Bildirim
Server Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Exp: MAX
1.04h Season3
SERVER BUGÜN SAAT 1 DE 13:00 DA AÇİLCAKTİR
http://mufiesta.no-ip.biz
GENEL ORTALAMA 50 + ONLİNE -
imza -
quote:
Orjinalden alıntı: $izofren
okuL için Mu onLine'ı bırakmıştım ve yaklaşık 1 senedir Mu onLine oynamıyorum. Önerdiğiniz server varmi ? adam akıllı pc si olan server sonra ben kastıktan 2 gün sonra kapanmasın.en az season3 ve 400 exp üstü olursa ii olur.
Kardes Eger sabredip beklersen Mu-Adana var Bence Turkiye nin en kaliteli Serveri 1 yıldır acık Exp: 2000
Drop : %80 Spotlar gayet guzel Server Sanırım Bu aksam acılıo
Not : Acılıo derken yeni acıldı zannetme Serverin admini Antebe seyahata cıktı ve o yokken elektrikler kesilmiş ve Hayırlısıyla bugun donecekmiş Antepten eger Kaliteli Bir server İstersen Mu-Adana ya gelmeni tavsiye ederim -
http://forum.donanimhaber.com/m_24042848/tm.htm burdan bak sen.
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonraja
quote:
okuL için Mu onLine'ı bırakmıştım ve yaklaşık 1 senedir Mu onLine oynamıyorum. Önerdiğiniz server varmi ? adam akıllı pc si olan server sonra ben kastıktan 2 gün sonra kapanmasın.en az season3 ve 400 exp üstü olursa ii olur.
Kardes Eger sabredip beklersen Mu-Adana var Bence Turkiye nin en kaliteli Serveri 1 yıldır acık Exp: 2000
Not : Acılıo derken yeni acıldı zannetme Serverin admini Antebe seyahata cıktı ve o yokken elektrikler kesilmiş ve Hayırlısıyla bugun donecekmiş Antepten eger Kaliteli Bir server İstersen Mu-Adana ya gelmeni tavsiye ederim
Hemen mu badana.
-
0.97d
elimde bu clent var ama yeni version indir diyor patevra yardim!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Shady`
http://forum.donanimhaber.com/m_24042848/tm.htm burdan bak sen.
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonraja
quote:
Not : Acılıo derken yeni acıldı zannetme Serverin admini Antebe seyahata cıktı ve o yokken elektrikler kesilmiş ve Hayırlısıyla bugun donecekmiş Antepten eger Kaliteli Bir server İstersen Mu-Adana ya gelmeni tavsiye ederim
Hemen mu badana.
bundaki amac nedir anLayamadim!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexix01 -- 20 Temmuz 2008; 12:07:41 >
-
üst konu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X