Şimdi Ara

Server kurana Domain + 5 Gb Hosting Bedava Vereceğim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: beymu

quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

beymu gerçekten yaptığını takdir ettim en azından farklı fikirlerede açıksın ve yaklaşımın olumlu. Senin gibi adamların bu forumda olması çok iyi.

İyi dualarla doğru yolları tercih etmen dileğimle...

Allah Razı olsun sizden

Ben mu onlinenı bazı arkadaşların yanlış anlamasından dolayı bıraktım

Forum donanımada epeyden beri takılmıyorum.

Onlar kendilerini biliyorlar.

Ben türk serverlarına elimden geldigince yardımda ve uzun süreli tutmak icin elimden gelen yardımı yapıyorum ama bunu yanlış anlayan arkadaşlar var sanki kendi cıkarımaymış gibi anlıyorlar.

Herneyse simdiden söyleyim.

Hic bir cıkarım yok domainleri kendi paramla alıyorum.Hostingide kendi makim var ondan sağlıyorum Anlamayan arkadaşlara şimdiden söyleyimmm.

Tam destek

• tmm ugrasmanıza gerek yok karsiliksiz kuruyom server :D host falan almicam
  • 00darka00 benim arkadaşım oluyor onunla beraber mu-ankarayı kurmayı düşünüyoruz.

herkeze kolay gelsin
  • quote:

00darka00 benim arkadaşım oluyor onunla beraber mu-ankarayı kurmayı düşünüyoruz.

herkeze kolay gelsin

iLLer Yarısıyor
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
    mu-ankarayi kurmaya karar verdik

info@mu-ankara.com msn adresim isteyenler icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymu -- 30 Eylül 2007; 3:36:17 >
  • Kardeş Bravo yeni bir server kuruyorsunuz ben gelirim ama lütfen 1.0L yapmayn 97d ne blym 1.2d 1.3n yeni beta wersionlar fln ama ltfn 1.0L yapmayın artık bıktım ben Diğer arkadaşlar bıktı mı blemem ? bu tamamen şahsi görüş yanlış anlaşılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kakabom

Kardeş Bravo yeni bir server kuruyorsunuz ben gelirim ama lütfen 1.0L yapmayn 97d ne blym 1.2d 1.3n yeni beta wersionlar fln ama ltfn 1.0L yapmayın artık bıktım ben Diğer arkadaşlar bıktı mı blemem ? bu tamamen şahsi görüş yanlış anlaşılmasın

1.0l olmasın bide exp 200 den fazla olsun
  • exp olayını bıraklmda versyon önemli
  • 97d yapalım bari sizimi kırcaz :) oynuyacak olan sizlersiniz. sizin isteklerinize göre hareket etmemiz lazım
  • arkadaşlar size bişey anlatacağım bizim kuracağımız serverda player baya bi yüksek olacak.
    Nedenini acıklayım gülmek yok :)

Ben ankaranın ilcesi beypazarlıyım.Beypazarında millet global mu kasıyorlar.Internet cafenin tekine git en az 10 kişi mu kasıyor.Zor geliyor ve bıkmak üzereler.

Gecenlerde dost mu var iken ben oraya kurdum bunlar nasıl bir şaşkınlıkla izliyorlar. Diyorlar bana sat account +cd ye 5 ytl vereyim.

Tabi bende playerin gitmesini istemiyorum cünkü serveri kendim kurcaktım :) kendi serverima playar dolduracaktım.

Yok dedim az sabredin size BeyMu yu getirecem benim donanimhaberdeki kullanıcı adımda o yüzden beymu

yani server kurulunca rahat 75 acc gelir. Kesin olan bişey bu.
  • usta senn msn i kaydettm ama kabl etmedn glba konuşabilirmiyiz msnde bi bnmki tunga_39@hotmail.com
  • beymu sen dostmuyu nerden biliyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bold_Mg

beymu sen dostmuyu nerden biliyosun

Benim kankamındı server. Bilmez olurmuyum :)

1.0L di Ne günlerdi bea
  • bana sadece domain lazım :P
  • DoğukanRadyo tutmadımı ? Gelmişsin yardım yapıyorsun.Karşılık istemezsin umarım veya geri almazsın inşallah
  • quote:

arkadaşlar size bişey anlatacağım bizim kuracağımız serverda player baya bi yüksek olacak.
    Nedenini acıklayım gülmek yok :)

Ben ankaranın ilcesi beypazarlıyım.Beypazarında millet global mu kasıyorlar.Internet cafenin tekine git en az 10 kişi mu kasıyor.Zor geliyor ve bıkmak üzereler.

Gecenlerde dost mu var iken ben oraya kurdum bunlar nasıl bir şaşkınlıkla izliyorlar. Diyorlar bana sat account +cd ye 5 ytl vereyim.

Tabi bende playerin gitmesini istemiyorum cünkü serveri kendim kurcaktım :) kendi serverima playar dolduracaktım.

Yok dedim az sabredin size BeyMu yu getirecem benim donanimhaberdeki kullanıcı adımda o yüzden beymu

yani server kurulunca rahat 75 acc gelir. Kesin olan bişey bu.

güldüm :)

• Hep olan şeyler bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::LEGEND::..

Hep olan şeyler bunlar

Kardeş ayıp edion radyo tutmamıs olabilir benim onlarla ilgilenecek zamanım yok sadece domaini hostu accam okadar 10 dk bile almaz.Sonrası site sahibine kalmış.Karşılık istemedigimde yazmıştım yukarıya!
  • seni muyu cok seven biri olarak takdir ettim arkadasım.yaklasık 5-6 sendir mu oynuyorum.bir ton serverde oynadım ama en güzelleri "darklordmu (bunda komsu oyunuyodu benim pc yoktu o aralar:))),turkmu,kingmu.mugigabit"hatta kingmuda "Zeus,Eftelya" admin çarım ve "Hunterr (mg) çarım vardı.yani bunlaruı başka amaçlar içn yazmıyorum kimse yanlış anlamsın.ben sadece önce konu başlığını okuyunca "şaka" sandım ama sonuna kadarokuyunca bu arkadaşı tebrik edim dedim.Bir "mu" sever olarak en sevmediğim şey "kısa sürede kapanan serverlerdir".en son yaz başı "leader mu" ya başlamıstım.ama ben yeni versiyonları sevmiyorum ya 97 yada 99 olacak eski versiyon.varsa böle güzel saglam server söleyin başlıyım.bu arada "beymu" bir ara "kingmu" ya sponsor arıyodum şuan "reşo" ilgileniyor sanırım geçenlerde bir şey söyledi eğer o kişi sensen şu kingmuya yardım et açalım yine.bu server 4 sne kapanmadı ve köklü bir serverdir.tekrar tebrik ediyorum.saygılarımla..

Hunterr

• bana sadece domain lazım verebilirmisin mümkünse?
    Mu-MeRCaN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.