 1.serverde hacklendiğim için gelecem
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ece-Nur

gel yenileri server 2 de kas neden 2 ye bolunelim ki trade de boşu boşuna zorluk olur aynı serverde bir party içn mi birlik olalım diyorum yada snn anlayışın mı bu ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ece-Nur

gel yenileri server 2 de kas neden 2 ye bolunelim ki trade de boşu boşuna zorluk olur aynı serverde bir party içn mi birlik olalım diyorum yada snn anlayışın mı bu ?

Alıntıları Göster
    ben sadece party yapmak için birlik olalım demiyorum benim dediğim siz gelişmissiniz orda bi gruo kurmuşsunuz kendiniz kasıyosunuz yeni gelenlere yardı medilmiyo genelde size exp gelmediğinden bi murat sağolsun çok yardım etti bana onadsa bu aralar bişe oldu deişti galiba bi msne gelse....

• quote:

ben sadece party yapmak için birlik olalım demiyorum benim dediğim siz gelişmissiniz orda bi gruo kurmuşsunuz kendiniz kasıyosunuz yeni gelenlere yardı medilmiyo genelde size exp gelmediğinden bi murat sağolsun çok yardım etti bana onadsa bu aralar bişe oldu deişti galiba bi msne gelse....

Alıntıları Göster
    ben yanlışlıkla Server 1 Açtım Bende Gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperioREX

ben yanlışlıkla Server 1 Açtım Bende Gelirim

Alıntıları Göster
    ne warmış bende server1 deyim ve server2 den çok daha az lag var channel değiştirdiğinde laglar kaybolabiliyor benim tanıdığım birkaç kişi var özelliklerini ve nicklerini yazim:
    BloodmonTR - Guilmon 25 Level
    Kingmurattt - Veemon Level 19
    Beto1140 - Veemon Level 29
    KoreyYubbi - Monodramon Level 39 - Agumon Level 41 - Lopmon Level 61 - Biyomon Level 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 4 Mart 2007; 9:17:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

ne warmış bende server1 deyim ve server2 den çok daha az lag var channel değiştirdiğinde laglar kaybolabiliyor benim tanıdığım birkaç kişi var özelliklerini ve nicklerini yazim:
    BloodmonTR - Guilmon 25 Level
    Kingmurattt - Veemon Level 19
    Beto1140 - Veemon Level 29
    KoreyYubbi - Monodramon Level 39 - Agumon Level 41 - Lopmon Level 61 - Biyomon Level 21

Alıntıları Göster
    Bu oyuna nereden kayıt olabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mk2812

Bu oyuna nereden kayıt olabilirim?

Alıntıları Göster
    Ben 2.de çok türk oldugunu duydum ve yabancılarla oyun oynanamz (dil sorunu fln) ama bi yardım eden yok.Napalım kendimiz kasıoruz daha 20 k bit var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nlyToxic

Ben 2.de çok türk oldugunu duydum ve yabancılarla oyun oynanamz (dil sorunu fln) ama bi yardım eden yok.Napalım kendimiz kasıoruz daha 20 k bit var :(

Alıntıları Göster
    bana server1 daha iyi geliyor, server2 de miracle veya brave+4 istedim 28 kere okunmuş 1 cevap war oda olumlu değil ama server1 de adamın birine söyledim adam +4 verdi şimdi server1'de digimon yakalamaya çalışıcam

• quote:

bana server1 daha iyi geliyor, server2 de miracle veya brave+4 istedim 28 kere okunmuş 1 cevap war oda olumlu değil ama server1 de adamın birine söyledim adam +4 verdi şimdi server1'de digimon yakalamaya çalışıcam

Alıntıları Göster
    bende server1'de oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: koraxxx

bende server1'de oynuyorum

Alıntıları Göster
    Candlemon geldi yaşasın

• quote:

Candlemon geldi yaşasın

Alıntıları Göster
    blood server birde 10lvlim yardım edermisin hopmonum var oke bi yer söle buluşalım...

• quote:

Candlemon geldi yaşasın

Alıntıları Göster
    bende gelirim zaten orda baslamıstım 14 lvl adam var ben yeniden 21 e kasabilirim bizde bi imza yapalım kendimize server 1 gurubu olarak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: aalsancak

bende gelirim zaten orda baslamıstım 14 lvl adam var ben yeniden 21 e kasabilirim bizde bi imza yapalım kendimize server 1 gurubu olarak bence

Alıntıları Göster

[center.][b.][link=http://forum.donanimhaber.com/m_11898603/tm.htm]DiGiMoNRpG SeRVeR I'LiLeR FuN CLuB[./link][./color][./b][./size][./center] (NOKTALARI KALDIRIN...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ece-Nur -- 5 Mart 2007; 15:59:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aalsancak

Alıntıları Göster
    Citten bırakın server 1i.Çoğu türk server 2deyken sizin server 1e geçmeniz bence A*PTALLIK.Neden derseniz oradaki fiyatlardan haberiniz yok galiba.Net=40mBu yeter mi.Ben tüm itemlarımı (1 tane +4 miracle,1 tane +3 miracle,1 tane +3 brave,1 taane +4 light egg) yazıp diginukede konu açmıştım."Adam server 1 deyim sanmış ve direk "bu itemlarla asla alamassın" dedi.Ayrıca online oyunların çoğundaki amaçta zaten yükselip 1. olmaktır.Bu yarışta sizi kasmıyoruz diye de bizi suçlu bulamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Citten bırakın server 1i.Çoğu türk server 2deyken sizin server 1e geçmeniz bence A*PTALLIK.Neden derseniz oradaki fiyatlardan haberiniz yok galiba.Net=40mBu yeter mi.Ben tüm itemlarımı (1 tane +4 miracle,1 tane +3 miracle,1 tane +3 brave,1 taane +4 light egg) yazıp diginukede konu açmıştım."Adam server 1 deyim sanmış ve direk "bu itemlarla asla alamassın" dedi.Ayrıca online oyunların çoğundaki amaçta zaten yükselip 1. olmaktır.Bu yarışta sizi kasmıyoruz diye de bizi suçlu bulamazsınız

Alıntıları Göster
    kafayı yemek usereyim orda daha az lag var ama bitaraflarıma kazık kacabilirmis burda 22 lcl veemonum var 2de canım sıkıldı veemondan guilmon istedi canım ama suda var guilmonda all efekti yok galiba en iisi ben bi sure bırak cam oyunu belki sonra gelirim belki yarın belki yarındanda yakın ....
    arkamdan sakın aglamayın yarın kararımı tamamen veririm sanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.