Bildirim
SERVER İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ÖNCELİKLE FİKRİMİZİ SORDUĞUN İÇİN SAGOL
BNM SEVDİĞİM VERSİYONLAR == 99B - 1.1e - 1.00L - 1.02k - Season3 Episode1 DAHA ÇOK WARDA KISA KESTİM
BN YANİ KISACA KLASİK VERSİYON TAKILIYORUM... Season3 Episode1 DEN SONRASINI HİÇ SEVMİYOM BANA ÇOK DANDİK GELİYO... -
ahh ahh Nerde 99x Versiyonlar -
sizler sağolun arkadaşlar burada fikir ve düşüncelerimizi paylaşalımki.zevkli server olsun. bende sizler gibi 99x ve 1.02k tarzı seviyorum server şuan itibarı ile kurulu biraz daha arkadaşlarrın fikirleri netleşsin açmaya gayret göstereceğim. exp konusunuda çözeriz. -
quote:
Orjinalden alıntı: BYREİS
sizler sağolun arkadaşlar burada fikir ve düşüncelerimizi paylaşalımki.zevkli server olsun. bende sizler gibi 99x ve 1.02k tarzı seviyorum server şuan itibarı ile kurulu biraz daha arkadaşlarrın fikirleri netleşsin açmaya gayret göstereceğim. exp konusunuda çözeriz.
YHA ARKADAŞIM BİŞİ DİCEM... BU SERVERİ FUN YAPMICAN DEME?? EXP - MAX SHOPLAR +1+2+3+4+5 FLAN SATILMICAK DEME??
BİRAZ ZOR Bİ SERVER OLSUN... TAM KAFA DENGİ SERVER YOK YHA... ZOR WAR AMA LAG WAR FUN BULUYOM ÇOK KOLAY İSTEDİĞİN
HER ŞEYİ HEMEN YAPIYON... ŞÖYLE Bİ ORTA DERECELİ Bİ SERVERA RASLAMADIM BU ZMANA KADAR... YHA ÇOK ''FUN'' YHADA ÇOK ''ZOR'' BARİ SEN
ŞÖYLE ORTA DERECELİ Bİ SERVER AÇTA AĞIZ TADIYLA OYNUYALIM HEP BERABER...
-
Bence Server Cok Zor Olmasin Zor Serverlar Pek Tutulmuo Cunku... -
mümkün mertebe orta dereceli olmasını düşünüyorum tam fun olmamalı çokta zor sıkıcı olmamalı. yorumların devamını bekliyorum. SEASON2 SEVERLER HAYDİİİİ.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X