Bildirim
Server is undergoing maintenance...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
server lar tasarımda mı nedio la oyle bişi sonra tekrar deneyiymişsin! -
Arkadaşların malesef doğru söylemiş. -
off nasıl yerim ya hiç illegal iş yapmadım ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoWScReaM -- 3 Ocak 2007; 15:23:12 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM
bende aynı durumdayım yaz boyunca oynamadığım charda şuan aynı hata weriyor -
quote:
Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM
K2 bu ne yapacağı hiç belli olmuyo -
bannn yemişsin ayrıntı için ko rresmi sitesine baq orda yazar ama sitede bug var galiba sürekli 404 not found hatası verio -
delirmemek elde değil bu kadar olurmu kardesim ya -
Gün/Zaman: 2007-01-02 12:36:00
İsteğin türü: block999
Girişi yapan: Sunshineboy
İşaretler: Third Party Tools. Third Party Tools. Account Terminated / KOXP or Macro / Pathos
bune yaaaa ben pathosta oynamıorum bile oha ya -
Yok korkma ban değil dün gec bizm arkadaşa da oldu aynısı sen o serverda iken server a bi şey olmuş res gelsin düzelir -
e sitede 999 gün ban falan yazıyor pathosta koxp açmışım 10 lvl warriorlamı açıcam eminmisin res gelince düzeleceğine? -
ticket atma yerini de bulamadım nası atıcam ? -
?? -
hack yemişsin ya belki hackleyen kişi kullanmıstır ama bannı yemişsin captaintrips guzeldi ama sunshineboy afk olmuyo nerdeyse koxperlerin işi zor -
quote:
Orjinalden alıntı: umitsimsek
hack yemişsin ya belki hackleyen kişi kullanmıstır ama bannı yemişsin captaintrips guzeldi ama sunshineboy afk olmuyo nerdeyse koxperlerin işi zor
hack yesem hackleyen adam rogue açıp koxpla mı kasıcak 10 lvl warrior var sadece pathosta
zaten hack yedim de hackle alakası yok tamamen bi yanlışlık ama ticket atamıyorum nasıl atılcak bi kaç kere atmıştım şimdi bulamıorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoWScReaM -- 3 Ocak 2007; 15:57:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X