Şimdi Ara

Server Oly Herkez Baksın Olydekiler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdslar olyde fire_birdy die bir human war ve hep hırsızlık yapıyor clanına alıyor sohbetden sora iteminizi istiyor daha wermıyor geri dikkat etin ne clana ne partye drop bile çalıyor!!Arkın Ss sini aldı ve item düzüyor şuan inş ailesinden cıkar..SenS ile Aynı Clanda Birde bugun cıktım bnde clanlarından dh yöneticisi sens burda öğütler weriyor clanındaki adam ss calıyor ve paylasıyolardır allah bilir SenS duy bunlarıBugun sna pmdende söledim hırsızlık yapmıs die sallla dedin yakı$tıramadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selogor -- 21 Nisan 2007; 3:41:22 >

• neden veriosun ki elin adamına itemini.
  • UpP oLydeki Herkez Bilsin Onun Ne maL oldugunu.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

neden veriosun ki elin adamına itemini.

Ya adam kendisini acındırıyor ilk clana alıp bn wermedım ark werdi zatn sorada item alıp havalanıyor tmm al snn olsunda ne havalanıosun bi +7 ii aldı +1 lluupus aldı af ederisn ama g.. kalktı SenS de Bildigii Halde Hala Aynı Clanda Duruyor Nerde Dh daki SenS!!!
  • alaa alala boyle bişidemı görücektik duyucaktık
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

alaa alala boyle bişidemı görücektik duyucaktık

Duy Gör Bil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selogor

quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

alaa alala boyle bişidemı görücektik duyucaktık

Duy Gör Bil...

dostum Sens Yönetici galiba burda ama bilemıcem onun ilgilenmesı lazım oyle konularda
  • la o adam hala mı war prıest dıe hatırlıom bundan 6 7 ay oncede öle yapıodu demek kı cok kısıyı z.kmiş hala yıyenlerde warsa dewam edıodur sahsen adamı burdan tebrık edıorum (s.laklar olması zekıler nasıl ıtem yapcak ) hayat felsefesı budur ^^
  • ba kkardeş sens yani emrah abi 2 aydır charına girmior ve onun ortağı oynuyor die biliorum ben emrah ab iile samimiyim biras bu kdrını biliorum vede ne zmndır msn açmıor
  • Sen Neden Verdinki İtemlerini
  • SenSin salla demesi hiç hoş değil
    bu arada ben towndayken sens paso clan atıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bılemezsın

la o adam hala mı war prıest dıe hatırlıom bundan 6 7 ay oncede öle yapıodu demek kı cok kısıyı z.kmiş hala yıyenlerde warsa dewam edıodur sahsen adamı burdan tebrık edıorum (s.laklar olması zekıler nasıl ıtem yapcak ) hayat felsefesı budur ^^

bu bas baya hırsızlık değil mi,zeki insanmış statünü kullanarak başkalarından birşey istemek gerçek hayatta da çok çirkin ve etik dışı bir davranıştır,hatta gerçek hayatta cezandırılır bile...senin gibi düşünen ve davranan insanlar olduğu sürece oyunda da gerçek hayatta da türk insanına güven olmaz,ben şahsen artık gerçek hayatta bile insanlara yardım etmekte isteksiz oldum ve hep sizin gibiler yüzünden,kendini "ZEKİ" sanan insancıklar

• Ezik Fire_birdy
  • hiç ötme kardess elin adamına lupus ii filan verilmez yerden göğe haklı adam vermeseydin sende şimdi tabi vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImTheBoss

Ezik Fire_birdy

evet fire_birdy Hırhız adamları dolandırıo kanky vallahi billahi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.