HERHALDE CıkmAz ayın Son Persembesi Kurarlar BU GıdıSle
BEYLER MADEM KI BOLE BIR ISE KALKISTINIZ BNI MSN E EKLEYIN SERVER FILES SITE KURULUMU AYARLAR ICIN PROGRAMLAR HER SEYI SIZE VERIRIM AMA NETINIZ SAGLAM OLSUN BNADA 1 GM LIK WERIN YETERLI...
kalkisanlar yoq :D sen tek kur
Zaten hep böle MU server kurmayı çok ii bildiğini sanıpta bilmeyen insanlar tarafından Türkiye 'deki Mu serverları değersiz oluyor 2-3 şey öğreniosunuz server kurmakla ilgili sora açıoon hiç bişiy yok hadi gidin ya
iboooooooooooooooooooo muamele yap. parayı televizonun üstüne kodum
ben de oradan indirdim! mu-ilusia.no-ip.org ama artık kapalı nedense ! server kuracaksanız banada haber werını oynarım bende
beyler bende msn veriyim onuda unuttum Jailer1907@hotmail.com açılırsa banda haber verin gm lik istemem ben yeterki açılsın
Nedir bu onay bekliyor muhabbeti bir bilen varmı ?
Forum yönetimi yeni bir karar alıpda kullanıcılara bildirmedimi yoksa ?
quote:
Orjinalden alıntı: SoulRever
Nedir bu onay bekliyor muhabbeti bir bilen varmı ?
Forum yönetimi yeni bir karar alıpda kullanıcılara bildirmedimi yoksa ?
Belirli rütbenin altındaki kişilerin msjları onaylandıktan sonra gözükme kararı alınmış bunun nedeni fake alıp küfür edilmemesi için
Güzel uygulama
hadi size kolay gelsin
açarsanız bende gelirim
quote:
Orjinalden alıntı: [wanted]MG
arkadaşlar benim msn adresimi veriyim ama forumda reklam yasak olduğu için ***** olan yere sivri_sinek_serdar yazın *****@hotmail.com
serdar sen sus lan server kurdum die dolanıyon beni bi kandırdı vallaha adam server kurdum dedi hatırladınızmı beyler kendi sitesine mucrash ın seylerini yapmıstı hatırlıyan varsa bilir sen varya serdar cok yalancısın tamam mı mu-dinamic hatırlayanlar bilir
nereye kuruyolar yaw sanki adminlik site işleri felan çok kolayda dediğinizi tutun kurunda bizde geleilim eğer kurmucaksanız bosyere ötmeyinn
Ben fazla bişi bilmem ama eğer server ın ana dosyalarının yerlerini bilenler site yapacak olanlar falanlar filanlar varsa yaparız hem ne kadar çok kişi olursak o kadar çok bilgi olur