Şimdi Ara

Server Kurlum yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm millet eve server kurdum version 1.01 e server sorunsuz calisiyo ama oyun icinde bazı ayarları yapamiyorum bu cok iyi anlayan war sa msn werirse sevinirim.
    Oyunda shopları ayarladım.Spotlar,blood castle,devil ve moveleri ayarlayamıyorummonster dosyaları japonca yaziyo haliyle hiç bişi anlamiyom.Bide kundunlardan ne düşeceğini ayarlayabiliyomuyuz. Son olarakta m ye basınca ışınlanma ayarlarınıda yapamiyorum devas2,3 crywolf1,2 aida gibi maplere ışınlamamıyorum biri yardım ederse cokkk sevinirim

• Al eski serverimizin düzenlenmiş data klasörü..
    MuServer içerisindeki data ile değiştir.
    MuServer\data\lang içerisindeki commonloc.cfg ve
    MuServer\data içerisindeki commonserver.cfg içerisine kendi ip nolarını girince çalışması gerekir..

Buradan İndirebilirsin..

• cok saol denicem hemenolur heralde sizin server version kactı???
  • Aga oldu ama oyuna giremiyom download nwe version diyo sizin serverin patchi warmıydı onuda gonderirsen cok sevinirim bide sende 1.01e editor war mı bendeki 1.02d bazı ithemleri yapamiyom
  • Al hocam bunuda Client\data içerisindeki local ile değiştir..

Buradan İndirebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mu-Türkiye -- 19 Temmuz 2006; 2:39:24 >

• Aga yardımın içim cok saol ama link calişmiyo bi baksan linke bide sade local yeterlimi main falan lazim deilmi.
  • Buradada MuEditör 1.6 BEta var. İnşallah işini görür.Dsn dosyasından database şifreni girmek gereklidir..

Buradan İndirebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mu-Türkiye -- 19 Temmuz 2006; 2:43:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sql yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam simdi calişti ama az önce calişmadıgına yemin edebilirim aga localde ise yaramadı maini yoq mu serverin yine dowload new version diyo servera giremiyom
  • O şekilde çalışmaması çok ilginç al madem main istedin onuda atayım.Aşaıda : )=

Buradan İndirebelirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mu-Türkiye -- 19 Temmuz 2006; 2:50:50 >

• Ok oyuna girdim Cok saol Ama bi iki sorun war onlarıda halledersem tamam olacak.
    aga sen mvelerin nerden yapildigini biliyonmu bana bi tarif et de su maplerin moveelerini ayarlicam bide devil basliyo ,acildi falan hep turkce onları nerden yapıyoz benonları kedime gore ayarlamak istiyorum eger solerssen nasil ayarlandıgını sok sevinirim

• move yani gittiğin haritanın koordinatini levelini felan Muserver\data içerisinde Gate.txt olması gerekiyor ordan ayarlıyorsun. Birde Clientin içerisinde movereq.bmd die bir dosya var.Önce bir bmd editörü bulup ordan M kısayolunu gördüğün ekranı düzenleyebilirsin fakat oynamanı tavsiye etmem.
    Türkçe devil açılıyor yazı kısmınada gelirsek MuServer\data içerisinde message_chs_wtf die bir wtf dosyası mevcut. (ismi aklımda öyle kaldı.sanırım doğrudur) wtf editorü bularak onuda düzenleyebilirsin..

işin uzun, kolay gelsin..
  • ok cok saol yapmaya da editorleri bulması sorun olcak gibi ama yinede sok saol msn warsa verebilirmin. Cok saol hersey için
  • Sadece Bmd editör olarak aşağıdakini indir.

Buradan İndirebilirsin..

Kompile client ve wtf editörü olarakda bunu kullanabilirsin..

Buradan İndirebilirsin..

Değişiklik yaptığın dosyaları yukarıdaki disket (yani kaydet) şekline tıklayarak kaydet ben hep unutup çıkıyordum..kaç kez başa döndüm : )=
    Elimde sadece wtf editörüde var fakat biraz virüs kapmış.Sana zarar vermesini istemem..

Msn kullanmıyorum fakat mail adresim : eroin@hotmail.com

Kolay gelsin..

• cok saol sen olmasan cok cok cok saol
  • Mu-Turkiye banada bir iyilik yaparmısın? frog mu nun topplayersini kullanıyorsunuz sanırım bana bu topplayers in fixlenmiş ve reset sistemide olanını gonderirmisin.Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.