Şimdi Ara

Server kurmak istiyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FéaR

quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

quote:

quote:

quote:

99 sanane ister 1 olsun ister 100 napcan ?

önce bi insan gibi konusmayı ogren. O sana yardım etmeye calısan ınsanların cogu senden buyuk, saygılı konus. İnsanlar sana yardım etmeye calısıo sen ıse saçma sapan cevaplar veriyosun.buna koca bir diyorum

Benden büyük olduklarını nerden biliosun bu 1. 2. ise bana nasıl davranılırsa bende öyle davranırım adam gelmiş yaşın kaç dio bunun neresi yardım sölermisin ? yardım eden adamlara bak ne yarım ama
    adam insanca söler kurma der başına bela alırsın der ama böle yapmaz hem adam gelmiş bana sen çokmu film izlion dio oyuncunun kaç kişi olacağı benim bileceğim iş belki malatyanın en büyük cafesine diyorum ben olamazmı acaba ? Ben bu konuyu yardım istediğim için açtım kavga etmek için diil bunuda bil al sana kocaman bir

1.si benim foruma katılıs zamanıma bakarsan anlarsın ben bu forumda kım kac yasında neler yapmıs neler yapmamıs bılıyorum ve cogu kisiyi gayet iyi taniyorum.

2.side adam sana cok fılm ızlıo dedı dıye oyle konusamasın o ısın espırısı bunda anlmadıysan ne dıyeyım sana.

3.saygılar.

1.si foruma katılış zamanı nın yaşla ilgisi ne

2. si adam bana çok filim izliyo dio dalga geçio espri yapmıyo bunu anlamadıysan sana ne diyeyim

3. saygılar

bu arada ben yasımla alakalı bısey soylemedım orada.

quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

ya soyledıklerımde var mı yanlıslık boyle konusulunca sınır oluyorum napim.

neyse annayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az!

bu konuda burda kapansın.

NOKTA

• arkadaslar yeter artık bun eyin kavgası bu mesajımdan sonra kavga ile ilgili mesaj yazan olursa

bilinki suçlu odur

not: bu mesajı yazmamın amacı kavgayı sonlandırmak için kalp kırılır kalp yapılmaz
  • quote:

bu arada ben yasımla alakalı bısey soylemedım orada.

quote:

1.si benim foruma katılıs zamanıma bakarsan anlarsın ben bu forumda kım kac yasında neler yapmıs neler yapmamıs bılıyorum ve cogu kisiyi gayet iyi taniyorum.
  • Atasozu Hatirlatma..

Delinin Biri Kuyuya Bir Tas Atmis 40 Akilli Çıkaramamış.
  • bok vada kurcan sserver ne kurcan ki bosu bosuna para baska serverde oyna daha iyi
  • quote:

Niye Bu forumda Bazi Kişiler hiçbişeye inanmıyor..?

Arkadas adam 100 olur diosa bi biLdigi wardir..Sana Elestiri yapmak diiL Hayirli olsun demek duser.

Kendinizi Kasmayin Bu kadar ya.ßelki bu adamin acacagi server yada acip kapatarak ogrendikleri sana ilerde yararli olabilir..

Unutmayin Boynuz KuLagi Geçer..

Lütfen yanLiş anLaşılma oLmasin..Amacim Kimseye Laf atmak diiL Kişisel yorumum..

SaygıLar.

Şiirmi yazıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::LEGEND::..

quote:

Niye Bu forumda Bazi Kişiler hiçbişeye inanmıyor..?

Arkadas adam 100 olur diosa bi biLdigi wardir..Sana Elestiri yapmak diiL Hayirli olsun demek duser.

Kendinizi Kasmayin Bu kadar ya.ßelki bu adamin acacagi server yada acip kapatarak ogrendikleri sana ilerde yararli olabilir..

Unutmayin Boynuz KuLagi Geçer..

Lütfen yanLiş anLaşılma oLmasin..Amacim Kimseye Laf atmak diiL Kişisel yorumum..

SaygıLar.

Şiirmi yazıyorsun?

sarki bestesidir belki

• quote:

Orjinalden alıntı: beackham15

bok vada kurcan sserver ne kurcan ki bosu bosuna para baska serverde oyna daha iyi

Free
  • quote:

Abilerim ablalarım ben server kurmak istiyorum ama kuramıyorum öğrenemiyorum çoğu yerde var nasıl kurulduğu ama ben anlamıyorum bana server kurcak yada serverinde admin yapcak varmı varmı burdan , pm yada msnden ulaşabilirlermi ?

fear@intikam.org ?

ADAMİN YAZDİKLARİNA İİYİCE BAKİLİRSA MUONLİNE DE KASA KASA SIKILMIS YADA İSTEDİGİ YERE VARAMAMİS SERVER ACMAK İSTİO YARDİM ETMEK İSTEYEN PM YADA MSN DEN ULASABİLİRSİNİZ BURDA BU KADAR LAF KALABALİGİNA HİC GEREK YOK O BİSİ YAZİYOR ARDİNDAN LAF OLSUN DİE HERKEZ YAZİYOR SONRA POST KASAMYİN DİE HERKEZ YIRTINIYOR YAZİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctl_alt_delete -- 6 Kasım 2007; 11:22:38 >

• quote:

Abilerim ablalarım ben server kurmak istiyorum ama kuramıyorum öğrenemiyorum çoğu yerde var nasıl kurulduğu ama ben anlamıyorum bana server kurcak yada serverinde admin yapcak varmı varmı burdan , pm yada msnden ulaşabilirlermi ?

fear@intikam.org ?

kardes bende server kurmayı dusunuyorum fakat bende kurmayı bılmıyorum eger kurmayı falan orenırsen bıyerden haberım olsun belkı beraber bı server kurabılırız oke?
  • zaten bu serverleri hep bilmeyenler kuruyo :D:D:DD:
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkol109

zaten bu serverleri hep bilmeyenler kuruyo :D:D:DD:

+
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkol109

zaten bu serverleri hep bilmeyenler kuruyo :D:D:DD:

biliosan gel beraber kuralım sankı kendısı bılıo
  • kendisi bilio değil bilmeyenlerr bilenlerden öğrenmesse nasıl bilcek ben istediğimde bu ya bende başkalarıdnan öğrenmek istiyorum bu 2. yazışım ama dinleyen nerdeeee
  • Peki Bilmeyenler Bilenlerden Ogrenirse Serverlarda Kim Kasacak ? Player Denen Bisey Kalmayacak Diyorum Yakinda Anlatamiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Peki Bilmeyenler Bilenlerden Ogrenirse Serverlarda Kim Kasacak ? Player Denen Bisey Kalmayacak Diyorum Yakinda Anlatamiyorum

O zaman kuranlar neden kuruyo diğer serverlerden adam çalıo onlarda kurmasın sadece 1 server olsun böyle birşey olamaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FéaR -- 9 Kasım 2007; 18:14:05 >
  • arkadaslar onemli olan bilip bilmemek deil kafa yorup kendin orenmek siz hazıra konmaya alıştınız için
    hayatta herzaman bu forumda olduğu gibi terslenirsiniz

amacım kimseyi kırmak deil server dosyalarını isteyin birinden
    oturun kafa yorun biraz

bu arada sen sanki biliyon demişsin evet çok süper bilmiyorum ama en azından 2 aylık gm tecrübem var
    ve server kurcam die başlık açmıyorum

herkeze saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.